argiro
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ταξίδια με το νου...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Θιβέτ, ΗΠΑ, Αίγυπτο
Θέλω να κάνω βόλτα σίγουρα στις όχθες του Σηκουάνα αλλά ακούγεται δελεαστική και μια βαρκάδα, θα δούμε!
Όσο για τις Βερσαλίες θέλω να πάω αλλά όχι να μπώ μέσα στο παλάτι...μου αρκεί να το φωτογραφίσω εξωτερικά! Σωστή παρατήρηση για τη βροχή...άσε που σκέφτομαι και τον καιρό, εδώ (Χανιά) ακόμη με τα κοντά είμαστε!
Όσο για τη Disneyland θα πάω και ας είναι μόνο 1 μέρα, δεν με τρελαίνουν αυτά οπότε μου φτάνει νομίζω! Τώρα αν αλλάξω γνώμη θα το έχω υπόψιν για το μέλλον!
Αυτό που θα μου άρεσε εμένα θα ήταν να φτιάξω εγώ το πρόγραμμα, να δω Λούβρο και λοιπά αξιοθέατα, να περπατήσω όσο πιο πολύ μπορώ την πόλη, να δοκιμάσω ντόπια φαγητά και μπίρες!
Όσο για τις Βερσαλίες θέλω να πάω αλλά όχι να μπώ μέσα στο παλάτι...μου αρκεί να το φωτογραφίσω εξωτερικά! Σωστή παρατήρηση για τη βροχή...άσε που σκέφτομαι και τον καιρό, εδώ (Χανιά) ακόμη με τα κοντά είμαστε!
Όσο για τη Disneyland θα πάω και ας είναι μόνο 1 μέρα, δεν με τρελαίνουν αυτά οπότε μου φτάνει νομίζω! Τώρα αν αλλάξω γνώμη θα το έχω υπόψιν για το μέλλον!
Αυτό που θα μου άρεσε εμένα θα ήταν να φτιάξω εγώ το πρόγραμμα, να δω Λούβρο και λοιπά αξιοθέατα, να περπατήσω όσο πιο πολύ μπορώ την πόλη, να δοκιμάσω ντόπια φαγητά και μπίρες!
Συμφωνω απολύτως να δώσεις κάτι παραπάνω και να μείνεις στο κέντρο. Λίγες μέρες μένεις δε λέει να σε φάνε οι δρόμοι.
Ειπώθηκε κάπου πάρα πάνω να μην κάνεις τη βόλτα με το καραβάκι επειδή είναι πολύ τουριστικό.
Ε και;
Δεν παύει να είναι εξαιρετικά όμορφη η διαδρομή: η περιοχή γύρω από τις όχθες του Σηκουάνα είναι προστατευόμενο μνημείο από την Unesco και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να τις περιηγηθεί κανείς. Άλλωστε αποκομίζει κανείς μια εντελώς διαφορετική αίσθηση για τα κτίρια και τα μνημεία όταν είναι καταμεσής του ποταμού στο ύψος του νερού, απ' ότι όταν είναι στη μια όχθη, ψηλότερα, στο ύψος του δρόμου.
Όσον αφορά τις Βερσαλίες, εσύ ξέρεις αν θέλεις να τις δεις ή όχι: υπάρχουν άνθρωποι που γουστάρουν παλάτια- αν είσαι από αυτού,ς τότε οι Βερσαλίες είναι εμβληματικό μνημείο. Αν βρέχει οι κήποι θα είοναι μια ταλαιπωρία, πάντως.
Εκείνο το μουσείο για τα αρώματα πάντως ούτε που το έχω ξαναματακούσει: για tourist trap μου κάνει.
Συμφωνώ οτι την Disneyland να την αφήσεις απέξω, αλλά πρέπει να μας κατατοπίσεις για τα ενδιαφέροντά σου, προκειμένου να σου προτείνουμε κάτι εναλλακτικό.