Σε μια ποδοσφαιρικη συζητηση, απο αυτους που αγαπανε τον αθλητισμο δεν σχετιζονται ο αθλητισμος με τα πολιτικα.Επιτέλους τέρμα το παραμύθι με τους καρπαζοεισπράκτορες του Φράνκο... η δήθεν ομάδα των κατατρεγμένων και του αριστερού προφίλ, στην ουσία θλιβερός εκπρόσωπος καταπιεσμένων κομπλεξικών εθνικισμών, έφαγε μια μεγαλοπρεπή τεσσάρα και κατά πως δείχνει θα δει τον τελικό από τον καναπέ. Η αριστερή ομάδα με τις δεξιές τσέπες, που λόγω πολιτικών διασυνδέσεων παραμύθασε και εξακολουθεί να παραμυθιάζει πλήθος κόσμου, ενώ στην ουσία μπήκε σαν σοβαρό κλαμπ στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ευρώπης μόλις την δεκαετία του 90, με τραυματία τον μεγάλο Μέσι και με τα χρόνια πλέον να βαραίνουν στην πλάτη των άλλων παικτών της, θυμίζει επιτέλους τις παλιές καλές εποχές, τότε που ήταν ο περίγελος των πάντων...
Η ομάδα της Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια ήταν όντως η καλύτερη ομάδα στον πλανήτη... ε και? Εγώ δεν διαλέγω ομάδα και κόμμα σύμφωνα με την μόδα... αν διάλεγα έτσι, δίπλα στο εθνικιστικό μπλε κόκκινο της Μπάρτσα θα έβαζα και τον ναζιστικό μαίανδρο της Χρυσής Αυγής... ευτυχώς όμως ούτε καμιά όρεξη έχω να μπω με άσπρο άλογο στην Πόλη, ούτε να δω την επαρχία της Καταλονίας ανεξάρτητη...
Α, για ποδοσφαιρο μιλας; Δεν το αντεληφθην...Έμπαινε και γοήτευε tripakias... μετά τις ψαρόσουπες, τους καλοντυμένους μαύρους στο Παρίσι και τις δακρύβρεχτες οικογενειακές ιστορίες, ξεστράβωσέ μας και στο ποδόσφαιρο!!!
Μπράβο παληκάρι μου θα πας μπροστά. :roll:Εγώ δεν διαλέγω ομάδα και κόμμα σύμφωνα με την μόδα... αν διάλεγα έτσι, δίπλα στο εθνικιστικό μπλε κόκκινο της Μπάρτσα θα έβαζα και τον ναζιστικό μαίανδρο της Χρυσής Αυγής... ευτυχώς όμως ούτε καμιά όρεξη έχω να μπω με άσπρο άλογο στην Πόλη, ούτε να δω την επαρχία της Καταλονίας ανεξάρτητη...