• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Κουίζ (κλεμμένο από άρθρο του κ. Στ. Κασιμάτη στην Καθημερινή σήμερα): Ποιο είναι εκείνο το κόμμα που από τα δεκαεννέα μέλη της διοικούσας επιτροπής του τα πέντε υπήρξαν μάρτυρες υπεράσπισης στη δίκη της «17Ν»;
Εχω κι εγω δυο Κουιζ: Ποια ειναι εκεινα τα κομματα που οι υποψηφιοι βουλευτες τους στις εξεταστικες επιτροπες αθωωσαν τον Ακη, τον Βουλγαρακη, τον Ρουσοπουλο, τον Παυλιδη κι ενα σωρο αλλους; Ποια ειναι εκεινα τα κομματα που οι υποψηφιοι βουλευτες τους βουλευτες τους ψηφισαν δεκαδες φορες κατα της αρσης της ασυλιας συναδελφων τους, ακομη και για αδικηματα του κοινου ποινικου δικαιου;

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Εχω κι εγω δυο Κουιζ: Ποια ειναι εκεινα τα κομματα που οι υποψηφιοι βουλευτες τους στις εξεταστικες επιτροπες αθωωσαν τον Ακη, τον Βουλγαρακη, τον Ρουσοπουλο, τον Παυλιδη κι ενα σωρο αλλους; Ποια ειναι εκεινα τα κομματα που οι υποψηφιοι βουλευτες τους βουλευτες τους ψηφισαν δεκαδες φορες κατα της αρσης της ασυλιας συναδελφων τους, ακομη και για αδικηματα του κοινου ποινικου δικαιου;
Ξέρεις την απάντηση στα ερωτήματά σου, ειδικά στο δεύτερο? Γιατί τις περισσότερες φορές, οι ψήφοι δίνονταν ομόφωνα (με τη συμμετοχή ΚΑΙ των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ).

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Διαβασε τις θεσεις

Ναι ειναι λιγο σκορπιες
Ακριβώς αυτό λέω, είναι σκόπιμα μπερδεμένες και σκόρπιες σε ένα κατεβατό χωρίς δομή. Λέει κάπου για τη Μακεδονία και τη fyrom?

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Άσε το βρήκα.

Σε όλο το κατεβατό λέει αυτό: ''προσπάθεια να βρεθεί κοινά αποδεκτή λύση στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ''

Για το μεταναστευτικό κουβέντα!

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Η απάντηση είναι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ

paefstra

Member
Η κριτική στις θέσεις του Μάνου που παρέθεσε η φίλη παραπάνω επικεντρώνεται στα εξής φλέγοντα θέματα:

- στο ότι δεν έμεινε πολύς χώρος για πάρκα και κοινόχρηστους χώρους
- στο ότι οι πόλεις δεν είναι όμορφες
- στο ότι τα 3/4 αυτών που παρουσιάζονται ως πλεονεκτήματα δεν ωφέλησαν τη χώρα, άγνωστο πως, γιατί και ποιά είναι αυτά.
Τυχαίνει να ήταν υπουργός περιβάλλοντος και να υπέγραφε τους νόμους. Είναι λογικό να γίνεται κριτική
- στο ότι όλα τα σωστά που πρότεινε και προσπάθησε να κάνει θα γινόντουσαν ''ούτως ή άλλως'' κάπου, κάπως, κάποτε .
Δεν είναι και τόσο σημαντικό το να επανεφευρίσκεις την πυρίτιδα

- στο ότι πρότεινε πολλές φορές την κατάργηση ενός παράλογου και παράνομου προνομίου των μμε
Πρόκειται για νόμο που υπέγραψε ο ίδιος.
- στο ότι προτείνει κάτι χειροπιαστό σχετικά με το ασφαλιστικό για το οποίο άλλοι σιωπούν και αποφεύγουν.
Χειροπιαστό, τίποτε άλλο.

- Αν υπάρχουν και άλλα τέτοια ''σημεία κριτικής'' ίσως μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην προεκλογική εκστρατεία της δράσης
Αναρωτιέμαι σε τι IQ απευθύνεται η εκστρατεία του.

jimp

Member
Η απάντηση είναι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ
Ναι σωστα.
Ψηφισαν υπερ το κκε και ο συριζα.

Μαλλον αυτοι οι δυο κανονισανε το βατοπεδι.

Ασε που η αρση της ασυλιας ειναι η ιδια για ολες τις καταστασεις.
Τι αν εφαγες λεφτα απο υπεξαιρεση κρατικης περιουσιας,τι αν συμπαρασταθηκες και συμμετειχες στις διαδηλωσεις κατα των διοδιων.

Το δευτερο πρεπει να κυνηγηθει απο το συστημα.
Και να το παρει το ποταμι μαζι με το πρωτο.

Ιδια ειναι παιδι μου σου λεω.

Οπως λεει και ο τζημερος απαγορευονται οι διαδηλωσεις στο οδοστρωμα:clap:

chrisbd

Member
Η αντιπολίτευση τόσα χρόνια δεν είχε πάρι χαμπάρι τι συνέβαινε;;; .....Ωραίο κοινοβουλευτικό έλεγχο ασκούσε!!!!.....Έχει και αυτή τις ευθύνες της και μάλιστα μεγάλες....Γιατί στην αντιπολίτευση δεν είσαι μόνο για να λές όχι σε όλα αλλά και να "ξεβρακώνεις " τα σκάνδαλα των κυβερνώντων...

Αλλά τσεπώναν τους παχυλούς μισθούς, μπαίναν σε καμμιά επιτροπή, πίναν τα καφεδάκια τους και περιμέναν και την τίγρη για να την γ@@@σουν ( λέγαν και καμιά μακακία για να περνα η ώρα που λέει και το ανέκδοτο) :D

Έχουν ευθύνες και αυτοί, γιατί δεν ακούσαμε εμπεριστατωμένα να έχουν βγάλει κανένα σκάνδαλο στη φόρα....

Τώρα το παίζουν αγνές παρθένες......Ε παίξτε το πάλι κάποιοι θα τσιμπήσουν όπως τσιμπούσαν εδώ και χρόνια......Μου αρέσει πάντως που ο κόσμος δεν πιστεύει πλέον στα 2 παλια μεγάλα κόμματα αλλά δεν μπορώ εγώ τουλάχιστον να ελπίζω σε κάτι καλύτερο ...Η διαφθορά είναι πολύ βαθύτερη απ' ότι όλοι νομίζουμε...

Μπαϊ δε γουέι παρακολουθεί κανένας τι γίνεται με Τσοχατζόπουλο, τη γυναίκα του και την κόρη του.....Τι εξευτελισμός, τι διαπόμπευση....

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ξέρεις την απάντηση στα ερωτήματά σου, ειδικά στο δεύτερο? Γιατί τις περισσότερες φορές, οι ψήφοι δίνονταν ομόφωνα (με τη συμμετοχή ΚΑΙ των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ).
Ας υποθεσουμε πως στο θεμα της ασυλιας πως δεν γνωριζουμε ποιοι ψηφιζουν τι λογω της μυστικης ψηφοφοριας. Τα πορισματα των κομματων ομως γνωριζουμε τι λενε... οποιος θελει να εθελοτυφλει δικαιωμα του να το κανει.

Ο Τσιπρας παντως εχει ζητησει την καταργηση της βουλευτικης ασυλιας. Αλλους ουτε καν τους περνα απο το μυαλο κατι τετοιο.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Μαζί σας. Όποτε βολεύει έτσι, όποτε όχι γιουβέτσι. Εντάξει.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Κουίζ (κλεμμένο από άρθρο του κ. Στ. Κασιμάτη στην Καθημερινή σήμερα): Ποιο είναι εκείνο το κόμμα που από τα δεκαεννέα μέλη της διοικούσας επιτροπής του τα πέντε υπήρξαν μάρτυρες υπεράσπισης στη δίκη της «17Ν»;
Που να δεις που θα βγουν και με βούλευμα έξω αν εκλεγεί κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν νοείται κατηγορία βάση μαρτυρίας σε θάλαμο εντατικής και με χορήγηση κοκταίηλ φαρμάκων.

Ούτε ηθική αυτουργία σε μια οργάνωση που όλοι είχαν αναλάβει την πολιτική ευθύνη της δράσης τους.

Ψιλά γράμματα για σένα,αλλά όχι για την ποινική δικαιοσύνη και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

υ.γ. Χώρα βρήκες;

υ.γ.2 Μη με πρήξετε με την τρομοκρατία,δεν θα απαντήσω.Προφανέστατα και την αντιλαμβανόμαστε αλλιώς.Εγώ πάντως δεν τρομοκρατήθηκα ποτέ από καμία ένοπλη επαναστατική οργάνωση.Μόνο από κρατικούς λειτουργούς έχω τρομοκρατηθεί.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Η αντιπολίτευση τόσα χρόνια δεν είχε πάρι χαμπάρι τι συνέβαινε;;; .....Ωραίο κοινοβουλευτικό έλεγχο ασκούσε!!!!.....Έχει και αυτή τις ευθύνες της και μάλιστα μεγάλες....Γιατί στην αντιπολίτευση δεν είσαι μόνο για να λές όχι σε όλα αλλά και να "ξεβρακώνεις " τα σκάνδαλα των κυβερνώντων...

Αλλά τσεπώναν τους παχυλούς μισθούς, μπαίναν σε καμμιά επιτροπή, πίναν τα καφεδάκια τους και περιμέναν και την τίγρη για να την γ@@@σουν ( λέγαν και καμιά μακακία για να περνα η ώρα που λέει και το ανέκδοτο) :D

Έχουν ευθύνες και αυτοί, γιατί δεν ακούσαμε εμπεριστατωμένα να έχουν βγάλει κανένα σκάνδαλο στη φόρα....

Τώρα το παίζουν αγνές παρθένες......Ε παίξτε το πάλι κάποιοι θα τσιμπήσουν όπως τσιμπούσαν εδώ και χρόνια......Μου αρέσει πάντως που ο κόσμος δεν πιστεύει πλέον στα 2 παλια μεγάλα κόμματα αλλά δεν μπορώ εγώ τουλάχιστον να ελπίζω σε κάτι καλύτερο ...Η διαφθορά είναι πολύ βαθύτερη απ' ότι όλοι νομίζουμε...

Μπαϊ δε γουέι παρακολουθεί κανένας τι γίνεται με Τσοχατζόπουλο, τη γυναίκα του και την κόρη του.....Τι εξευτελισμός, τι διαπόμπευση....
Ρε Χρηστο ειλικρινα τωρα τα πιστευεις αυτα που γραφεις; Πως ξεφυτρωσαν τοσα σκανδαλα τα τελευταια χρονια; Πως φτασαμε στην αλλαγη του πολιτικου σκηνικου; Απο μενα κι απο σενα;

Αν δεν υπηρξαν ποινικες διωξεις για τους υπευθυνους των σκανδαλων δεν φταινε τα μικρα κομματα, αλλα η νομοθεσια που παρεχει καλυψη στους απατεωνες πολιτικους.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios