• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Περί ποδοσφαίρου

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Tουλαχιστον για τον ΠΑΟ αφηστε με να ελπιζω!!!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Αποψε εχει ματs το βραδυ ε??:mad:
Πρεπει να την κανω απ'το σπιτι επειγοντωs!:roll:
Ερωτηση προs τουs ανδρεs του φορουμ:
Γιατι οταν μπαινω στο δωματιο και βαζουν γκολ οι αντιπαλοι φταιω εγω και οχι ο τερματοφυλακαs??:rolleyes:

Lthanos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
2 μήνες στην Κίνα
Γιατί ποτέ δεν φταίει η υπερομαδάρα. Και αφού το μόνο που αλλάζει, είναι η είσοδός σου στο δωμάτιο ... φταις εσύ. :):):)

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Mολις τελειωσε το ντερμπυ 0-0.Παμε για αλλα...

*The_Mexican*

Banned
Πολύ ωραίο match έγινε!
Εγώ πραγματικά γούσταρα παιχνίδι σήμερα..
ποιότητα!ικανοποιητικός ρυθμός!φάσεις!
Δεν ξέρω αλλά εγώ τις χάρηκα και τις 2 ομάδες άσχετα που είμαι ΠΑΟΚ!

Χωρίς νικητή και χωρίς γκολ τελείωσε το ντέρμπι των "αιωνίων" στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και στο 22' είχε δοκάρι με τον Λούα Λούα. Ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την απόδοση του. Αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις ο Αντζας.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Ελίνι Δημούτσος: "Δεν θα το ξεχάσω, πραγματικά ανατρίχιασα σε κάποιες στιγμές. Θα ήταν βέβαια καλό να συνοδευόταν με νίκη. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο ήμασταν ανώτεροι. Με την έξοδο του Μάτος υποχωρήσαμε στο κέντρο, αλλά τα υπόλοιπα παιδιά προσπαθήσαμε και κάναμε ευκαιρίες. Ήταν φανταστική ατμόσφαιρα". .

Ντιντιέ Ντομί: "Ήταν ένα καλό ματς με ένταση και μάχες και αυτό είναι καλό. Αυτά είναι άλλωστε τα ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι στο πρώτο μέρος με τον Λούα Λούα. Όλοι είδαν πως ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε. Πολλοί θα πουν πως πήραμε το 0-0 και εντάξει αλλά εμείς είμαστε απογοητευμένοι και όχι χαρούμενοι γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο. Δεν θέλω να μιλώ για τις άλλες ομάδες. Θα δουλέψουμε σκληρά και θα γινόμαστε καλύτεροι. Φέτος θα παλέψουμε με τις άλλες ομάδες όπως κάθε χρονιά. Εγώ είχα προβλήματα μερικές φορές αλλά μερικές άλλες όχι. Ο Λούα Λούα αγωνιζόταν στον άξονα και τα πήγαμε πάρα πολύ καλά".

Λούα Λούα: Ηταν καλό παιχνίδι και η ατμόσφαιρα καλή. Θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει. Εχουμε καλή ομάδα. Επαιξα σε μία θέση πρωτόγνωρη για εμένα, αλλά κάποιες φορές πρέπει να παίζεις όπου σε χρειάζεται η ομάδα. Θα πρέπει να μάθει ο καθένας το παιχνίδι του άλλου. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να φτιάξουμε μία δυνατή ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει. Είχα κάποιες ευκαιρίες για γκολ. Σιγά σιγά θα βελτιώνομαι και θα γίνομαι καλύτερος. Στη φάση του δοκαριού πέρασα τον τερματοφύλακα, ήμουν πιο πλάγια από ότι υπολόγιζα, πλάσαρα, αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι".

Κριστιάν Λεντέσμα: "Ηταν δυνατό παιχνίδι ήταν το κλασικό ντέρμπι και θέλαμε να νικήσουμε και οι δύο ομάδες. Στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν επιθετική και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα γκολ, στο δεύτερο προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το ρυθμό. Θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει. Το 0-0 στην έδρα του αντιπάλου μπορεί να λογίζεται ως θετικό αποτέλεσμα, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει με τη νίκη. Η Λάτσιο είναι δυνατή ομάδα και θα δείτε και τον άλλο Λεντέσμα. Θα δείτε ποιος είναι καλύτερος".

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
:shock: ολοι Ελληνεs οι παικτεs ε??

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Ευχομαι νικη-προκριση στην ΑΕΚ σημερα.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ούτε στα παραμύθια δε γίνονται αυτά, αλλά ευχαριστούμε.

Lthanos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
2 μήνες στην Κίνα
Και εγώ το εύχομαι ειλικρινά. Πολύ δύσκολο, αλλά καμία ομάδα δεν μπαίνει στο γήπεδο χωρίς να έχει την πρόθεση να χτυπήσει το ματς.

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Ούτε στα παραμύθια δε γίνονται αυτά, αλλά ευχαριστούμε.
Αν πιστευεις οτι θα χασετε μην καθισεις να δεις το ματς.Να θυμασαι ομως οτι η ελπιδα πεθαινει τελευταια.Θελω ενα γρηγορο γκολ και μετα ασφηκτικη πιεση.:clap::clap::clap::clap::clap:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom