Πεντάδα ή δεκάδα αγαπημένων πόλεων...

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
πιστευω πως οι ψηφοφοροι ειναι πολλυ γκλαμουρ και shopping victims.εξου και καποια αποτελεσματα σαν και αυτα

Έχεις δίκηο: Και το Ανόι, και το Βαρανάσι, και η Ρόντα, και το Κουτσίνγκ, και η Στοκχόλμη (που ψήφισα εγώ), όπως και δεκάδες άλλες που ψήφισε ένα σωρό κόσμος, όλες επιλογές των shopping victims είναι! Τι άλλο θ' ακούσουμε βραδυάτικα... :harakiri:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Βία και νοθεία αγαπητή μου, βία και νοθεία. Ενώ σε ανοικτή ψηφοφορία, χωρίς τις σκοπιμότητες και τα πάθη που επιφέρει αναγκαστικά ένα travel war, βγήκε στην επιφάνεια η πραγματική βούληση του λαού. Ο λαός εψήφισε και έστειλε στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας τους λακέδες, τους υπονομευτές και τους δωσίλογους-απατεώνες. Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω, εκτός αν μπουν κατά δεκάδες πλέον οι γνωστοί-άγνωστοι και αρχίζουν να δίνουν με ψεύτικα nicknames λίστες με τη 5άδα αγαπημένων πόλεων περίπου ως εξής:

1. Παρίσι
2. ΝΥ
3. Παρίσι
4. ΝΥ
5. ΝΥ.

Βία και νοθεία...
Σοβαρέψου...
(Υ.Γ. Οι επιλογές μου δε βλέπω να έχουν μετρηθεί).

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Έχεις δίκηο: Και το Ανόι, και το Βαρανάσι, και η Ρόντα, και το Κουτσίνγκ, και η Στοκχόλμη (που ψήφισα εγώ), όπως και δεκάδες άλλες που ψήφισε ένα σωρό κόσμος, όλες επιλογές των shopping victims είναι! Τι άλλο θ' ακούσουμε βραδυάτικα... :harakiri:
Καλώς ή κακώς, ο καθένας ψηφίζει ξεκινώντας με βάση τα μέρη στα οποία έχει ταξιδέψει. Δε θα περίμενα ας πούμε ποτέ από τη φίλη μου τη Ρενάτα να ψηφίσει το Αμβούργο ή από τη φίλη μου τη Ρέθυμνο να ψηφίζει το Ρίο ντε Τζανέιρο, όσο κι αν περίμενα ότι και οι 2 θα τα έβρισκαν του γούστου τους.

Καλώς ή κακώς, Λονδίνο, Ρώμη, Πράγα, κλπ είναι γνωστό ότι αποτελούν τους συχνότερους προορισμούς των Ελλήνων. Επομένως, είναι και στη "voting list" των περισσότερων...

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Καλώς ή κακώς, ο καθένας ψηφίζει ξεκινώντας με βάση τα μέρη στα οποία έχει ταξιδέψει. Καλώς ή κακώς, Λονδίνο, Ρώμη, Πράγα, κλπ είναι γνωστό ότι αποτελούν τους συχνότερους προορισμούς των Ελλήνων. Επομένως, είναι και στη "voting list" των περισσότερων...
Mα γι'αυτό ακριβώς δεν έχει κανένα απολύτως νόημα αυτό το thread... όπως ξαναείπα είναι μόνο για κοσμογυρισμένους, για ανθρώπους που έχουν φάει με το κουτάλι όλο τον κόσμο και είναι σε θέση να κρίνουν, να συγκρίνουν, να επιλέξουν και να δώσουν μια δεκάδα που θα έχει κάτι να πει... για όλους τους υπόλοιπους είναι απλά μια έκθεση-παρουσίαση προορισμών που έχουν επισκεφτεί... ειδικά για αυτούς που έχουν στο παλμαρέ τους λίγες χώρες το να προτείνουν πολλαπλές πόλεις από μια χώρα και πολλές φορές γειτονικές μεταξύ τους, δημιουργεί σύγχυση... πχ κάνω ένα ταξίδι γερμανία και οι μισές πόλεις της δεκάδας είναι τυχαία οι πόλεις που επισκέφτηκα...

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
χαχαχχαχαα :haha:

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Δεν έχω να πω τίποτα ήθελα απλώς να ποστάρω γιατί το αβατάρ μου είναι μια πάπια. Τουτέστιν και εγώ την πάπια κάνω.

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Σοβαρέψου...
(Υ.Γ. Οι επιλογές μου δε βλέπω να έχουν μετρηθεί).
τι εννοεις ?? παντως δεν ηταν και το πιο φυσιολογικο ποστ που βρηκα , ειπανε 5αδα 10αδα και εχεις βαλει καμια 30αρια :bleh::cool:
παντως οσες πηραν απο 1 ψηφο δεν τις ποσταρα:snorkel:

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Δε θα περίμενα ας πούμε ποτέ από τη φίλη μου τη Ρενάτα να ψηφίσει το Αμβούργο ή από τη φίλη μου τη Ρέθυμνο να ψηφίζει το Ρίο ντε Τζανέιρο, όσο κι αν περίμενα ότι και οι 2 θα τα έβρισκαν του γούστου τους.
Ειμαι παιδακι της Ευρωπης....προτιμω να τη δω ολη και βλεπουμε...το Ριο δεν θα με χαλαγε καθολου,κατσε να παω και θα σου πω....:bleh::bleh:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom