• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Παρισι-Disneyland

evi_kpln

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
sos

Παιδιά καλησπέρα, θέλω την πολύτιμη βοήθεια σας (ειδικά των γαλλόφωνων και όχι μόνο όμως). Βρήκα την παρακάτω προσφορά για Disneyland
DISNEY 1 JOUR 2 PARCS - VENTE FLASH - DISNEYLAND PARIS - Enfant - MARNE LA VALLEE CEDEX 4 - Parc d'attraction - Achat de places, billets, tickets, r
. Προγραμματίζω για 1 μέρα - 2 πάρκα για την εβδομάδα 18-22 Φεβρουαρίου.
Το πολύτιμο translator μου , από ότι μπορεί να μεταφράσει δείχνει ότι είμαι μέσα σε αυτά που λέει και το site για την προσφορά.
Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ? Ή αν γράφει κάτι που πρέπει να προσέξω ???

AERAS

Member
εγώ προσωπικά σε μια μέρα δεν προλαβαίνω να χαρώ ένα πάρκο.....πόσο μάλλον δυο.Εκτός και αν έχεις πάει 2-3 φορές σε κάθε ένα πάρκο και θέλεις να επισκεφτείς στοχευμένα ορισμένα από τα θέματά τους.Αλλιώς νομίζω είναι προτιμότερο να είσαι όλη μέρα σε ένα από τα δύο για να προλάβεις να δεις-κάνεις όσο πιο πολλά μπορείς

evi_kpln

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Καλά μια γεύση από όσα μπορούμε θέλουμε να πάρουμε.. Δεν θα σκάσουμε κιόλας.. Νομίζω ότι η προσφορά συμφέρει πάντως είτε πας στο ένα μόνο είτε και στα δυο.

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
Καλησπέρα!
κ γω συμμεριζομαι την αγωνία σου :cool: είναι οντως η κανονικη τιμή των παρκων?θυμαμαι γυρω στα 50 ευρω ειχα δωσει τις 2 φορες που πηγα!ειναι προσφορα λογω του οτι ειναι εως τελη Μαρτίου?

evi_kpln

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Τι να πω... Ίσως να βγήκε τώρα για μικρή περίοδο μέχρι Μάρτιο (από εκεί ίσως και το "flash") και να συντελεί που είναι και Low season... Πριν 2 εβδομάδες που κοίταζα η τιμή ήταν στα 45 και δεν υπήρχε αυτό το είδος εισιτηρίου... Μακάρι.. τι να πω... ;)

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
η αληθεια ειναι οτι εχει κατεβατο με τα ειδη των εισιτηριων!Σκιαζομαι λιγο μην παρω κατι ασχετο!

evi_kpln

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Για πότε έχεις προγραμματίσει; Εγώ να πω την αλήθεια τα έκλεισα! Θα ενημερώσω κατά την επιστροφή!

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
εκλεισα κ γω!ελπιζω ολα να πανε καλα!
Να περασετε υπεροχα και σημειωσε σε κανα σημειωματαριο τι ειδες πρωτο κ αν το απολαυσες!τον Μαρτη ειναι να παω κ καλο θα ειναι να παω οργανωμενη αυτη τη φορα!καημο το εχω!

nikolakis12

Member
Επόμενο Ταξίδι
κως
εγω αυτα που ηθελα να ρωτησω κ αν καποιος γνωριζει με σιγουρια ειναι αν απο τα εισιτηρια αυτα στην σελιδα τις fnac αν τα vente flash tickets ειναι ιδια με τα francilien tickets,η ειναι καποιο αλλο ειδος εισιτηριου για τα παρκα....

evi_kpln

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
εκλεισα κ γω!ελπιζω ολα να πανε καλα!
Να περασετε υπεροχα και σημειωσε σε κανα σημειωματαριο τι ειδες πρωτο κ αν το απολαυσες!τον Μαρτη ειναι να παω κ καλο θα ειναι να παω οργανωμενη αυτη τη φορα!καημο το εχω!
Τέλεια! Καλά να περάσουμε! Εις το επανιδείν!! :D

εγω αυτα που ηθελα να ρωτησω κ αν καποιος γνωριζει με σιγουρια ειναι αν απο τα εισιτηρια αυτα στην σελιδα τις fnac αν τα vente flash tickets ειναι ιδια με τα francilien tickets,η ειναι καποιο αλλο ειδος εισιτηριου για τα παρκα....
Εγώ πάντως από όσα έχω καταλάβει είναι ότι τα francilien όπως και αυτά τα vente flash τώρα , έχουν μόνο την ιδιαιτερότητα ότι πρέπει να κλείσεις για συγκεκριμένη μέρα..

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Διαφορετικα ειναι. Και τα δυο πρεπει να χρησιμοποιηθουν την ημερομηνια που αναγραφει πανω το εισιτηριο. Τα farncilien πρεπει να αγοραστουν τουλαχιστον 5 μερες νωριτερα ενω τα vente flash 2. Τα francilien μπορουν να αλλαξουν ημερομηνια σε περιπτωση που κατι τυχει και δεν πας εκεινη τη μερα αλλα στην ουσια γινεται αντικατασταση του francilien με κανονικο εισιτηριο και πληρωνεις τη διαφορα (η αντικατασταση πρεπει να γινει μεσα σε 30 μερες απο την ημερομηνια του εισιτηριου). Τα vente flash δεν αλλαζουν,ουτε επιστρεφονται χρηματα για κανενα λογο (περα απο σοβαρο προβλημα υγειας, θανατο, τρομοκρατικες επιθεσεις στο παρκο, επιδημια που αναγκαζει το παρκο να παραμεινει κλειστο κα τετοια και αφου εχεις πληρωσει ασφαλεια γι αυτα).

Γενικα τον τουριστα τον συμφερει το vente flash. Ομως μεχρι τις 22 Μαρτιου τρεχει μια προσφορα francilien που βολευει τις οικογενειες με μικρα παιδια (κατω των 12 ετων). Με την προσφορα αυτη αγοραζοντας ενα francilien εχετε ενα ακομα δωρεαν για ενα παιδι. Ετσι μια οικογενεια με 2 πιτσιρικα μπορει να αγορασει 2 francilien και με 90€ ή 106€ (αναλογα με τη μερα που θελει) θα μπουν στα παρκα και οι τεσσερεις, ενω με τα vente flash θελουν 120€ ή 140€ αντιστοιχα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα