• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί κριτικής

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
Ποιό το Point του συγκεκριμένου thread? Για να καταλάβω δλδ...

Είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ότι κανείς δεν μπορεί να κρίνει τον συνάνθρωπό του για τις επιλογές που κάνει στα ταξίδια του, για τα μέρα που επισκέπτεται και για το πώς περνάει γενικά στον προορισμό που επιλέγει να επισκεφτεί!

Όλοι μας είμαστε διαφορετικοί! Αν είμαστε όλοι ίδιοι δεν θα υπήρχε και λόγος να ζούνε και ούτε στην τελική τελική να υπάρχει αυτό το forum!

Απολαύστε τα ταξίδια σας, μοιραστέ τα εδώ μαζί μας και είναι ευπρόσδεκτα σχόλια και σκέψεις πάνω σε αυτά! Αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει κανείς να μειώνει τον άλλον για τις επιλογές του, είτε πρόκεται για τις Η.Π.Α είτε πρόκειται για την ... Νιγηρία (τυχαία παραδείγματα, μην βαράτε!)

Εγώ προσωπικά χάρηκα πολύ όταν έπεσα σε αυτό το forum όπου και τελικά έγινα μέλος του αμέσως! Είναι πολύ όμορφό και ... "γλυκό" που το site αυτό καμπαρώνει μία γωνιά του διαδικτύου!

Keep travelling all around the world!! :)

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Καλά ταξίδια μωρέ!!! Όπου γουστάρει ο καθένας. Και μετά να είμαστε εδώ και όπως τα μέλη μιας οικογένειας αγαπιούνται, έτσι να «πλακωνόμαστε» και να φιλιώνουμε και πάλι
:love2::kiss:
Αυτο που εγραψες,σε εικονες...:haha:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα

GTS

Member
Εγώ πάντως γουστάρω να διαβάζω από κάποιον που έχει επισκεφθεί ένα μέρος, την ειλικρινή άποψή του για αυτό, χωρίς φόβο και πάθος, χωρίς μισόλογα και χωρίς να φοβάται να πει και να χαρακτηρίσει το ο,τιδήποτε.....από κει και πέρα, κρίση έχουμε και αν δεν έχουμε πρόβλημά μας.

Εγώ θέλω π.χ. τον Traveller να μου λέει να πάρω το αεροπλάνο και να πεταχτώ και κάπου αλλού από Kuala Lumpur (π.χ. Kuching ή Siem Reap) αφού έχει πάει και έχει δει. Αν θα το κάνω είναι δικό μου θέμα. Αλλά θέλω άποψη. Κρίση έχω και ξέρω ποιον ακούω και γιατί.

Υ.Γ. Δε ξέρω τι έχει γράψει ο Traveller για το Ντουμπάι, αλλά το είχα γράψει κι εγώ: ότι για 1-2 μέρες καλά είναι και πάπαλα....και όποιος το πιάνει και τον βάζει σε σκέψη, καλώς...:cool:

Μια μικρή επισήμανση: πολύ θα ήθελα να ήμουν από Δευτέρα Ντουμπάι και μέχρι την άλλη Κυριακή, αφού ξεκινάει εκεί το Dubai Tennis Open....αλλά αυτό θα ήταν άλλο είδους τουρισμού.....κανένας λάτρης του τέννις? :haha:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Η ενσταση μου GTS δεν ηταν στο να κανει καποιοs την κριτικη του για ενα μεροs , αρκει να σταματαει εκει και να μην επεκτεινεται στιs προσωπικεs μου επιλογεs , γιατι τοτε το αυτονοητο που λεει το χοντρο μπιζελι :)haha::haha:), το εχουμε χασει..ειμαστε ολοι για το χορο των μπιζελιων:haha::haha:

Εχω να δηλωσω οτι κι εμενα μου αρεσει πολυ το τεννιs ;) αλλα θα ειμαι Φιλιππινεs την αλλη εβδομαδα:bleh:.

exs

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο
Μέσα σε μια και δυο μέρες κανείς δεν μπορεί να πει οτι γνώρισε ένα τόπο...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.379
Νεότερο μέλος
katerina.