taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Ως προς αυτό, ζητώ συγνώμη.Η προσδοκία μου από τη συζήτηση ήταν ότι θα γίνεται με όρους ισοτιμίας, όχι υιοθετώντας τη στάση του μέντορα προς το μαθητευόμενο.
Ως προς αυτό, ζητώ συγνώμη.Η προσδοκία μου από τη συζήτηση ήταν ότι θα γίνεται με όρους ισοτιμίας, όχι υιοθετώντας τη στάση του μέντορα προς το μαθητευόμενο.
coco,εύχομαι τα καλύτερα για το εγγόνι σου!Πριν 10 μερες γεννηθηκε το εγγονι μου.Μπορει να μην εχω πια αρκετα να του αφησω,ομως μπορω να μην του στερησω την ελπιδα.
.
Προσωπικά αυτός είναι ο σκοπός μου σε αυτή τη συζήτηση και όσο περισσότεροι αποκομίσουν κάτι από τα γραφόμενά μου -κι όχι από αφορισμούς και άνυδρες αντιπαραθέσεις στις οποίες κι εγώ ο ίδιος συμμετέχω πολλές φορές- τόσο πιο ευτυχής θα είμαι σαν άνθρωπος.Διαβαζοντας σας εμαθα αρκετα,να εισαστε ολοι καλα.
Ευτυχως δεν εβαλες κ εμενα μεσα σ αυτους που πρεπει αλλαξουν μυαλα.Προσωπικά αυτός είναι ο σκοπός μου σε αυτή τη συζήτηση και όσο περισσότεροι αποκομίσουν κάτι από τα γραφόμενά μου -κι όχι από αφορισμούς και άνυδρες αντιπαραθέσεις στις οποίες κι εγώ ο ίδιος συμμετέχω πολλές φορές- τόσο πιο ευτυχής θα είμαι σαν άνθρωπος.
Να αλλάξω μυαλά στον taver και τον North (δεν λέω τον άλλο γιατί έχει φάει ban και δεν μπορεί να απαντήσει) δεν παίζει,μπορώ όμως μέσω της κόντρας μου μαζί τους να επικοινωνήσω σε απολίτικο,άμαθο ή αδιάφορο μέχρι σήμερα κόσμο κάποιες βασικές έννοιες και αξίες για το πως κινείται ο πλανήτης γύρω μας.
Ακόμα και ένας να έμαθε κάτι κέρδος είναι.
σωστότατος ο τύπος!!Έπεσε το μάτι μου (ας ειν καλά το twitter) σ' ένα ενδιαφέρον άρθρο, για ένα από τους πλέον βασικούς, κατά τη γνώμη μου, παράγοντες του σημερινού αδιεξόδου (το μηντιακό σύστημα). Ούτε συμφωνώ ούτε διαφωνώ, απλά food for thought.
Οι επιθεωρήσεις του δελτίου των οκτώ
γιατι τοση βιασύνη??Κυβέρνηση εδώ και τώρα με μια μίνιμουμ συμφωνία για παραμονή στο ευρώ και μη καταστροφή της χώρας. Καμία άλλη επιλογή.