Borealis
Member
Μπράβο Αnel, αυτό θα μπορούσε να είναι ρεπορτάζ σε οικονομική εφημερίδα!
όχι,δεν είναι η ιδέα σου,το διόρθωσα! ευχαριστώ !στο τηλέφωνο λείπει ενα ψηφίο ? η ιδέα μου ειναι
θα ήταν πολύ χρήσιμο να αναφέρεις σε ποια ανταλλακτήρια συναλλάγματος στην Ελλάδα έχεις βρει καλύτερες ισοτιμίες απ΄αυτές που δίνουν το ίδιο διάστημα τα αντίστοιχα ανταλλακτήρια ή οι τράπεζες της χώρας προορισμού.. και για να πούμε και κάτι ουσιαστικό σήμερα συνάλλαγμα πρέπει να κάνουμε στην Ελλάδα μεν αλλά από τα διάφορα ιδιωτικά ανταλλακτήρια συναλλάγματος... χρεώνουν πολύ λιγότερο από τις τράπεζες και είναι πολύ ευέλικτα, με άλλα λόγια σηκώνουν παζάρια στο rate...
Ποιά εμπειρία σου ρε ANEL? Oι επτά χώρες που πήγες είναι η πολύτιμη εμπειρία σου? τράβα μια βόλτα στην Ομόνοια ξεψάχνισε τα ανταλλακτήρια συναλλάγματος και θα δεις τι rates θα σου δώσουν... σιγά την πληροφορία που ζητάς και βρίσκεις πως έχει και ενδιαφέρον μάλιστα...θα ήταν πολύ χρήσιμο να αναφέρεις σε ποια ανταλλακτήρια συναλλάγματος στην Ελλάδα έχεις βρει καλύτερες ισοτιμίες απ΄αυτές που δίνουν το ίδιο διάστημα τα αντίστοιχα ανταλλακτήρια ή οι τράπεζες της χώρας προορισμού.
γιατί η δική μου εμπειρία λέει το αντίθετο.δηλ.πως στη χώρα προορισμού βρίσκεις καλύτερη ισοτιμία(πάντα αναφέρομαι σε ευρωπαϊκές χώρες).
Το ότι έχει πάει σε επτά χώρες,που δεν είναι επτά αλλά δώδεκα,δεν έχει σχέση,στην εποχή του διαδικτύου ζούμε όπου μπορείς να βρεις και να κάνεις τα ΠΑΝΤΑ,μέχρι και χειρουργός μπορείς να γίνεις!!!!Ποιά εμπειρία σου ρε ANEL? Oι επτά χώρες που πήγες είναι η πολύτιμη εμπειρία σου? τράβα μια βόλτα στην Ομόνοια ξεψάχνισε τα ανταλλακτήρια συναλλάγματος και θα δεις τι rates θα σου δώσουν... σιγά την πληροφορία που ζητάς και βρίσκεις πως έχει και ενδιαφέρον μάλιστα...
συνάλλαγμα πρέπει να κάνουμε στην Ελλάδα μεν αλλά από τα διάφορα ιδιωτικά ανταλλακτήρια συναλλάγματος... χρεώνουν πολύ λιγότερο από τις τράπεζες και είναι πολύ ευέλικτα, με άλλα λόγια σηκώνουν παζάρια στο rate...
τράβα μια βόλτα στην Ομόνοια ξεψάχνισε τα ανταλλακτήρια συναλλάγματος και θα δεις τι rates θα σου δώσουν... σιγά την πληροφορία που ζητάς και βρίσκεις πως έχει και ενδιαφέρον μάλιστα...
Πραγματικά, πίστευα ότι ισχύει το αντίθετο... ότι δλδ. στη χώρα προορισμού θα βρεις καλύτερες τιμές, μιας και το ευρώ είναι ένα πολύ επιθυμητό νόμισμα σε άλλες χώρες που έχουν λιγότερο ισχυρά νομίσματα (εξαιρουμένης της Νορβηγίας από αυτές που ανέφερες)... θα το τσεκάρω όμως στο επόμενο ταξίδι μου...η δική μου εμπειρία για την Αγγλία ή την Νορβηγία ή την Αμερική ή την Ινδία ή την Αυστραλία ή την Ν.Ζηλανδία π.χ λέει ότι καλύτερα είναι να αλλάζεις εδώ σε ανταλλακτήρια παρά εκεί...
Ρε ANEL κατανοώ ότι θέλεις να μου την πεις αλλά δεκάρα δεν δίνω τι νομίζεις εσύ και ειδικότερα που θα βρεις να αλλάξεις συνάλλαγμα...του αντίχρονου που θα ξαναπάς ταξίδι άλλαξε στην Ουγκάντα, άλλαξε στην Τράπεζα της Ελλάδας, άλλαξε στην Πάτρα...1ο)δεν ζητάω πληροφορία,ζητάω ν΄αποδείξεις αυτά που ισχυρίζεσαι στο παραπάνω ποστ.πράγμα που φυσικά δεν κάνεις!σιγά μην έτρεχα στην Ομόνοια να πάρω συνάλλαγμα!
2ο)τα περισσότερα μέλη εδώ μέσα,ισχυρίζονται πως είναι καλύτερα να κάνει κανείς συνάλλαγμα στη χώρα προορισμού και όχι από ανταλλακτήρια της Ομόνοιας!αυτό έχεις υποστηρίξει και εσύ στο παρελθόν(θέλεις να ψάξω για να σου φρεσκάρω τη μνήμη ή το θυμάσαι?)
το ίδιο υποστηρίζουν και άνθρωποι που ταξιδεύουν συχνά και μάλιστα για επαγγελματικούς λόγους.
.ξαφνικά,λοιπόν μας λες να πάμε στα ανταλλακτήρια της Ομόνοιας και θα πετύχουμε καλύτερη ισοτιμία..τελικά επειδή κάνεις και λάθη,μήπως καλύτερα να μας δώσεις ένα τηλέφωνο ανταλλακτηρίου στο οποίο εσύ που έχεις τη εμπειρία,βρίσκεις καλύτερη ισοτιμία και να τελειώσει το θέμα???
3ο)μια φιλική συμβουλή:μην είσαι ποτέ σίγουρος για την εμπειρία και τις γνώσεις κάποιου.θα γλιτώσεις από πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις!