Εγώ να σοβαρευτώ ή εσύ που μας περιγράφεις πικάντικες περιπέτειες στο Ρίο πρωϊνιάτικα?Όπως προείπα, σοβαρέψου!
Εσύ. Εγώ απλά ανάρτησα τη συνέχεια της ιστορίας μου.... (που, για να είμαστε στο πνεύμα των ημερών, είναι πέρα για πέρα αληθινή...)Εγώ να σοβαρευτώ ή εσύ που μας περιγράφεις πικάντικες περιπέτειες στο Ρίο πρωϊνιάτικα?
Κι εγώ απλά τόνισα τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα της ψήφου των μελών. Τα στοιχεία είναι αδιάψευστα. Και σύμφωνα με αυτά το Παρίσι τρώει τη σκόνη της Ρώμης και η ΝΥ του Λονδίνου με μεγάλη διαφορά.Εσύ. Εγώ απλά ανάρτησα τη συνέχεια της ιστορίας μου.... (που, για να είμαστε στο πνεύμα των ημερών, είναι πέρα για πέρα αληθινή...)
Τουναντίον, το ότι διαφωνούμε για τη Μαλαισία π.χ. και άλλα τόσο καυτά θέματα (κατά πόσο μας αρέσουν τα νουντλς λεπτά η χοντρά για παράδειγμα), είναι κάτι με το οποίο μπορούμε να ζήσουμε αλλά και να συμβιώσουμε...εκτός αν το γεγονός ότι μου αρέσει το Μπαλί και εσένα το Redang (λέμε τώρα) είναι λόγος να χάσουμε τον ύπνο μας....καλά να'μαστε να διαφωνούμε για μ****ιες.Τελευταία αρχίζω και συμφωνώ όλο και πιο συχνά με τον GTS. Ν' ανησυχώ γιατρέ μου?
Ναι, μου το έχει πει και ο maltakias αλλού ότι έχω παρασοβαρέψει τώρα τελευταία.Το... σοβάρεψες, αλλά πάλι συμφωνώ!
Αααα, εγώ ζευγάρια δε χωρίζω!Λες να είναι η παντρειά ωρέ?
Eπιβάλλεται να επαναληφθεί η καταμέτρηση.Έχεις δίκηο: Και το Ανόι, και το Βαρανάσι, και η Ρόντα, και το Κουτσίνγκ, και η Στοκχόλμη (που ψήφισα εγώ), όπως και δεκάδες άλλες που ψήφισε ένα σωρό κόσμος, όλες επιλογές των shopping victims είναι! Τι άλλο θ' ακούσουμε βραδυάτικα...
Ναι. Συντρέχει λόγος....Τελευταία αρχίζω και συμφωνώ όλο και πιο συχνά με τον GTS. Ν' ανησυχώ γιατρέ μου?