• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Παρίσι: μια ευγενική χορηγία του Viva & Travelstories!

argiro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδια με το νου...
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ, ΗΠΑ, Αίγυπτο
Θέλω να κάνω βόλτα σίγουρα στις όχθες του Σηκουάνα αλλά ακούγεται δελεαστική και μια βαρκάδα, θα δούμε!
Όσο για τις Βερσαλίες θέλω να πάω αλλά όχι να μπώ μέσα στο παλάτι...μου αρκεί να το φωτογραφίσω εξωτερικά! Σωστή παρατήρηση για τη βροχή...άσε που σκέφτομαι και τον καιρό, εδώ (Χανιά) ακόμη με τα κοντά είμαστε!
Όσο για τη Disneyland θα πάω και ας είναι μόνο 1 μέρα, δεν με τρελαίνουν αυτά οπότε μου φτάνει νομίζω! Τώρα αν αλλάξω γνώμη θα το έχω υπόψιν για το μέλλον!
Αυτό που θα μου άρεσε εμένα θα ήταν να φτιάξω εγώ το πρόγραμμα, να δω Λούβρο και λοιπά αξιοθέατα, να περπατήσω όσο πιο πολύ μπορώ την πόλη, να δοκιμάσω ντόπια φαγητά και μπίρες! :)

Συμφωνω απολύτως να δώσεις κάτι παραπάνω και να μείνεις στο κέντρο. Λίγες μέρες μένεις δε λέει να σε φάνε οι δρόμοι.
Ειπώθηκε κάπου πάρα πάνω να μην κάνεις τη βόλτα με το καραβάκι επειδή είναι πολύ τουριστικό.
Ε και;
Δεν παύει να είναι εξαιρετικά όμορφη η διαδρομή: η περιοχή γύρω από τις όχθες του Σηκουάνα είναι προστατευόμενο μνημείο από την Unesco και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να τις περιηγηθεί κανείς. Άλλωστε αποκομίζει κανείς μια εντελώς διαφορετική αίσθηση για τα κτίρια και τα μνημεία όταν είναι καταμεσής του ποταμού στο ύψος του νερού, απ' ότι όταν είναι στη μια όχθη, ψηλότερα, στο ύψος του δρόμου.
Όσον αφορά τις Βερσαλίες, εσύ ξέρεις αν θέλεις να τις δεις ή όχι: υπάρχουν άνθρωποι που γουστάρουν παλάτια- αν είσαι από αυτού,ς τότε οι Βερσαλίες είναι εμβληματικό μνημείο. Αν βρέχει οι κήποι θα είοναι μια ταλαιπωρία, πάντως.
Εκείνο το μουσείο για τα αρώματα πάντως ούτε που το έχω ξαναματακούσει: για tourist trap μου κάνει.
Συμφωνώ οτι την Disneyland να την αφήσεις απέξω, αλλά πρέπει να μας κατατοπίσεις για τα ενδιαφέροντά σου, προκειμένου να σου προτείνουμε κάτι εναλλακτικό.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εάν δεν ήταν δώρο δεν θα έκανα καν ταξίδι αυτή τη περίοδο...οπότε θα παραμείνω στο πρώτο ξενοδοχείο που παρέχει το ταξιδιωτικό γραφείο, θα δώσω ήδη παραπάνω χρήματα. Εξάλλου είναι δωρεάν όλες οι μετακινήσεις με πούλμαν του γραφείου....βέβαια αν χρειαστεί θα πληρώσουμε ταξί.
Ναι βρε argiro αλλα το ταξι για να σε παει απο το κεντρο στο ξενοδοχειο σου, θελει ενα 50ρικο... απο την αλλη βεβαια το πιο κοντινο στο κεντρο ξενοδοχειο (που δεν το λες και σουπερ περιοχη) θελει 115 ευρω επιπλεον το ατομο. Οποτε καλυτερα μεινετε στο πρωτο. Εκτος κι αν ο mr Viva φανει γενναιοδωρος και σας βαλει στο novotel tour eiffel τζαμπα.

