• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Βέλγιο Γαλλία Ολλανδία Παρίσι-Βρυξέλλες-Άμστερνταμ

Veronik

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ-ΠΑΡΙΣΙ
Ταξίδι-Όνειρο
N.Y.
καλησπέρα παιδιά, φέτος το καλοκαιράκι (αφού ακυρώθηκε η εκδρομή παρίσι-κυανή ακτή και είμαι να σκάσω απο στεναχώρια) λέμε να κανουμε την εκδρομή παρίσι-βρυξέλλες-άμστερνταμ 8 μέρες. ποια είναι η γνώμη σας; θα πεθάνουμε στο τρέξιμο; μήπως είναι πολλά μαζεμένα;έχει λυσσάξει ο άντρας μου για αυτη την εκδρομή....:lol:
ευχαριστώ

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
8 μέρες θέλει μόνο το Παρίσι, εσείς θέλετε και Βρυξέλλες και Άμστερνταμ μαζί;
Φαντάζομαι ότι είναι με πρακτορείο η εκδρομή, γιατί μόνο τα πρακτορεία μπορούνε να βγάλουνε τόσο διαστροφικά προγράμματα! Η γνώμη μου είναι το πολύ δύο πόλεις (να μην σου πω μόνο Παρίσι) γιατί αλλιώς δεν θα λέτε είδα το Παρίσι, αλλά πέρασα από το Παρίσι. Αν θέλετε απλώς να περάσετε από όλες τις πόλεις χωρίς να δείτε και να καταλάβετε και πολλά, ε τότε να πάτε...

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
γιατι δεν τα περνετε ενα ενα τα κρατη???
ειναι πολλα που θα πρεπει να δειτε ειδικα στο παρισι που νομιζω οτι θα θελατε καμποσες παραπανω μερες και για τα 3 μαζι.

Veronik

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ-ΠΑΡΙΣΙ
Ταξίδι-Όνειρο
N.Y.
το ξέρω και συμφωνο απόλυτα μαζι σας...ελπίζω μέχρι το βράδυ να του αλλάξω γνώμη!!! αλλά αυτο για να γίνει θα πρέπει να του προτείνω κάτι άλλο...αλλά ψάχνομαι ακόμα!!! παρίσι έχει πάει, έγω ήθελα φέτος παρίσι γι'αυτό μου προτείνει εκδρομές που έχουν και παρίσι μέσα μαζί με μία άλλη χώρα ή πόλη (μου κάνει το χατίρι δηλαδή). άντε τώρα καλό μου ψάξιμο....ευχαριστώ πολύ παιδία για την γνώμη σας

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Καταρχήν καλωσήρθες, κατά δεύτερον Οκ να συνδυάσεις το Παρίσι με κάτι άλλο αλλά δεν προλαβαίνεις και να γυρίσεις όλη την κεντρική Ευρώπη σε 8 μέρες... Κάτι σε Παρίσι- Βρυξέλλες σκέτο, μου ακούγεται πιο λογικό...

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Καλωσήρθες!!!Πώς ακριβώς το έχετε σχεδιάσει?Θα πάτε με πρακτορείο?Δώσε λίγες πληροφορίες,πόσες μέρες σε κάθε μέρος,κτλ...

Veronik

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ-ΠΑΡΙΣΙ
Ταξίδι-Όνειρο
N.Y.
ευχαριστώ παιδιά,καλώς σας βρήκα!!
ναι είναι με πρακτορείο ακομά δεν φτάσαμε στο επίπεδο των περισσοτέρων εδω πέρα να ανοιξουμε τα φτερά μας μόνοι μας...κάποια στιγμή θα ανεξαρτοποιηθούμε και εμεις!
είναι ακριβώς το πρόγραμμα που ανέβασε το φίλος chrikky...και πραγματικά είναι σκέτη κούραση χωρίς να μπορείς να απολαύσεις τίποτα...νομίζω θα συμφωνήσεις και εσυ!

τα τελευταία νέα λοιπόν είναι οτι με πείρε τηλ.και αφού του κλάφτηκα λίγο για αυτα που μου λέτε...επανήλθε και πρότεινε Μαρόκο (όχι οτι με χαλάει..φανταστικο) ....φύγαμε απο την Ευρώπη λοιπόν...αλλα πιστευω θα μου πείτε καλυτερη εκδρομή απο την πρώτη ε;;;;

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
τωρα μια και πεταχτηκαμε απο κεντρικη ευρωπη, σε μαροκο, δες και εδω... http://www.travelstories.gr/%E1%F6%F1%E9%EA%DE/705-%EC%E1%F1%FC%EA%EF.html

τωρα βεβαια, πάνω στο "δεν εχουμε ανοιξει ακομη τα φτερα μας για να παμε μονοι μας", εχω να πω το εξης...

νομιζω πρεπει να ξεκινησετε απο το ποια περιοχη πραγματικα θελετε να δειτε το καλοκαιρι... και μετα αφου αποφασισετε τι θελετε, να ρωτησεις γι αυτη, να δεις αν σου βγαινει οικονομικα (εισιτηρια, χοτελ, κανα αυτοκινητακι?) και να το προχωρησεις...

δεν ειναι κατι τοσο δυσκολο να το κανεις και μονος σου (ειδικα αν θελεις ευρωπη οκ)... γιατι να τα σκασεις σε ενα πρακτορειο???

Veronik

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ-ΠΑΡΙΣΙ
Ταξίδι-Όνειρο
N.Y.
ευχαριστω chrikky,
μεταφέρομαι λοιπόν απο ευρώπη...αφρίκη!!!
μακαρι να το αποφασίσουμε γιατι ανυπομονώ τώρα που δάβασα το link που μου έδωσες.

violetta

New Member
Επόμενο Ταξίδι
brussels-london
Ταξίδι-Όνειρο
κουβα
ekana auth akrivws th diadromh prin 2 xronia...
ekatsa 3 meres ollandia...1 brukselles..kai den mporw na pw ollandia einai polu omorfa..
kai tis upoloipes 7 ekatsa parisi krima pou xalasa tis meres mou kai se alles xwres...to parisi einai monadiko exei mia apisteuth aura kai para polla na deis...makari na mporousa na katsw kai allo h na mporousa na ksanapaw...alla otan eisai taksidiarhs panta epilegeis diaforetiko proorismo kathe fora...

Georgitsa0707

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Καλησπερα σε ολους!θα ηθελα να σας ρωτησω μεσα σ'αυτες τις μερες τι μπορω να κανω σ'αυτες τις πολεις!θα παω φεβρουαριο με παρεα,χωρις γκρουπ οποτε θα πρεπει ολα να τα χουμε βρει μονοι μας!εχω κλεισει τρενα με τα οποια θα μετακινηθω αμστερνταμ κ βρυξελλες οποτε δεν θελω καμια τετοια πληροφορια γι'αυτο το θεμα!θα ηθελα να μου πειτε για μουσεια ή κατι αλλο που θα επρεπε οπωσδηποτε να δω!ο καθενας απ την εμπειρια του...και τις τιμες για εισοδους σε μουσεια ή αλλους χώρους..:D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom