ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ FRANCILIEN KAI TA ΑΛΛΑ.ΔΕ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.ΕΓΩ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΝΤΙΣΝΕΥ ΜΕ 30 ΕΥΡΩ.ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ FNAC KAI ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ 30 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΠΑΡΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ.ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟΣ.ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΙΣΝΕΥ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΗ.Η ΜΟΝΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ.ΕΓΩ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗ.ΕΔΩΣΑ 60 ΕΥΡΩ ΚΑΙ 60 ΕΥΡΩ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΕΙΣΟΔΟ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ.(ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ 1 ΜΕΡΑ=30 ΕΥΡΩ).ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙς ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ.ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Τα Francilien και τα Vente Flash που παραγγελνεις απο το ιντερνετ παλι απο τα fnac τα αγοραζεις. Τα vente flash (αυτο αγορασες εσυ) θα πωλειται μεχρι 24/2. Αν καποιος παει στο Παρισι απο 25/2 και μετα, μπορεις να μου πεις πως θα τα αγορασει;ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ FRANCILIEN KAI TA ΑΛΛΑ.ΔΕ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.ΕΓΩ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΝΤΙΣΝΕΥ ΜΕ 30 ΕΥΡΩ.ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ FNAC KAI ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ 30 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΠΑΡΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ.ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟΣ.ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΙΣΝΕΥ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΗ.Η ΜΟΝΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ.ΕΓΩ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗ.ΕΔΩΣΑ 60 ΕΥΡΩ ΚΑΙ 60 ΕΥΡΩ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΕΙΣΟΔΟ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ.(ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ 1 ΜΕΡΑ=30 ΕΥΡΩ).ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙς ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ.ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Ισχυει μεχρι τελος Μαρτιου ή αν παρεις των 35€ μεχρι 14 Ιουνιου αλλα η τελευταια μερα αγορας ειναι σημερα.η προσφορα μου ειπε ο υπαλληλος οτι ισχυει μεχρι τελος μαρτιου.
Just to make it clear, φαντάζομαι ότι, αφορά τον προλαλήσαντα και όχι το δικό μου ερώτημα, η απάντησή σου.η προσφορα μου ειπε ο υπαλληλος οτι ισχυει μεχρι τελος μαρτιου.οσο για το οτι το εκτυπωνεις μεσω ιντερνετ απευθειας απο fnac ειναι το καλυτερο!δε το συζητω!εγω αλλωστε οπως προειπα το εμαθα εκει.αν το ηξερα απο ελλαδα,σιγουρα θα τα εκλεινα μεσω ιντερνετ αν και ειμαι κατα των αγορων μεσω ιντερνετ.δε το χω ρε παιδι μου.οσοι το γνωριζουν το αθλημα ειναι πολυ εξυπηρετικο.εννοειται.
Με ΑJAX, τοσο καθαρο. Η προσφορα ισχυει μεχρι 6 Οκτωμβριου αλλα για οσους ειχαν κανει εγγραφη για την προσφορα μεχρι 30 Σεπτεμβρη 2012.Just to make it clear, φαντάζομαι ότι, αφορά τον προλαλήσαντα και όχι το δικό μου ερώτημα, η απάντησή σου.
Μήπως εννοείς AZAX? Σε έχει επηρεάσει το κλίμα της Γαλλίας.Με ΑJAX, τοσο καθαρο. Η προσφορα ισχυει μεχρι 6 Οκτωμβριου αλλα για οσους ειχαν κανει εγγραφη για την προσφορα μεχρι 30 Σεπτεμβρη 2012.
Ασχετο αλλα απο 2 Μαρτιου ξεκινουν οι σχολικες διακοπες στο Παρισι που θα διαρκεσουν μεχρι 17 Μαρτη. Καταλαβαινετε λοιοπν πως αυτες τις δυο βδομαδες στη Disney θα γινετε χαμος.
Σορρυ ναι. Επειδη ειχα αμφιβολια για το πως γραφετε πηγα ειδα το μπουκαλι αλλα δεν μου πηγε το μυαλο πως αλλιως θα γραφετε στη Γαλλια κι αλλιως στην Ελλαδα...Μήπως εννοείς AZAX? Σε έχει επηρεάσει το κλίμα της Γαλλίας.
Δυστυχώς δεν είναι έτσι.ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ FRANCILIEN KAI TA ΑΛΛΑ.ΔΕ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.ΕΓΩ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΝΤΙΣΝΕΥ ΜΕ 30 ΕΥΡΩ.ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ FNAC KAI ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ 30 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΠΑΡΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ.ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟΣ.ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΙΣΝΕΥ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΗ.Η ΜΟΝΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ.ΕΓΩ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗ.ΕΔΩΣΑ 60 ΕΥΡΩ ΚΑΙ 60 ΕΥΡΩ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΕΙΣΟΔΟ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ.(ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ 1 ΜΕΡΑ=30 ΕΥΡΩ).ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙς ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ.ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.