Χωρίς να θέλω να έλθω σε αντιπαράθεση με όλους εσάς που διαβεβαιώνετε πως τα ανταλλακτήρια συναλλάγματος είναι η καλλίτερη λύση, παραθέτω εδώ την δική μου άποψη και τον τρόπο που εγώ χρησιμοποιώ, σαν εναλλακτική λύση.Ποιά εμπειρία σου ρε ANEL? Oι επτά χώρες που πήγες είναι η πολύτιμη εμπειρία σου? τράβα μια βόλτα στην Ομόνοια ξεψάχνισε τα ανταλλακτήρια συναλλάγματος και θα δεις τι rates θα σου δώσουν... σιγά την πληροφορία που ζητάς και βρίσκεις πως έχει και ενδιαφέρον μάλιστα...
40 ημέρες Valeur θεωρείς πως είναι φθηνός τρόπος, ή κάτι δεν κατάλαβα καλά?3) Όταν επισκέπτομαι την Ελλάδα:Έχω ανοίξει δύο λογαριασμούς στην Αγροτική, Έναν σε Καναδικά δολλάρια και έναν σε ευρώ. Με μια προσωπική επιταγή (τσεκ) που καταθέτω σε Καναδικά δολλάρια στο λογαριασμό μου έχω τα χρήματα σε 40 μέρες τα οποία μεταφέρω στον λογαριασμό των Ευρώ με ένα πολύ μικρό κόστος συναλλαγής. Αυτός αποδείχτηκε για μένα ο φθηνότερος τρόπος (που φυσικά προϋποθέτει αρκετό χρονικό διάστημα παραμονής)
Στην περίπτωση που αναφέρω, ναι. Ο φθηνότερος. Δεν τα χρειάζομαι τα χρήματα μέχρι τότε, και μετά 40 μέρες θα έχω περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη επιλογή. Φυσικά αυτό δεν ισχύει για κάποιον που ταξιδεύει στο εξωτερικό για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα. Εγώ περνώ κάθε χρόνο συνολικά στην Ελλάδα 4-6 μήνες40 ημέρες Valeur θεωρείς πως είναι φθηνός τρόπος, ή κάτι δεν κατάλαβα καλά?