Πεντάδα ή δεκάδα αγαπημένων πόλεων...

GTS

Member
Αυτό ακριβώς εννοούσα κι εγώ.
Χώνεψε πρώτα το παρακάτω αποτέλεσμα της λαϊκής ετυμηγορίας που μας τα πρήξατε στα travel wars. Ήττα με ήτα κεφαλαίο. Το Λονδίνο-Ν. Υόρκη είναι σχεδόν double score!

1. Λονδινο 33
  2. Ρωμη 31
  3. Κωνσταντινουπολη 27
  4. Παρισι 27
  5. Βερολινο 24
  6. Νεα Υορκη 19

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Χώνεψε πρώτα το παρακάτω αποτέλεσμα της λαϊκής ετυμηγορίας που μας τα πρήξατε στα travel wars. Ήττα με ήτα κεφαλαίο. Το Λονδίνο-Ν. Υόρκη είναι σχεδόν double score!

1. Λονδινο 33
  2. Ρωμη 31
  3. Κωνσταντινουπολη 27
  4. Παρισι 27
  5. Βερολινο 24
  6. Νεα Υορκη 19
Όπως προείπα, σοβαρέψου!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Εγώ να σοβαρευτώ ή εσύ που μας περιγράφεις πικάντικες περιπέτειες στο Ρίο πρωϊνιάτικα? :haha:
Εσύ. Εγώ απλά ανάρτησα τη συνέχεια της ιστορίας μου.... (που, για να είμαστε στο πνεύμα των ημερών, είναι πέρα για πέρα αληθινή...)

GTS

Member
Εσύ. Εγώ απλά ανάρτησα τη συνέχεια της ιστορίας μου.... (που, για να είμαστε στο πνεύμα των ημερών, είναι πέρα για πέρα αληθινή...)
Κι εγώ απλά τόνισα τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα της ψήφου των μελών. Τα στοιχεία είναι αδιάψευστα. Και σύμφωνα με αυτά το Παρίσι τρώει τη σκόνη της Ρώμης και η ΝΥ του Λονδίνου με μεγάλη διαφορά.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Τελευταία αρχίζω και συμφωνώ όλο και πιο συχνά με τον GTS. Ν' ανησυχώ γιατρέ μου?

GTS

Member
Τελευταία αρχίζω και συμφωνώ όλο και πιο συχνά με τον GTS. Ν' ανησυχώ γιατρέ μου?
Τουναντίον, το ότι διαφωνούμε για τη Μαλαισία π.χ. και άλλα τόσο καυτά θέματα (κατά πόσο μας αρέσουν τα νουντλς λεπτά η χοντρά για παράδειγμα), είναι κάτι με το οποίο μπορούμε να ζήσουμε αλλά και να συμβιώσουμε...εκτός αν το γεγονός ότι μου αρέσει το Μπαλί και εσένα το Redang (λέμε τώρα) είναι λόγος να χάσουμε τον ύπνο μας....καλά να'μαστε να διαφωνούμε για μ****ιες.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Το... σοβάρεψες, αλλά πάλι συμφωνώ! :haha:

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Έχεις δίκηο: Και το Ανόι, και το Βαρανάσι, και η Ρόντα, και το Κουτσίνγκ, και η Στοκχόλμη (που ψήφισα εγώ), όπως και δεκάδες άλλες που ψήφισε ένα σωρό κόσμος, όλες επιλογές των shopping victims είναι! Τι άλλο θ' ακούσουμε βραδυάτικα... :harakiri:
Eπιβάλλεται να επαναληφθεί η καταμέτρηση.
Το Βαρανασι θαπρεπε να χει τουλάχιστο δυο κουκιά, το δικο σου και το δικό μου.
Ιδιαίτερες ευχαριστιες σ οποιον βοηθησε να μπουν στη λιστα το Κουσκο (2 ψηφοι) η ΛαΠαζ (3) και το Κατμαντου(3)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom