• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί Ποδοσφαίρου...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

chrisbd

Member
Messi VS RobotKeeper

Με αντιπάλους... κοινούς θνητούς, μπορεί να δείχνει ανίκητος, όχι όμως και απέναντι σε ένα ρομπότ! Τέσσερα πέναλτι εκτέλεσε ο Λιονέλ Μέσι, αλλά ευστόχησε μόνο στα δύο...

τι άλλο θα κάνουν οι Γιαπωνέζοι...:D

Last edited by a moderator:

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Χθες ειδαμε ματσαρες.
Η ανατροπη της Ντορντμουντ ήταν απίστευτη, από αυτές που θα μείνουν στην ιστορία του θεσμού.
Στο αλλο ματς αν δεν ήταν οφσαιντ ο Ντρογκμπα στο 4-1 θα έπεφταν κορμιά.
Μπραβο στους Τούρκους που το πίστεψαν.

Την ίδια ωρα οι φωστηρες στην ΑΕΚ ανέθεσαν το ποστο του προπονητη στον Δελλα, ο οποίος μεσα σε αυτές τις τρεις ημέρες προφανώς θα τους μιλήσει για το μεγαλέιο της ΑΕΚ, τον Δικέφαλο Αετο και οτι πρέπει να ματωσουν την φανελα και αλλα τέτοια ωραία.
Μια ΑΕΚ που είναι ισόβαθμη με Βέροια, Πανθρακικο, έχει από κάτω τον Αρη και την έπιασε πανικός ότι μπορεί να υποβιβασθεί. Ειλικρινα λυπάμαι γιατί τετοιες κινησεις ταιριάζουν σε μικρες ομάδες. Και εδιωξε λοιπόν τον Λινεν (τον οποίο δεν θεωρώ σπουδαίο προπονητη) αλλα κουτσά στραβά πήρε ολα τα παιχνιδια στο ΟΑΚΑ με ομάδες τύπου Πανθρακικου.

Αντε forza Barca σημερα

Chris22

Member
Μπάρτσα,Ρεάλ,Μπάγερν,Ντόρτμουντ στους ημιτελικούς!Ποιός βλέπετε να τη σηκώνει φέτος τη κούπα?νομίζω ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση η Μπάγερν και έχει πολλές πιθανότητες!

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Οι οιωνοί λένε Ρεάλ, η λογική λέει Μπαγερν και η καρδιά μου Μπάρτσα!!!
Πάντως λογικά θα δουμε ματσάρες στους ημιτελικούς καθώς στην κατάσταση που εμφανίζονται Μπάρτσα και Ρεαλ οι γερμανικές ομάδες δεν έχουν να φοβηθούν κάτι.
Για να δουμε αυριο λοιπόν, θα έχουμε δυο Γερμανο-Ισπανικές μάχες ή δύο εμφύλιους;
Αντε ας κάνω και μια πρόβλεψη για πλακα
Ρεάλ-Μπαγερ και
Μπαρτσα-Ντορντμουντ

Chris22

Member
Θα εκτεθώ κι εγώ κάνοντας πρόβλεψη!Μπάρτσα-μπάγερν και Ρεάλ-ντόρτμουντ!πάντως όπως ακριβώς το λες,οποία και να είναι τελικά η κλήρωση θα δούμε φοβερά παιχνίδια!

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Αστειος ολυμπιακος, επιτέλους αποδοκιμαστηκε ο χοντρος.

Αστειο οτι ακομη δεν εχει αποφασισει ο διαιτητης για την διακοπή η μη του ματς της ΑΕΚ.

Εγω παντως το ειπα οτι ήταν εγκλημα η αλλαγη του οποιου προπονητη δυο αγωνιστικες πριν το τελος

D

Delmem9770

Guest
Γαυρακια διλαυσατε το ποδοσφαιρο μονο και μονο για τα μυρια του τσου λου. Καθηστε δειτε το μονοι σας τωρα.

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Stolt said:
Γαυρακια διλαυσατε το ποδοσφαιρο μονο και μονο για τα μυρια του τσου λου. Καθηστε δειτε το μονοι σας τωρα.

σου τα λεγα ρε παν παν και σενα dik-7 να αφησουμε τα μυρια εσεις θελατε να τα παρουμε να δω τι θα κανουμε τωρα! εγω λεω να παω ταξιδακι εσεις; α θα δωσω και μερικα για τη συντηρηση του ανσασερ του Καραισκακη να μην κλεινεται ο Καραφλουζος μεσα:haha:
Α ρε Stolt δεν εισαι ανθρωπος εσυ εισαι ΙΔΕΑ :bleh:

Υ.Γ. το στολτ απο το γνωστο παιχτουρα προερχεται;;; :haha::haha::haha::haha::haha:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Καλε τι παθαν τα χανουμακια.
Κριμααα :) :)

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Κριμα δεν λις τιποτι...Κριμα-βανιλια σοκολατα.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills