rethimno
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λεσβος
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κοσμου
H Φλωρεντια στη λιστα διπλα με την Αθηνα ??? ΗΜΑΡΤΟΝ !!!!...τους έστειλαν εξορία στην Μακρόνησο, για αυτό και δεν κατάφεραν να ψηφίσουν!
H Φλωρεντια στη λιστα διπλα με την Αθηνα ??? ΗΜΑΡΤΟΝ !!!!...τους έστειλαν εξορία στην Μακρόνησο, για αυτό και δεν κατάφεραν να ψηφίσουν!
E ναι αλλα και λιγο περιέργειαΕυχαριστούμε elenara. Είχες ώρες για σκότωμα σήμερα ε?
Πες τα βρε GTS! Μάλλον στα Travel Wars κάποιοι έφτιαξαν πολλά προφίλ για να μπουν να ψηφίσουν ξανά και ξανά το Παρίσι
Αφού είναι έτσι, λύστε μου την απορία γιατί στο war είμαστε 88 -53?:roll:Πες τα βρε GTS! Μάλλον στα Travel Wars κάποιοι έφτιαξαν πολλά προφίλ για να μπουν να ψηφίσουν ξανά και ξανά το Παρίσι
Βία και νοθεία αγαπητή μου, βία και νοθεία. Ενώ σε ανοικτή ψηφοφορία, χωρίς τις σκοπιμότητες και τα πάθη που επιφέρει αναγκαστικά ένα travel war, βγήκε στην επιφάνεια η πραγματική βούληση του λαού. Ο λαός εψήφισε και έστειλε στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας τους λακέδες, τους υπονομευτές και τους δωσίλογους-απατεώνες. Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω, εκτός αν μπουν κατά δεκάδες πλέον οι γνωστοί-άγνωστοι και αρχίζουν να δίνουν με ψεύτικα nicknames λίστες με τη 5άδα αγαπημένων πόλεων περίπου ως εξής:Αφού είναι έτσι, λύστε μου την απορία γιατί στο war είμαστε 88 -53?:roll: