soudianos
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βερακρούζ
Αφού θα πας Μάη μήνα, αλώνισε όλη την πορτογαλική εξοχή. Θα ευχαριστηθείς από χρώματα, αρώματα, κι εναλλαγές τοπίων.
ειναι και πολιτιστικη πρωτευσα της ευρώπης για το 2012 , μαζι με το Μαριμπορ,Σλοβενια.Επίσης το lonelyplanet το προτείνει ως must προορισμό για το 2012
Lonely Planet’s Best in Travel: top 10 cities for 2012 - travel tips and articles - Lonely Planet
Στο Παρίσι και 17 φορές να πας μπορεί να σου φανούν λίγες, αλλά οι 7 ημέρες για πρώτη φορά μια χαρά είναι. Με καλό διάβασμα των πάμπολλων θεμάτων που υπάρχουν ήδη στο φορουμ και καλή οργάνωση του προγράμματος όχι μόνο θα μπορέσεις να δεις τα βασικά μουσεία και αξιοθέατα, αλλά και να περπατήσεις στις υπέροχες γειτονιές της Πόλης του Φωτός.Προφανώς και για το Παρίσι οι 7 ημέρες δεν είναι πολλές, αλλά καλά να είμαστε, πάντα όταν αποχαιρετώ έναν τόπο εύχομαι να μπορέσω να τον επισκεφτώ εκ νέου.
Σε ευχαριστώ πολύ! Αν και έννοια σου δεν φοβάμαι. Όπως σωστά άκουγα το πρωί στο ραδιόφωνο, όπως η Ευρώπη δεν ξεχνά τι εθνικότητας ήταν οι.. διεφθαρμένοι, ας μην ξεχνά και τι εθνικότητος είναι οι διαφθορείςΚι αυτό μετρά. Την εποχή των κρίσεων...θα πρέπει να ανεχόμαστε και τις επικρίσεις/ερωτήσεις των δανειστών μας.
Αλλά μη φοβηθείς hera, αν σου πολυκολλήσουν οι Γάλλοι υπενθύμισε τους τη "Γραμμή Μαζινό".......
Γεια...
http://www.travelstories.gr/384255-post106.htmlΤα σχέδια μου ναυαγούν με θεαματική ταχύτητα...
Κάποια πρόταση για ξενοδοχείο σε Λισαββόνα και Πόρτο, μηπώς και καταφέρω να το σώσω σε κάποιο βαθμό;
καλό ταξείδι και καλά να περάσεις. πιες και κανένα tinto που να συνοδεύεται με μπακαλιαράκι για μας. θα φχαριστηθείς τα θαλασσινάΜετά από πολλή σκέψη, ψάξιμο, την αλλαγή της αρχικής απόφασης, και έχω να πω περιχαρής ότι μόλις έκλεισα τα εισιτήριά μου για Πορτογαλία και είμαι πάααααρα πολύ χαρούμενη
Εννοείται!! Όσα τραβάει η καρδιά σας, γιατί η δικιά μου ήδη τα λιγουρεύεταικαλό ταξείδι και καλά να περάσεις. πιες και κανένα tinto που να συνοδεύεται με μπακαλιαράκι για μας. θα φχαριστηθείς τα θαλασσινά