• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Βέλγιο Γαλλία Ολλανδία Παρίσι-Βρυξέλλες-Άμστερνταμ

Georgitsa0707

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Βρε εγω δεν εχω προβλημα για τα 15 ευρω..ανετα τα εδινα για να μπω στην εκθεση... αλλα επειδη οι φιλες μου μου ειπαν οτι δν θελουν πολλα μουσεια για να μην δωσουν πολλα λεφτα γι'αυτο ειπα οτι απ'αυτο π ειδα δεν μ πολυαρεσει..δεν ενθουσιαστηκα να πω την αληθεια κ σιγουρα οι φιλες μου δεν θα θελουν να μπουμε...απ'αυτη την αποψη!μακαρι να καθομουν στην καθε πολη 10 μερες κ να τα δω ολα!τα λατρευω τα μουσεια..αλλα οι φιλες μου...:/

pigi_dikaiou

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιο Ορος
βρε εγω δεν ειπα το αντιθετο..νορμαλ ειναι απλα θα προτιμησω να δω κατι καλυτερο απ'αυτο..
Τα καλυτερα στα προτεινε ο Borealis.Τωρα απο κει και περα το Αμστερνταμ ειναι καναλια,χορτα(οχι ραδικια) και πουτ.......Καλα να περασεις ,οπως κι αν ειναι!!!!

Georgitsa0707

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
ευχαριστω πολυ...ελπιζω να μην γυρισω μαστουρωμενη...χιχιχι ευχαριστω!

chrisbd

Member
Είναι και τα κέρινα της Madame Tussauds. Πιείτε και καμμιά amstel δίπλα στον ποταμό Amstel και το βράδυ μια βόλτα στην περιοχή red light το συνιστούν και οι δημοτικοί χάρτες αν δεν σας σοκάρουν αυτά.
Τώρα για το Παρίσι 5 μέρες το βλέπω λίγο χλωμό. Θέλει πολυυυυυυυύ περπάτημα.

Georgitsa0707

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
taver ξενοδοχεια κ τετοια εχω βρει..αααααχ ποτε θα τα προλαβουμε???θελω να παω παντουουουουουου!!!!μαλλον μανταμ τισο δεν θα ακολουθησουμε γτ ειναι λιγο ακριβο..θα προτιμησω μαλλον βαν γκογκ και αννα φρανκ
Σας ευχαριστω πολυ ολους!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
taver ξενοδοχεια κ τετοια εχω βρει..αααααχ ποτε θα τα προλαβουμε???θελω να παω παντουουουουουου!!!!μαλλον μανταμ τισο δεν θα ακολουθησουμε γτ ειναι λιγο ακριβο..θα προτιμησω μαλλον βαν γκογκ και αννα φρανκ
Σας ευχαριστω πολυ ολους!
Διάβασε τα post στα links που σου δίνω και θα καταλάβεις ότι ελάχιστη σχέση έχουν με "ξενοδοχεία και τέτοια".

Μαντάμ Τισό δε θα πάτε επειδή είναι ΑΚΡΙΒΟ? Όχι επειδή είναι ΣΚΟΥΠΙΔΙ? Πραγματικά απορώ για το γούστο σας μερικές φορές....

Georgitsa0707

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Α!μονο ειδα το γραφουν..δεν πατησα πανω..νομιζα μ εστειλες λινκ για να βρω ξενοδοχειο..αλλα τωρα θα το διαβασω ολο!! ειναι σκουπιδι λες ε???χμμμ δεν ξερω..θα πηγαινα να σου πω την αληθεια..αλλα ειναι λιγο ακριβο..μπορει να παω στου λονδινου οταν παω!ευχαριστω για τα λινκ!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights

Georgitsa0707

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
ναι σ'αυτα θελω να παω!!για βαν γκογκ δεν το συζηταω...εννοειται..για το αλλο δεν ξερω..μπορει..αν δεν εχει προβλημα η παρεα!μακαρι!!!ευχαριστω πολυ!

Georgitsa0707

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
ευαγγελια ετσι οπως τα ειδα...η παρεα δεν θα θελει στανταρ..σημερα μ λεγανε οτι :κανονισε μην μας τρεχεις σε μουσεια με πινακες...καηκες...
αααααααααχ τι θα κανωωωωωωωωωω??????????

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
αν πραγματικα θελεις εσυ να τα δεις, μπορεις να τους αποχωριστεις για λιγες ωρες ... Ετσι εκανα και γω. Δεν υπαρχει περιπτωση να χαθειτε..
Επειδη βλεπω οτι ειστε μικροι , να σας δωσω ενα τιπ για φτηνο σνακ (ααασχετοο)
Bagels & Beans - Bagels, espresso & happiness!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα