Μα είναι σε μια ηλικία που μπορείς να τους ρωτήσεις τι θέλουν και να σου το πουν. Αυτά είναι τα πιο αρμόδια να σου απαντήσουν για το πρόγραμμα της εκδρομής.Απορια.4 μερες 5 νυχτες αποκλιειστικα eurodisney ειναι πολλες μηπως? Πιστευετε οτι ενα 6χρονο και δυο 7χρονα κοριτσια και ενα 9χρονο αγορι ισως να βαρεθουν? Για μενα δε ρωταω δεν παιζει τετοιο σεναριο....
Και τι πιστεύεις ότι θα μεσολαβήσει ώστε η αισθητική του Μίκυ Μάους να αντικατασταθεί ξαφνικά από του Λούβρου;τις ηλικιες αξιζει να τις παμε και μια μερα Παρισι ετσι για την ιστορια? Ενα πυργο του Αιφελ μονο ή και Λουβρο? Μηπως παραειναι ακαταλαβιστικο για τοσο μικρα? Ή να μην τους παμε καθολου,να το αφησουμε για οταν μεγαλωσουν κι αλλο?]
Δεν είναι θέμα αισθητικής, είναι θέμα ηλικίας. Κι εγώ αν πήγαινα στο δημοτικό στο Παρίσι θα ήθελα οπωσδήποτε να πάω disneyland. Βέβαια όσο περνάνε τα χρόνια, η αισθητική κάνει την παρουσία της πιο έντονη...Και τι πιστεύεις ότι θα μεσολαβήσει ώστε η αισθητική του Μίκυ Μάους να αντικατασταθεί ξαφνικά από του Λούβρου;
Μα αυτο ακριβως θελω να τους δωσω το ειπες και μονος σου.ΧΑΡΑ.Γι αυτο και θα τους παω στο Μικυ και τη Χιονατη. Το να δουν μια ξενη πολη στην ηλικια των 6 και 7 δεν τους δινει καμια απολυτως χαρα.Το εχω καρατσεκαρει.....Θα δώσετε τόσα χρήματα για να πάτε στο Παρίσι και αντί να δώσετε στα παιδιά σας τη χαρά να δουν μια ξένη πόλη και πώς ζουν ξένοι άνθρωποι, θα τα κλείσετε σε ένα τεχνητό πάρκο να παίζουν με το Μίκυ και τη Χιονάτη;
Τι θεωρεις υπερβολη τις 4 μερες disneyland ή το καθολου Παρισι? Αν παμε 4 μερες ντισνευλαντ και 2 Παρισι?Εντάξει και εγώ πιστεύω ότι 4 μέρες στην disneyland μόνο, χωρίς επίσκεψη στο Παρίσι είναι υπερβολή.
Εγώ έχω παιδί, και συνιστώ μοίρασμα των ημερών και επαφή με τον κόσμο των ενηλίκων, χωρίς να στερηθούν τη χαρά. Θα μάθουν πάρα πολλά διαθέτοντας και λίγο χρόνο για να δουν τον πολιτισμό της χώρας και να ψάξουν να βρουν ενδιαφέροντα και σ' αυτό (που μπορεί να βρουν, τελικά). Αν δεν βρουν, θα μάθουν τουλάχιστον τους κανόνες του να ταξιδεύεις και να αποδέχεσαι το διαφορετικό και τους κανόνες των αμοιβαίων υποχωρήσεων ώστε να είναι όλοι ικανοποιημένοι. Δεν είναι λίγο κι αυτό.
Αντιγράφω!!! Μόνο που θα έκανα 3 τις νύχτες στη Disneyland και 2 στο Παρίσι...(Το ίδιο πρόγραμμα ακολούθησα με τις κόρες μου πριν 3 χρόνια, Χριστούγεννα 2009 όταν ήταν 11 και 8,5 ετών).Τα παιδιά ενδεχομένως και 7 μερες να τα αφησεις στην disneyland δε θα βαρεθούν, αλλα όπως είπαν και οι προηγούμενοι ειναι κριμα να αφιερώσεις ολες τις ημέρες σε ένα πάρκο και να μην πάρουν κι άλλα ερεθίσματα. Σε δυο ημέρες αν εκμεταλλευθείς ότι για τους ένοικους των ξενοδοχείων το παρκο ανοίγει νωρίτερα και τα fast pass θα το γυρίσετε ολο και θα πάρετε και τα αναμνηστικά σας.
Τις υπόλοιπες μέρες να πάτε Παρίσι να δουνε και κάτι άλλο, Αιφελ, Λούβρο, Παναγιά των Παρισίων (να τους μιλήσετε για την Εσμεράλδα και τον Κουασιμόδο), να κάνετς βόλτα στον Σηκούανα με τα μπατω μους, να πάτε Μονμαρτη και να κάνετε ίσως ένα πορτρέτο των παιδιών από τους υπαίθριους καλλιτέχνες.
Αυτά στα λέω, όντας κι εγώ γονέας.
Ο Χριστος και Μικυ Μαους!Αυτες τις ηλικιες αξιζει να τις παμε και μια μερα Παρισι ετσι για την ιστορια? Ενα πυργο του Αιφελ μονο ή και Λουβρο? Μηπως παραειναι ακαταλαβιστικο για τοσο μικρα? Ή να μην τους παμε καθολου,να το αφησουμε για οταν μεγαλωσουν κι αλλο?