ΥΓ Και να πω κι ενα καλο λογο για το Viva.gr... Τελευταια εχω κλεισει 2 ταξιδια μεσω του Viva (δεν το ειχα χρησιμοποιησει ποτε στο παρελθον). Αν και δεν μου δημιουργηθηκε καποιο προβλημα για να δω πως αντιδρουν στις δυσκολες καταστασεις μου φαινονται επαγγελματιες, Μπραβο τους...

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Θέλω να κάνω βόλτα σίγουρα στις όχθες του Σηκουάνα αλλά ακούγεται δελεαστική και μια βαρκάδα, θα δούμε!
Όσο για τις Βερσαλίες θέλω να πάω αλλά όχι να μπώ μέσα στο παλάτι...μου αρκεί να το φωτογραφίσω εξωτερικά! Σωστή παρατήρηση για τη βροχή...άσε που σκέφτομαι και τον καιρό, εδώ (Χανιά) ακόμη με τα κοντά είμαστε!
Όσο για τη Disneyland θα πάω και ας είναι μόνο 1 μέρα, δεν με τρελαίνουν αυτά οπότε μου φτάνει νομίζω! Τώρα αν αλλάξω γνώμη θα το έχω υπόψιν για το μέλλον!
Αυτό που θα μου άρεσε εμένα θα ήταν να φτιάξω εγώ το πρόγραμμα, να δω Λούβρο και λοιπά αξιοθέατα, να περπατήσω όσο πιο πολύ μπορώ την πόλη, να δοκιμάσω ντόπια φαγητά και μπίρες! :)
Δεν ξερω τι ευελιξια θα εχετε στο προγραμμα,αλλα σιγουρα μπορεις να δεις πολυ περισσοτερα αξιοθεατα . Να πας Μονμαρτη,να πας Πανθεον,κηπους του Λουξεμβουργου κλπ κλπ να το περπατησεις το Παρισι,να νιωσεις την αυρα του ρε παιδι μου .. το να πας να δεις 2 πραγματα ειναι κριμα τα λεφτα που θα δωσεις .. disneyland δεν ειδα αν ειναι μεσα στα εξοδα του ταξιδιου,αν δεν ειναι μη πας καθολου .. ωραια εμπειρια δεν λεω,αλλα οταν εχεις τοσες λιγες μερες στο Παρισι και πολλα λεφτα θα φας και μια ολοκληρη μερα .. Βερσαλλιες τα ιδια .. Αμα βρεχει κιολας,αστα ...

argiro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδια με το νου...
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ, ΗΠΑ, Αίγυπτο
Ναι βρε argiro αλλα το ταξι για να σε παει απο το κεντρο στο ξενοδοχειο σου, θελει ενα 50ρικο... απο την αλλη βεβαια το πιο κοντινο στο κεντρο ξενοδοχειο (που δεν το λες και σουπερ περιοχη) θελει 115 ευρω επιπλεον το ατομο. Οποτε καλυτερα μεινετε στο πρωτο. Εκτος κι αν ο mr Viva φανει γενναιοδωρος και σας βαλει στο novotel tour eiffel τζαμπα.

ΥΓ Και να πω κι ενα καλο λογο για το Viva.gr... Τελευταια εχω κλεισει 2 ταξιδια μεσω του Viva (δεν το ειχα χρησιμοποιησει ποτε στο παρελθον). Αν και δεν μου δημιουργηθηκε καποιο προβλημα για να δω πως αντιδρουν στις δυσκολες καταστασεις μου φαινονται επαγγελματιες, Μπραβο τους...
Ήδη θα δώσω παραπάνω χρήματα γιατί το ταξίδι είναι πιο ακριβό από το δώρο, + τους φόρους αεροδρομίου, + το πήγαινε έλα Χανιά - Αθήνα - Χανιά με αεροπλάνο.....και δεδομένου ότι αυτή είναι μια δύσκολη περίοδος θα αρκεστώ στο πρώτο ξενοδοχείο!
Όσο για το viva τους έχω βρει κι εγώ πολύ συνενοήσιμους...προς το παρόν ;)

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
...άσε που σκέφτομαι και τον καιρό, εδώ (Χανιά) ακόμη με τα κοντά είμαστε!
.........
, να δοκιμάσω ντόπια φαγητά και μπίρες! :)
Ο καιρος μεχρι χθες στο Παρισι ηταν πολυ καλος κοντομανικα, ΣΚ στις εξοχες κι ετσι... απο σημερα αρχισε να χαλαει. Οκτωβρη ειναι πολυ πιθανο να βρεχει αλλα γενικα ο καιρος ειναι αστατος, εκει που τη μια μερα εχει ηλιο, την αλλη βρεχει και την επομενη παλι λιακαδα και γενικοτερα ο,τι να 'ναι...

Κρασακι Αργυρω κρασακι...

argiro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδια με το νου...
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ, ΗΠΑ, Αίγυπτο
Να πας Μονμαρτη,να πας Πανθεον,κηπους του Λουξεμβουργου κλπ κλπ να το περπατησεις το Παρισι,να νιωσεις την αυρα του ρε παιδι μου .. το να πας να δεις 2 πραγματα ειναι κριμα τα λεφτα που θα δωσεις .. disneyland δεν ειδα αν ειναι μεσα στα εξοδα του ταξιδιου,αν δεν ειναι μη πας καθολου ..
είναι μέσα όλα αυτά τα αξιοθέατα.....όσο για την disneyland και τα μουσεία κτλ παρέχονται οι μετακινήσεις, οι είσοδοι πληρώνονται από εμάς βέβαια.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
disneyland αν θυμαμαι καλα ειναι 60 ευρω το ατομο η εισοδος ..

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Νομίζω οτι όσα σου είπαν τα παιδιά παραπάνω θα σε βοηθήσουν αρκετά, να συμπληρώσω οτι πολύ ωραία γειτονιά είναι το Marais με ωραία μπαράκια και εστιατόρια. Τώρα όσο αφορά τα ντόπια φαγητά που ανέφερες να ξέρεις οτι η αυθεντική γαλλική κουζίνα ψιλοκοστίζει κι όσο για μπύρες... μάλλον κρασιά θα σου πρότεινα.

argiro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδια με το νου...
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ, ΗΠΑ, Αίγυπτο
disneyland αν θυμαμαι καλα ειναι 60 ευρω το ατομο η εισοδος ..
57 ευρώ...τώρα το τσέκαρα.
χμμμ για προτείνετε κάτι για την κενή μέρα που μόλις προέκυψε :lol:

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
57 ευρώ...τώρα το τσέκαρα.
χμμμ για προτείνετε κάτι για την κενή μέρα που μόλις προέκυψε :lol:
ειδες λοιπον;;κριμα τα λεφτα,ενα 100αρι θα σου εβγαινε στη ξεφτιλα .. Αποψη μου:ξυπνα νωρις,βγαλε ενα daily ticket στο μετρο(6ευρω νομιζω κανει) και χασου στους δρομους του Παρισιου .. Μια φορα εχω παει περυσι τον Δεκεμβρη με μειον εξω και χιονια και το απολαυσα απιστευτα .. Καθε μερα,ολη μερα περπατημα .. δεν εχω να σου προτεινω συγκεκριμενα μερη να πας να δεις κατι το εξεζητημενο,αλλωστε υπαρχουν πολλα ατομα εδω που μπορουν να σε διαφωτισουν καλυτερα απο εμενα και πολλα τοπικ επισης για να διαβασεις και να σε διαφωτισουν ακομα περισσοτερο .. :clap::clap:

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
Να δωσετε κατι παραπάνω και να μείνετε σε πιο κεντρικό ξενοδοχείο.
Θα χανετε χρόνο με το να μείνετε μακρυά .

Δεν πάτε κάθε μήνα στο Παρίσι !!!
συμφωνω!
να βρειτε ενα κεντρικο ξενοδοχειο και ας το πληρωσετε.θα γλυτωσετε ταλαιπωρια.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Mιας και το ταξίδι το κέρδισες, προσπάθησε να ξοδέψεις τα λιγότερα χρήματα και εκμεταλλεύσου όλες τις παροχές του γκρουπ που βολεύουν το πρόγραμμά σου (μετακινήσεις, ξεναγήσεις κτλ)... άλλωστε τρεις και κάτι μέρες είναι λίγες για Παρίσι είτε κόψεις τη Ντίσνευλαντ είτε κόψεις τις Βερσαλλίες... την επόμενη φορά που θα πας Παρίσι, θα ξέρεις που να μείνεις και τι ακόμα να δεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα