orestcrete
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Iceland
- Ταξίδι-Όνειρο
- New Zealand
σε ποια περιοχη θα μενετε;;
Καθολου κουφη... οι Γαλλοι δεν πινουν καφε φιλτρου. Κυριως βρισκεις σε ξενοδοχεια και σε καφε (τον λεν americain, αλλα ειναι φιλτρου). Αν ζητησεις σκετο καφε θα σου φερουν εσπρεσσο. Ο πιο δημοφιλης καφες τους ειναι ο cafe au lait. Καπουτσινο δεν ξερουν να φτιαχνουν (και πανακριβος ειναι και χαλια). Αν θες κατι ελαφρυ αλλα να ειναι καθαρος καφες (χωρις γαλατα κλπ) παραγγελνεις cafe leger , δηλαδη μια δοση εσπρεσσο σε διπλη ποσοτητα νερου. Τον κρυο καφε ξεχασε τον. Οι περισσοτεροι δεν εχουν δοκιμασει ποτε στη ζωη τους και πολλοι ουτε καν μπορουν να φανταστουν πως υπαρχει και κρυος καφες...και θα κάνω και την κουφή ερώτηση....γαλλικό καφέ θα έχουν,ε!!! γιατί όπου και αν έχω ζητήσει filter coffee δεν έχουν
σε ποια περιοχη θα μενετε;;
Kαλημέρα σας συμφορουμίτες!
Μιας και η προθεσμία για Πράγα έληξε 31 Αυγούστου, αποφάσισα να ταξιδέψω μέχρι τέλος του χρόνου σε κάποιο άλλο προορισμό!
Και η ώρα έφτασε....τέλη Οκτωβρίου Παρίσι
Ακούω προτάσεις, θα πάω βέβαια με ταξιδιωτικό γραφείο ενώ μέχρι τώρα συνήθιζα να ταξιδεύω μόνη μου, έτσι δεν ξέρω πώς λειτουργεί και κατα πόσο μπορώ να κάνω "ότι θέλω", οπότε αναλόγως προτείνετε!
Δείτε το ταξίδι εδώ!
Να δωσετε κατι παραπάνω και να μείνετε σε πιο κεντρικό ξενοδοχείο.
Θα χανετε χρόνο με το να μείνετε μακρυά .
Δεν πάτε κάθε μήνα στο Παρίσι !!!
Πιστεύω και εγώ ότι το καμπαρέ το βράδυ είναι πεταμένα λεφτά και χαμένος χρόνος.Όταν είχαμε πάει και εμείς Παρίσι κάποιοι από το γκρουπ πήγαν σε καμπαρέ το βράδυ και δεν τρελάθηκαν.Εμείς προτιμήσαμε βόλτα στην φωτισμένη και γεμάτη κόσμο Champs Elysees το βράδυ(ως τις 11 μάλιστα τα μαγαζιά ήταν ανοικτά)και μετά φαγητό σε κάποιο κεντρικό εστιατόριο.
Άθλιο πρόγραμμα (ίσως το χειρότερο που έχω δει ποτέ για Παρίσι). Δε βλέπετε ουσιαστικά τίποτε από Παρίσι, αναλώνοντας πολύ χρόνο σε ανούσια πράγματα. Επίσης, αν θες καμπαρέ θα πάς στο Moulin Rouge ή στο Lido αυστηρά και μόνο και σε κανένα άλλο.
Επίσης, άλλο γαλλικός καφές, άλλο espresso, άλλο καφές φίλτρου, άλλο αμερικάνικος καφές κι άλλο καφές Americano των starbucks. Μη μεταφέρετε παραέξω τις συγχύσεις σας....