• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί Ποδοσφαίρου...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

chrisbd

Member
Η χειρότερη εκτέλεση πέναλτι ever...:D

Κακές εκτελέσεις πέναλτι έχουμε δει ουκ ολίγες, αλλά αυτή έχει μία ιδιαιτερότητα: Η μπάλα δεν έφθασε ποτέ στην εστία, επάνω ή πλάγια απ΄ αυτήν. Για την ακρίβεια μετά την... προσπάθεια του παίκτη δεν διήνυσε ούτε μισό μέτρο!

Το video αφορά παιχνίδι για το πολιτειακό πρωτάθλημα του Σάο Πάολο, ανάμεσα στην Αμέρικα Σάο Πάολο και τη Βοτουποραγκουένσε. Ο «μικρός Θεούλης», ποδοσφαιριστής της Αμέρικα, που έχασε το εν λόγω πέναλτι ονομάζεται Πίλο

http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=282692&Sport=1&Season=127537&Country=35&Competition=417

Last edited by a moderator:

chrisbd

Member
Υποβιβασμός για την ΑΕΚ - Καταδικαστική η απόφαση της Σούπερ Λίγκας

Τιμωρήθηκε με μηδενισμό στον αγώνα με τον Πανθρακικό - Η ποινή είναι εφέσιμη

Η Πειθαρχική Επιτροπή της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος αποφάσισε την τιμωρία της ΑΕΚ με αφαίρεση τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και δύο βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα για όσα συνέβησαν στον αγώνα της 14ης Απριλίου στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Πανθρακικό.

Υποβιβασμός για την ΑΕΚ - Καταδικαστική η απόφαση της Σούπερ Λίγκας - αθλητισμός - ΤΟ ΒΗΜΑ

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Τις προάλλες περνώντας βράδυ έξω από το τέως σπίτι του Μανώλη Αναγνωστάκη και νυν σύνδεσμος Gruppo Autonomo Ηρακληδέων , ακούσαμε τραγούδια 90' και έξαλλους οπαδούς, σκεφτήκαμε πως θα τους πείραξε η πολύ μαστούρα αλλά εν τέλει το πάρτυ είχε ιδιαίτερο λόγο !
Πέθανε ο Πέτρος Θεοδωρίδης | Madata.GR

Btw το τραγούδι που τραγουδούσαν ήταν αυτό :

LOL

Last edited by a moderator:

jimp

Member
σύνδεσμος Gruppo Autonomo Ηρακληδέων ,
Βασικα εκει στην βορεια Ελλαδα δεν ξερω αν σας τα ειπανε τα νεα αλλα για να σωθει ο ηρακλης επρεπε να αλλαξει φπα και να παρει μιας αλλης ομαδας των ποντιων κατερινης και πλεον κακως χρησιμοποιειτε αυτο το ονομα ηρακλης μιας και η ομαδα θα πρεπει να ονομαζεται ποντιοι κατερινης.

Τοσα χρονια ιστοριας και την διαγραψανε σε μια νυχτα,ντροπη πρωην ηρακλειδεις...

Την τεταρτη αγαπητη, 3 εχει το μενου;)

chrisbd

Member
Μητέρες μαχών σήμερα και αύριο στο CL.....

Πάμε σήμερα με το Μπάγιερν-Μπαρτσελόνα...προγνωστικά πολλά δεν χωράνε ...Η λογική λέει ότι η Μπάγιερν που αυτή τη περίοδο διανύει τρελλή φόρμα έχει προβάδισμα απο την άλλη η Μπάρτσα είναι Μπάρτσα έστω και κουτσή .....Ένα σκόρ ανοικτό μεταξύ 4-1 εως 2-3 δεν θα με παραξενέψει.....ναι το βλέπω οβερ παρόλο που δεν παίζω...

Βασικά θέλω να δω πολύ καλό αγώνα και ναι μεν είμαι με Μπάρτσα αλλά δεν παραβλέπω την φόρα των Γερμανών... Είναι και αυτός ο παλιοΜέσι:D που άμα παίξει και παίξει καλά θα γέρνει πολύ το γήπεδο...

Αύριο είμαι με Ντόρντμουντ δεν το συζητώ παρόλο που φαίνεται και δω ότι η ΡΕΑΛ θα περάσει....αλλά είπαμε η λογική και το ποδόσφαιρο δεν κάνουν πολύ παρέα...

Θέλω να κάνω και ένα σχόλιο γι αυτόν τον Σοάρες ....μήπως πρέπει να φοράει μια φανέλλα προσοχή δαγκώνει και απο Σοάρες να το κάνει αζόρ :D

Στη football league το ενδιαφέρον κορυφώνεται....αύριο ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑ

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Τελος για μια Μπαρτσα που στα μεγαλα ματς φετος δεν έπεισε.

Traveller

Member
Επιτέλους τέρμα το παραμύθι με τους καρπαζοεισπράκτορες του Φράνκο... η δήθεν ομάδα των κατατρεγμένων και του αριστερού προφίλ, στην ουσία θλιβερός εκπρόσωπος καταπιεσμένων κομπλεξικών εθνικισμών, έφαγε μια μεγαλοπρεπή τεσσάρα και κατά πως δείχνει θα δει τον τελικό από τον καναπέ. Η αριστερή ομάδα με τις δεξιές τσέπες, που λόγω πολιτικών διασυνδέσεων παραμύθασε και εξακολουθεί να παραμυθιάζει πλήθος κόσμου, ενώ στην ουσία μπήκε σαν σοβαρό κλαμπ στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ευρώπης μόλις την δεκαετία του 90, με τραυματία τον μεγάλο Μέσι και με τα χρόνια πλέον να βαραίνουν στην πλάτη των άλλων παικτών της, θυμίζει επιτέλους τις παλιές καλές εποχές, τότε που ήταν ο περίγελος των πάντων...

Η ομάδα της Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια ήταν όντως η καλύτερη ομάδα στον πλανήτη... ε και? Εγώ δεν διαλέγω ομάδα και κόμμα σύμφωνα με την μόδα... αν διάλεγα έτσι, δίπλα στο εθνικιστικό μπλε κόκκινο της Μπάρτσα θα έβαζα και τον ναζιστικό μαίανδρο της Χρυσής Αυγής... ευτυχώς όμως ούτε καμιά όρεξη έχω να μπω με άσπρο άλογο στην Πόλη, ούτε να δω την επαρχία της Καταλονίας ανεξάρτητη...

a_nikos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
Η λατρεία της Μπαρτσελονα και του Μεσι ειχε φτάσει σε απίστευτα επίπεδα. Ξαφνικά πολλοι στην Ελλάδα που δεν ξέρουν απο πολιτική που παν τα τέσσερα, έγιναν εκφραστές της αυτοδιαθεσης των Καταλανων, της διατήρησης της καταλανικης γλωσσας και του "νοήματος" που ειχε την εποχή του Φρανκο το mes que un club

Μόδα ήταν πέρασε και κάνει και θόρυβο που σκάει...

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Μεγάλη βραδιά η χτεσινή... πιο πανηγυρισμός παθαίνεις έμφραγμα...
(ναι ρε την παλιοομάδα τη σιχαίνομαι...)

Λυπάμαι όμως που ξεφουσκώνει η παραμύθα της Μπάρτσα των αγωνιστών, των μικρών μάγων κλπ εμετικών προσδιορισμών... τόσοι άμπαλοι θα μείνουν χωρίς ομάδα να υποστηρίζουν...:D
εκνευριστικότερη τρεντιά στο χώρο του ποδοσφαίρου δεν υπάρχει, άσχετοι που δεν έχουν παρακολουθήσει ποτέ 90λεπτο, γκόμενες που δεν ξέρουν πόσους παιχτες έχει η κάθε ομάδα αν τους ρωτήσεις όμως περί ποδοσφαίρου Μπάρτσα και Μέσι αναμασάνε...

ε φάγανε χτες Wurst και από τη συνέχεια ουστ...

@Traveller περισσότερο to the point σχόλιο δε γίνεται...

Y.Γ panpan μη μου θυμώσεις...:bleh:
για εσένα τα αισθήματα μου είναι εντελώς αντίθετα...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Γειά σου ρε πεμπτοφαλαγγίτη...!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη