• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Taver να κανω μια υποθεση εργασιας?

Γινεται κυβερνηση συνεργασιας με νδ-πασοκ-δημ αριστερα.

Ποιος απο τους προηγουμενους, που απετυχε να εφαρμοσει τα μετρα του μνημονιου,ωστε να φτασουμε γρηγορα στα επιθυμητα αποτελεσματα,να βγουμε γρηγορα στις αγορες και να ερθει η ανυπτυξη, πιστευεις οτι θα τα κανει πραγματικοτητα και θα λαβει τα απαραιτητα μετρα?

Ποιος απο ολους αυτους που τοσα χρονια ετρωγαν και δεν προσφεραν τιποτα θα αλλαξει τωρα ωστε να τον πιστεψω και να αλλαξω και γω την ψηφο μου.
Επιμένετε στο ίδιο. Δεν είναι ανάγκη να το κάνει ΠΑΣΟΚ/ΝΔ. Υπάρχουν κι άλλα κόμματα, και υπάρχουν και υγιείς δυνάμεις μέσα στα 2 παλιά μεγάλα. Το ζητούμενο είναι να υπάρχει ηγεσία η οποία να ελέγχει τους υπουργούς ότι κάνουν πραγματικά αυτά που πρέπει. Ή να βάλουν τεχνοκράτες στα υπουργεία.

Ποιος απο αυτους, που αλλαξε τα νουμερα της στατιστικης υπηρεσιας εις βαρος του ελληνικου λαου,ωστε να ερθει το ΔΝΤ στη χωρα μας,θα πιστεψω οτι οι επομενες ενεργειες τους θα εξυπηρετουν τα συμφεροντα μου και οχι τα δικα τους και των φιλων τους?
Έχει βουήξει όλη η Ευρώπη κι όλος ο κόσμος για τα greek statistics, αλλά εμείς εκεί. Μόλις δούμε μια θεωρία συνομωσίας που μας δίνει άλλοθι, αμέσως τσιμπάμε. Ότι και καλά τα χοντροψέμματα που λέγαμε σε όλες τις κατευθύνσεις ήταν τα σωστά στοιχεία, και η πραγματικότητα, την οποία παρεμπιπτόντως ανακαλύψαμε 6 μήνες μετά που μπήκαμε στο δανειακό πρόγραμμα, είναι αλλαγή εις βάρος μας για να μας βάλει στο ΔΝΤ.
Ότι να 'ναι.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ενώ το άρθρο Μπάμπη δεν κάνει υποθέσεις........;;;;;;
Μόνο υποθέσεις κάνει.
Λοιπόν ασ'το σου λέω.
Η πίστη είναι υπερβατική,δεν εξηγείται με την λογική.
Εσύ πιστεύεις στη Θεά Αγορά,δεν μπορείς και δεν θέλεις να καταλάβεις τι λέμε οι υπόλοιποι και γι'αυτό τα απορρίπτεις ως άτοπα.
Βοήθειά σου.
Οι υπόλοιποι... Ούκ εν τω πολλώ το ευ.

Εγώ δεν πιστεύω σε καμμία θεά αγορά. Εσύ (κι ο liopyr, κι ο tripakias...) αρνείσαι να διαβάσεις....

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Για τη φτώχεια που σου λένε οι από πάνω θα απαντήσει ποτέ κανένας μνημονιάκιας ή νομίζετε ότι δεν θα σας αγγίξει ποτέ;

Δεν είστε τόσο πλούσιοι όσο νομίζετε.Και αυτοί που είναι δεν ασχολούνται καν με το ζήτημα.
Μα το αντίδοτο για τη φτώχεια είναι ακόμη περισσότερη φτώχεια? Θα πειραματιστούμε με την εφαρμογή της ομοιοπαθητικής σε μακροοικονομικό επίπεδο?

Το έπος του 40-45 σε ποιά χώρα εξελίχθηκε, γιατί στη δική μας ξέρω το έπος του 40 και απο το 41 έως το 49 τραγωδία.

jimp

Member
Έχει βουήξει όλη η Ευρώπη κι όλος ο κόσμος για τα greek statistics, αλλά εμείς εκεί. Μόλις δούμε μια θεωρία συνομωσίας που μας δίνει άλλοθι, αμέσως τσιμπάμε. Ότι και καλά τα χοντροψέμματα που λέγαμε σε όλες τις κατευθύνσεις ήταν τα σωστά στοιχεία, και η πραγματικότητα, την οποία παρεμπιπτόντως ανακαλύψαμε 6 μήνες μετά που μπήκαμε στο δανειακό πρόγραμμα, είναι αλλαγή εις βάρος μας για να μας βάλει στο ΔΝΤ.
Ότι να 'ναι.
Taver η κατηγορια της συγκεκριμενης κυριας εναντιων των διευθυντων της και καποιων αλλων που τωρα μου διαφευγου δεν νομιζω να ειναι θεωρια συνωμοσιας.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Taver η κατηγορια της συγκεκριμενης κυριας εναντιων των διευθυντων της και καποιων αλλων που τωρα μου διαφευγου δεν νομιζω να ειναι θεωρια συνωμοσιας.
Είναι. Και μάλιστα χοντροκομμένη....

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Το έπος του 40-45 σε ποιά χώρα εξελίχθηκε, γιατί στη δική μας ξέρω το έπος του 40 και απο το 41 έως το 49 τραγωδία.
Αν η αντίσταση εναντίον των Γερμανών ήταν τραγωδία για σένα,για μένα ήταν άθλος.

Μην πάμε στο εμφυλιακό γιατί θα γίνουμε μπάχαλο.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Το προαιρετικό-υποχρεωτικό ''δάνειο'' που εννοεί ο Γλέζος ποιός θα εγγυηθεί ότι θα επιστραφεί στον κόσμο, το ίδιο κράτος που κούρεψε τα ομόλογα και ετοιμάζεται να καταγγείλει όλα τα δάνεια που χρωστάει?

Όχι εγώ μιλάω για την κατοχή και τον εμφύλιο που ακολούθησε, φαντάζομαι συμφωνείς ότι όλη η δεκαετία του '40 ήταν τραγωδία.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Όχι εγώ μιλάω για την κατοχή και τον εμφύλιο που ακολούθησε, φαντάζομαι συμφωνείς ότι όλη η δεκαετία του '40 ήταν τραγωδία.
Εννοείται.
Αφού επικράτησε η δεξιά! :bleh:

Σου είπα,δεν μπαίνω στην κουβέντα για τον εμφύλιο.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Μα βρε άνθρωπε δεν σου είπε κανείς για τον εμφύλιο, απο ανθρωπιστική άποψη η δεκαετία 1940-1949 ήταν μια τραγωδία για την ελλάδα όπως και να το δείς.

Πάντως σχετικά με τη φτώχεια που λέγαμε πρίν, δε νομίζω ότι έχει αγγίξει κανέναν μας μέχρι στιγμής, υπάρχουν και πολύ χειρότερα και ελπίζω να μην τα ζήσουμε. Όλοι εδώ μέσα ταξιδεύουμε και έχουμε δεί φτώχεια λίγο-πολύ, πώς λέτε ότι έχουμε πιάσει πάτο?

XRISTOS71

Member
Nikos5050 said:
Μα βρε άνθρωπε δεν σου είπε κανείς για τον εμφύλιο, απο ανθρωπιστική άποψη η δεκαετία 1940-1949 ήταν μια τραγωδία για την ελλάδα όπως και να το δείς.

Πάντως σχετικά με τη φτώχεια που λέγαμε πρίν, δε νομίζω ότι έχει αγγίξει κανέναν μας μέχρι στιγμής, υπάρχουν και πολύ χειρότερα και ελπίζω να μην τα ζήσουμε. Όλοι εδώ μέσα ταξιδεύουμε και έχουμε δεί φτώχεια λίγο-πολύ, πώς λέτε ότι έχουμε πιάσει πάτο?
Πλάκα κανεις με την τελευταία παράγραφο ;;;

ZephX

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
Η μικρή λεπτομέρεια που διαφεύγει από τους υπέρμαχους του μνημονίου, είναι πως υπάρχει ένα τεράστιο ποσοστό κόσμου που αντιμετωπίζει ήδη σοβαρό ζήτημα επιβίωσης.
Αυτό βέβαια που δεν έχει καταλάβει ακόμα ένα μεγάλο κομμάτι του Ελληνικού λαού είναι οτί η φτώχεια είναι το αποτέλεσμα της Ελληνικής κρίσης και όχι του μνημονίου. Το μνημόνιο, επίσης, δεν είναι η αιτία των οικονομικών προβλημάτων της Ελλάδας αλλά το αποτέλεσμα τους.

Αν κάποιος θέλει να βρει τις αιτίες ας κάνει μια οικονομική, κοινωνική, πολιτική και ιστορική αναδρομή στην Ελλάδα των τελευταίων 30 χρόνων και ας ρίξει τις ευθύνες εκεί που πρέπει. Δηλαδή στον εαυτό του.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic