• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Η εκτός σχεδίου δόμηση είναι άλλη συζήτηση και πάντως δεν είναι εργαλείο για την "αποτσιμεντοποίηση" των πόλεων. Ο όρος "εκτός σχεδίου δόμηση" είναι ελληνική πρωτοτυπία σε παγκόσμιο επίπεδο. Αν ήθελε να κάνει κάτι (και μπορούσε) έπρεπε να καταργήσει την εκτός σχεδίου δόμηση και να παραχωρήσει τους χώρους σε περιαστικό πράσινο, οχι να νομοθετήσει για την κατώτατη αρτιότητα των οικοπέδων! Αλλά χρειάζεται πολιτική βούληση, φυσικά.
Για την κυρία που εισηγείται τη μείωση των στρεμμάτων που απαιτούνται για να χτίσει κανείς εκτός σχεδίου, δεν σχολιάζω...
Να μην μιλησουμε και για την επεκταση των ερμων των οικισμων. Ορισμενοι εχουν πνιγει στην κυριολεξια και η αναγκαστικη αναρχη εκτος σχεδιου δομηση των τελευταιων 30 χρονων, δεν ξερω πως μπορει να εγγυηθει σωστα σχεδια πολης εκει που απαιτουνται επεκτασεις.

ΥΓ Η κυρια paefstra ζηταει την μειωση των τετραγωνικων του κτιριου που μπορει να χτισει καποιος και οχι των στρεμματων του γηπεδου.

paefstra

Member
ΥΓ Η κυρια paefstra ζηταει την μειωση των τετραγωνικων του κτιριου που μπορει να χτισει καποιος και οχι των στρεμματων του γηπεδου.
Ωχ, μπέρδεψα τα μέτρα με τα στρέμματα :roll:. Φταίει ο οίστρος κατά του άρθρου για το Μάνο...

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ωχ, μπέρδεψα τα μέτρα με τα στρέμματα :roll:. Φταίει ο οίστρος κατά του άρθρου για το Μάνο...
Πάντως το άρθρο περιλαμβάνει δεκάδες ακόμα σημεία...

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
(παρεμπιπτόντως η ΔΗΜΑΡ έχει έναν εξαιρετικό οικονομολόγο στις τάξεις της, έναν πραγματικό left liberal, τον Μάνο Ματσαγγάνη που μάλλον δεν απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της ηγεσίας του κόμματος σε καμία περίπτωση)
Συγνώμη για το οφ τόπικ, αλλά ΜΑΝΟΣ ΜΑΤΣΑΓΓΑΝΗΣ RULEZZZ

LiFO | ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ | ΕΚΛΟΓΟΡΑΜΑ: Το πιο πρωτότυπο διαφημιστικό σποτ υποψηφίου!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Η σύγχρονη τουριστική πολιτική – μαρίνες, καζίνο – (ν.2160/93 Α118)
Γνωριζεις βεβαια πως ειμαστε ετη φωτος πισω απο τις ανταγωνιστριες χωρες σ' αυτον τον τομεα. Αναλογα τα 3/4 και πλεον απ'οσα παρουσιαζονται στο κειμενο ως επιτυχιες του, ειτε δεν ωφελησαν καθολου τη χωρα, ειτε απετυχαν παταγωδως, ειτε θα γινονταν ουτως ή αλλως.

Ευτυχως δηλαδη να λεμε που ηταν και ο Μανος και εχουμε κινητο τηλεφωνο. Τρομερη του επιτυχια!
Το ιντερνετ ποιος το εφερε; Για ποιον να αναβω λαμπαδα στην εκκλησια;

Αστειοτητες. Ο κυριος "πρεπει να απωληθουν 400 χιλιαδες Δημοσιοι υπαλληλοι". Μ' αυτον θα παει μπροστα η οικονομια;

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Γνωριζεις βεβαια πως ειμαστε ετη φωτος πισω απο τις ανταγωνιστριες χωρες σ' αυτον τον τομεα. Αναλογα τα 3/4 και πλεον απ'οσα παρουσιαζονται στο κειμενο ως επιτυχιες του, ειτε δεν ωφελησαν καθολου τη χωρα, ειτε απετυχαν παταγωδως, ειτε θα γινονταν ουτως ή αλλως.

Ευτυχως δηλαδη να λεμε που ηταν και ο Μανος και εχουμε κινητο τηλεφωνο. Τρομερη του επιτυχια!
Το ιντερνετ ποιος το εφερε; Για ποιον να αναβω λαμπαδα στην εκκλησια;

Αστειοτητες. Ο κυριος "πρεπει να απωληθουν 400 χιλιαδες Δημοσιοι υπαλληλοι". Μ' αυτον θα παει μπροστα η οικονομια;
Γνωρίζω ότι αυτό στο οποίο αναφέρομαι έγινε το 1993, φταίει ο Μάνος που δεν προχώρησε μετά; Επίσης τι εννοείς "θα γινόταν ούτως ή άλλως";;; Και πες μου συγκεκριμένα ποια είναι αυτά τα 3/4 που απέτυχαν ή δεν ωφέλησαν, ίσως με πείσεις και μου αλλάξεις και τη συμπάθεια που του έχω.

Όχι σιγά μην πάει μπροστά με το Μάνο η οικονομία. Θα προσλάβει 100.000 ο Αλέξης και θα τους πληρώνει μύγδαλα, έτσι θα στρώσει η οικονομία.

paefstra

Member
Πάντως το άρθρο περιλαμβάνει δεκάδες ακόμα σημεία...
Ας πει και κανας άλλος, ρε παιδιά. Αυτά ξέρω, αυτά λέω...
Άντε να σχολιάσω κι αυτό με την αναγραφή της προειδοποίησης στο πακέτο των τσιγάρων. Δεν είναι που τη συνήθησα μόνο, σαν κομμάτι της διακόσμησης του πακέτου, είναι και που κάνει το κάπνισμα πιο ιντριγκαδόρικο. Πάντως, εγώ καπνίζω περισσότερο.

jimp

Member
Εγω δεν αντεχω να σχολιασω αλλο τον μανο,τον πολιτικο που ηθελε να συνεργαστει με την ντορα.

Και μονο αυτο μου φτανει.

Ε μετα πηγε με τζημερο και εδεσε το γλυκο.

Τι αλλο υπαρχει να σχολιασουμε,που δεν το εχουμε πει και δεν εχουμε καλυψει με τις παραπανω προτασεις?

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Εγω δεν αντεχω να σχολιασω αλλο τον μανο,τον πολιτικο που ηθελε να συνεργαστει με την ντορα.

Και μονο αυτο μου φτανει.

Ε μετα πηγε με τζημερο και εδεσε το γλυκο.

Τι αλλο υπαρχει να σχολιασουμε,που δεν το εχουμε πει και δεν εχουμε καλυψει με τις παραπανω προτασεις?
Εγώ δεν κατάλαβα τι εννοείς με τις παραπάνω προτάσεις πάντως..Πώς γίνεται να κριτικάρεις με τόση απέχθεια τις πολιτικές συμπράξεις του Μάνου αλλά να μη χαλιέσαι με τις πολιτικές συμπράξεις/πολιτικό μόρφωμα του σύριζα; (δεν τσεκάρω τις πίσω σελίδες αλλά νομίζω διάβασα ότι υπερασπίζεσαι σύριζα, σόρυ αν το θυμάμαι λάθος)

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ... ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ! ~ Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper

ΥΓ. ΧΑΧΑΑΧΑΑ τραγικό λινκ έβαλα.....τραγικό! Τη λίστα με τις συνιστώσες ήθελα και ούτε πρόσεξα τι πόσταρα :) Δείτε εδώ καλύτερα
http://www.syriza.gr/index.php?option=com_weblinks&view=category&id=39&Itemid=174

Το άλλο λινκ το αφήνω γιατί έχει μια ομορφιά αυτό το "τους πήραμε τα σώβρακα" :p cult στιγμές

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Τι να πρωτοσχολιασω, το Αγαπας την Ελλαδα αποδειξη; Ειδες εσυ να βοηθαει καθολου την παταξη της φοροδιαφυγης αυτη η καμπανια;
Το καπνισμα που σκοτωνει, που λεει και η paefstra;
Τους παιδοτοπους; Αληθεια "το κανονι" της γειτονιας μου λογω Μανου υπαρχει; Αλλιως θα ηταν παρανομη δραστηριοτητα;
Η απελευθερωση του ωραριου των καταστηματων ποτε εφαρμοστηκε; Κι οταν εφαρμοστηκε ποιους βοηθησε; Δεν ηξερα πως κι εκει ειχε βαλει το χερακι του ο Μανος;
Τα Μετρο, Αττικη Οδος, Ελ Βενιζελος ποτε ξεκινησαν; Επι υπουργειας Μανου;

Ολο το δευτερο κομματι δεν το πολυκαταλαβαινω. Πρεπει να ανατρεχω στους νομους και στις αποφασεις γιατι δεν μπορω να φανταστω ποιο ειναι το ευεργετημα που εκανε στον ελληνικο λαο με το καθε μετρο που πηρε.
Ας πουμε τι σημαινει "αντιπαλες πολεις" με σκοπο την αποκεντρωση. Που εγινε αποκεντρωση; Εγω το μονο που εχω δει απο τις "αντιπαλες πολεις" ειναι οι γηπεδικοι οπαδοι που σκοτωνονται μεταξυ τους και εννειοται οι κατοικοι που ο ενας πειραζει τον αλλον. Αυτο ο αρθρογραφος βεβαια το θεωρει επιτευγμα.

jimp

Member
Εγώ δεν κατάλαβα τι εννοείς με τις παραπάνω προτάσεις πάντως..Πώς γίνεται να κριτικάρεις με τόση απέχθεια τις πολιτικές συμπράξεις του Μάνου αλλά να μη χαλιέσαι με τις πολιτικές συμπράξεις/πολιτικό μόρφωμα του σύριζα; (δεν τσεκάρω τις πίσω σελίδες αλλά νομίζω διάβασα ότι υπερασπίζεσαι σύριζα, σόρυ αν το θυμάμαι λάθος)

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ... ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ! ~ Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper

ΥΓ. ΧΑΧΑΑΧΑΑ τραγικό λινκ έβαλα.....τραγικό! Τη λίστα με τις συνιστώσες ήθελα και ούτε πρόσεξα τι πόσταρα :) Δείτε εδώ καλύτερα
Συνιστώσες

Το άλλο λινκ το αφήνω γιατί έχει μια ομορφιά αυτό το "τους πήραμε τα σώβρακα" :p cult στιγμές
Με τις παραπανω προτασεις εννοω αυτα που εγραψα οτι ηθελε να συνεργαστει με ντορα και τελικα πηγε με τζημερο.
Ναι δεν το εγραψα και οσο καλα θα επρεπε για να γινει κατανοητο:rolleyes:

Και εχω ξαναπει οτι δεν υπερασπιζομαι συριζα.

Ουτε καν το ψηφισα.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Με τις παραπανω προτασεις εννοω αυτα που εγραψα οτι ηθελε να συνεργαστει με ντορα και τελικα πηγε με τζημερο.
Ναι δεν το εγραψα και οσο καλα θα επρεπε για να γινει κατανοητο:rolleyes:

Και εχω ξαναπει οτι δεν υπερασπιζομαι συριζα.

Ουτε καν το ψηφισα.
Ναι γι'αυτο η παρένθεση, γιατί ειλικρινά είναι πλέον τόσες πολλές οι σελίδες/πληροφορίες που δεν τις συγκρατώ!
Εντάξει τώρα κατάλαβα και το νόημα, οκ. Όντως δεν είχα καταλάβει αυτό. Πάντως ο Μάνος που (για ΜΕΝΑ) έχει 1000 καλά, είναι πολύ παρεξηγιάρης...δεν έχει πάει πουθενά και να μην καταλήξει σε καβγά...:haha:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios