osfialgia
Member
εκει πως πας? παει καραβακι απο Πόρτο?άντε και με μια ημερήσια βόλτα στο ποτάμι στην κοιλάδα του Ντούρο
.
εκει πως πας? παει καραβακι απο Πόρτο?άντε και με μια ημερήσια βόλτα στο ποτάμι στην κοιλάδα του Ντούρο
.
Ω μόνο για το Samion είναι. Για όλο τον υπόλοιπο κόσμο είναι Α, άντε Β το πολύ. Ή Γ αν δεν είσαι καθόλου της πόλης....Για τον καθένα υπάρχουν διαφορετικές προτεραιότητες, δηλαδή το Παρίσι μπορεί να μην είναι Α αλλά Ω. Άλλωστε θα ήταν πολύ βαρετό να επισκεπτόμασταν τα ίδια μέρη με την ίδια σειρά.
Αυτο ειναι αυτονοητο...... Απλά, έχω συναντήσει αρκετούς ταξιδιώτες/τουρίστες, που θεωρούν εαυτούς ανολοκλήρωτους αν δεν καρφιτσώσουν στη λίστα τους ... Λονδίνο.
Λονδίνο έχω πάει, αλλά δεν το θεωρώ ολοκληρωμένο ταξίδι, καθ' ότι ουσιαστικά μέναμε στο Surrey για την ορκωμοσία μιας φίλης και διαθέσαμε μόνο 2 μέρες στο Λονδίνο. Άρα τα περισσότερα τα περάσαμε "με το μάτι" & στάνταρντ θα επανέλθω κάποια στιγμή, απλά δεν είμαι τώρα σε αυτό το mood.Εκτος κι αν δεν εχεις παει Λονδινο!
Συμφωνώ απόλυτα!!Δεν υπάρχει σύγκριση η περιθώριο συζήτησης. Πρώτα θα πας 10 φορές στο Παρίσι, και μετά είναι ώρα να αρχίζεις να σκέφτεσαι και για Πορτογαλίες...
1) Μωρε οι δρομοι πλημμυρισμενοι απο κοσμο ειναι... δεν ειναι εκει το προβλημα.1)...ωστόσο αυτό που μου δίνει χαρά είναι να μπορώ να παρακολουθήσω τον ρυθμό της πόλης και να υπάρχει ζωντάνια στον δρόμο.
2) Για αυτό και θεωρώ μεγάλο συν, να μιλάς την γλώσσα και να μπορείς να συνεννοηθείς στο ταξίδι σου.
3) Τέλος,. δεν λέω, καλός ο ρομαντισμός και η ηρεμία
Η κουλτουριακη και savoir vivre νοοτροπια των Γαλλων. Αν την ετρεχαν οι μεταναστες την πολη θα ηταν σουπερ.Χμμμ... άρα κατά την γνώμη σου ποιο είναι το "πρόβλημα" με το Παρίσι;;
Οχι, δες παραπανω.φτου,εχασα
χαχαχαχαχαχα, εδώ μιλάω εγώ γαλλικά (όταν δεν αποφασίζω με το έτσι θέλω να τα εξισπανίσω )
Κατάλαβα τι εννοείς. Thanks.Η κουλτουριακη και savoir vivre νοοτροπια των Γαλλων. Αν την ετρεχαν οι μεταναστες την πολη θα ηταν σουπερ.
Κι αυτα που εγραψε ο panpan φυσικα...