Πεντάδα ή δεκάδα αγαπημένων πόλεων...

pattyyy

Member
Επόμενο Ταξίδι
χμ...
Ταξίδι-Όνειρο
νότια αφρική
Ελένη σε ευχαριστούμε πολύ! Ενδιαφέροντα τα αποτελέσματα της καταμέτρησης!

road

Member
Ευχαριστούμε elenara,
και εγώ μια ψιλή έριξα.....αλλά άξιζε το κόπο
ενδιαφερον το αποτέλεσμα
και πάλι ευχαριστώ.

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Αν δεν είχε κάνει η Ελένη τον κόπο, δεν θα μου πήγαινε το μυαλό σε αυτή τη κατάταξη....Ενδιαφέροντα τα αποτελέσματα, ευχαριστούμε...Το κλασικό κερδίζει τελικά:D

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Πρώτο το Glorious, δεύτερη η Αιώνια Πόλη. Πολύ πίσω η ΝΥ, πίσω και το Παρίσι. Τα travel wars αποδείχτηκαν κενά περιεχομένου μετά από αυτό το λαϊκό δημοψήφισμα. Λονδίνο vs ΝΥ και Ρώμη vs Παρίσι σημειώσατε 1 και πάλι 1. Ο λαός μίλησε...
Πες τα βρε GTS! Μάλλον στα Travel Wars κάποιοι έφτιαξαν πολλά προφίλ για να μπουν να ψηφίσουν ξανά και ξανά το Παρίσι :D

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Πες τα βρε GTS! Μάλλον στα Travel Wars κάποιοι έφτιαξαν πολλά προφίλ για να μπουν να ψηφίσουν ξανά και ξανά το Παρίσι :D
Αφού είναι έτσι, λύστε μου την απορία γιατί στο war είμαστε 88 -53?:roll:

GTS

Member
Αφού είναι έτσι, λύστε μου την απορία γιατί στο war είμαστε 88 -53?:roll:
Βία και νοθεία αγαπητή μου, βία και νοθεία. Ενώ σε ανοικτή ψηφοφορία, χωρίς τις σκοπιμότητες και τα πάθη που επιφέρει αναγκαστικά ένα travel war, βγήκε στην επιφάνεια η πραγματική βούληση του λαού. Ο λαός εψήφισε και έστειλε στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας τους λακέδες, τους υπονομευτές και τους δωσίλογους-απατεώνες. Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω, εκτός αν μπουν κατά δεκάδες πλέον οι γνωστοί-άγνωστοι και αρχίζουν να δίνουν με ψεύτικα nicknames λίστες με τη 5άδα αγαπημένων πόλεων περίπου ως εξής:

1. Παρίσι
2. ΝΥ
3. Παρίσι
4. ΝΥ
5. ΝΥ.

Βία και νοθεία...

geopnd

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο-Σκωτια
Ταξίδι-Όνειρο
μεξικο
η ψηφοφορια ειναι για κλαμματ.σεβαστες εννοειται οι γνωμες ολων αλλα δεν γινεται να ειναι στην λιστα η αθηνα,χαχαχαχα, τα γιαννενα(ασχετως αν και εμενα μου αρεσουν πολλυ) και κατι αλλες πολεις και οχι η βαρκελωνη.πιστευω πως οι ψηφοφοροι ειναι πολλυ γκλαμουρ και shopping victims.εξου και καποια αποτελεσματα σαν και αυτα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom