• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί κριτικής

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλά το φόρουμ θα έχει ανταποκρίσεις από όλη τη γη την άλλη βδομάδα :D

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Εγώ πάλι από όλη τη συζήτηση συγκράτησα αυτό:

''με τα λεφτα μου @#$% και τη κυρα μου''
Με το συμπάθιο δηλαδή ρε Δημήτρη, να ρωτήσω:
  • Πόσα χρόνια συμβαίνει αυτό;
  • Έψαξες για πιο οικονομικούς τρόπους;
  • Είσαι τόοοοσο λεφτάς; :shock::D

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Συμβαινει απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου να εχει λεφτα.:bleh:

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
και τα σκορπάς ετσι... προκλητικά.:haha:

TENTEN

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε...
Φίλε GTS, και εμένα μου άρεσει το tennis...Αλλά μας έχει φάει η δουλειά και μετά πάω Σκύρο (δεν είμαι από εκεί) για απόκριες!!!!

GTS

Member
Βλέπω πολλούς tennis fans και πρέπει να διοργανώσουμε κανά σχετικό ταξίδι....εγώ θα σκεφτώ πολύ σοβαρά για Μαδρίτη ή Παρίσι το φθινόπωρο, που έχουν φθηνά εισιτήρια και μεταφορικά...άντε, πρέπει να δούμε από κοντά τον Μέγα Ρότζερ

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Vagantos τα σχολια σου με πεθαινουν παντα!(Μιλαμε για θανατηφορο χιουμορ!:clap:)Ξερειs να μενειs στην ουσια των πραγματων :haha::haha:
ΤΕΝΤΕΝ ημουνα σιγουρη οτι θα σου αρεσε και το τεννιs εκτοs απο το σνορκελιν

Defkalion το παιρνουμε σαν υποσχεση αυτο που ειπεs για τιs ανταποκρισειs (να δω Μαυρικιανο ποστ να τρελλαθω)!
EXS ειπεs την πιο σωστη κουβεντα...κανεναs δε γνωριζει ενα μεροs σε 1-2 μερεs.

greeklad

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Προς τι όλος αυτός ο ντόρος για το πόσο μορφωμένος πρέπει να είναι κάποιος για να επιλέξει τον τάδε η το δείνα προορισμό; Αρκεί κάποιος να έχει μια στοιχειώδη παιδεία και το ταξίδι θα γίνει αιτία για αναζήτηση. Θα συμφωνήσω με κάποιους εδώ ότι τα ταξίδια είναι θέμα παιδείας. Η επιλογή προορισμού όμως όχι. Αυτή έχει να κάνει με τις προτιμήσεις του καθενός. Όσοι αποφασίζουν να ταξιδέψουν και όχι να μετακινηθούν το κάνουν από μια εσωτερική επιθυμία για να γνωρίσουν πράγματα, τόπους και ανθρώπους πέρα από τα στενά όρια της κοινωνίας τους. Το αν θα αναζητήσουν να βρεθούν στο Παρίσι πρώτα και στο Μαυρίκιο αργότερα έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες, οικονομικούς, πολιτιστικούς ακόμα και αισθητικούς για να αναφέρω μερικούς. Αρνούμαι λοιπόν τον χαρακτηρισμό κακός προορισμός όπως αρνούμαι και τον όρο προορισμός sos όπου οπωσδήποτε πρέπει να δω πριν πεθάνω. Το ταξίδι είναι καθαρά προσωπική ή και οικογενειακή υπόθεση και οφείλουμε να σεβόμαστε τις εσωτερικές αναζητήσεις των συνανθρώπων μας.

Όλοι μας εδώ μέσα είμαστε διαφορετικοί και η διαφορετικότητα μας αυτή κάνει ενδιαφέρον αυτό το forum.. Κάποιοι είμαστε μεγάλης ηλικίας, με οικογένειες και παιδιά, ή είμαστε μόνοι από επιλογή, κάποιοι άλλοι νέοι ελεύθεροι και ωραίοι, σε κάποιους ίσα που μας περισσεύει για ένα ταξίδι με τρένο μέχρι τα Σκόπια και άλλοι από εμάς κάνουν τα μπάνια τους στην Αρούμπα. Όλοι οι άνθρωποι δεν είναι οι ίδιοι και φυσικά όλοι οι προορισμοί δεν φτιάχτηκαν για όλους. Γιατί λοιπόν θα πρέπει να βάλω ταμπελίτσα σε αυτό που όλοι εδώ έχουμε κοινό; Φανταστείτε πόσο αστείο θα ακουγόταν αν εδώ ήταν το forum των ‘καλών’ τουριστικών προορισμών ή πόσο βαρετό θα ήταν το forum που όλοι θα είχαν κάτι να πουν για τους προορισμούς ‘σαβούρες’.

Θα προτιμούσα λοιπόν λιγότερα λεκτικά πυροτεχνήματα και περισσότερη συμμετοχή. Ο καθένας από εμάς εδώ, είτε είναι του Κολλεγίου Αθηνών είτε του ενιαίου Περάματος ξέρει γραφή και ανάγνωση για να μπορέσει να κρίνει από μόνος του αν την επόμενη φορά θα θελήσει να ταξιδέψει στο Dubai ή στη Φλωρεντία.

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Χρηστο,τα ειπες ολα.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Σωστοs Greeklad , οι περισσοτεροι εδω αυτο ακριβωs λεμε...οχι ολοι αλλα οι περισσοτεροι:D .

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia