• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Βέλγιο Γαλλία Ολλανδία Παρίσι-Βρυξέλλες-Άμστερνταμ

Georgitsa0707

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
ε εγω θα ειμαι στο μουσειο κ αυτοι θα ειναι αλλου??οχι αν ειμαστε να ειμαστε ολοι μαζι..αφου ολοι μαζι θα παμε!ευχαριστω πολυ για το σνακ!θα το επεξεργαστω!

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Αφού λοιπόν διάλεξες αυτή την παρέα και δε θέλεις να χωριστείτε κιόλας τότε ξέχνα τα μουσεία. Καλύτερα συζήτησε μαζί τους τι θέλουν να δουν γιατί ό,τι και να σου πουν όλοι εδώ πέρα στο τέλος ό,τι πει η παρέα θα κάνετε.
Μην παραπονεθείς βέβαια μετά αν στο Παρίσι δείτε μόνο την Ντίσνευλαντ και στο Άμστερνταμ τα κόκκινα φωτάκια.

Georgitsa0707

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Καλησπερα!πηγα λοιπον κ εγω το ταξιδακι με τις φιλες μου,χωρις ταξιδιωτικο γραφειο..το κλεισαμε μονες μας:clap:...ξεκινησαμε απο αθηνα για παρισι την κυριακη,φτασαμε στο αεροδρομιο...τεραστιο αλλα βρηκαμε την ακρη μας...τελος παντων πηραμε την γραμμη του μετρο για το ξενοδοχειο μας..(το μετρο παρα πολυ βρωμικο,μυριζε ασχημα κ δεν ειχε κυλιωμενες σκαλες σε ολες τις στασεις..οποοοοοτε...στα χερια την βαλιτσα) φτασαμε στο ξενοδοχειο,αφησαμε τα πραγματα κ ξεκινησαμε τις βολτες..πηγαμε στο πυργο του αιφελ βγαλαμε φωτογραφιες κ μετα καναμε κρουαζιερα στον σηκουανα(11 ευρω η μια ωρα)ο ξεναγος της κρουαζιερας μιλουσε αγγλικα κ εξηγουσε το καθετι που βλεπουμε στα αριστερα κ δεξια μας..μετα νυχτωσε κ γυρισαμε στο ξενοδοχειο..την επομενη μερα επισκεφθηκαμε το λουβρο (κατω των 26 χρονων ειναι δωρεαν αρκει να δειξετε την ταυτοτητα σας,γενικη εισοδος ειναι 10 ευρω) δεν τα ειδαμε ολα γτ δεν ειχαμε πολυ χρονο..ειδαμε τα ελληνικα αγαλματα...δεν το πιστευετε ποσα ελληνικα υπαρχουν εκει μεσα...μετα περπατησαμε κ πηγαμε στην Παναγια των Παρισιων(η εισοδος ειναι δωρεαν),επειτα περπατουσαμε περπατουσαμε περπατουσαμε ποσες ωρες...ηταν πολυ ωραια βολτα..το απογευμα ξαναπηγαμε στον πυργο του αιφελ...μην διανοηθειτε να παρετε σουβενιρ απ τα μαγαζακια...ειναι πανακριβα..εγω τα πηρα απ τους μαυρους που ηταν εκει..εκανα κ παζαρια εννοειται...κ αν πας να φυγειειειειεις....σε κυνηγανε κ δινεις οσα θελεις εσυ..αλλα ενταξει εγω επειδη τους λυπαμαι δεν τους εκανα πολλα παζαρια..μιλουσαν παρα πολλοι μαυροι ελληνικα..την επομενη μερα πηγαμε ντισνευλαντ,πληρωσαμε 61 ευρω το εισητηριο για 2 παρκα κ για να παμε κ να γυρισουμε με τον προαστιακο ηταν περιπου 15 ευρω το ατομο...μεσα ολα πανακριβα κ το φαγητο κ το σουβενιρ,οποτε αν πατε με παιδια παρτε κανενα μπισκοτακι μαζι σας!!οι ουρες στα παιχνιδια δεν ηταν μεγαλες γτ ηταν μερα τριτη..καθημερινη να πατε γτ αλλιως θα περιμενετε ποσες ωρες...την επομενη μερα φευγαμε για αμστερνταμ,ειχαμε κλεισει το εισητηριο οποτε δν τρεχαμε τελευταια στιγμη..ρωτησαμε στην ρεσεψιον που ειναι ο σταθμος των τρενων κ μας ειπε..το ταξιδι ηταν περιπου 3 ωρες..καπου εκει δεν θυμαμαι ακριβως..μολις φτασαμε πηραμε το τραμ που πηγαινε στην κεντρικη πλατεια κ απο κει το τραμ που πηγαινε στο ξενοδοχειο μας..τα εισητηρια κοστιζουν 2.60 το καθενα αλλα εδω εχει μια μαγκια τη οποια δεν ηξερα...καθε φορα που μπαινεις στο τραμ χτυπας το εισητηριο κ οταν βγαινεις το ξαναχτυπας.....αν εχει παρει πχ εισητηριο 1 ωρας χτυπας οταν μπαινεις κ ξαναχτυπας οταν βγαινεις κ η ωρα που ησουν στο τραμ αφαιρειτε απο την μια ωρα που ειχες στο εισητηριο σου...αν ησουν δλδ 15 λεπτα μεσα στο τραμ σου ειχαν μεινει αλλα 45 λεπτα για να χρησιμοποιησεις το εισητηριο..εμεις δεν το ξεραμε κ πηραμε κ αλλα..βγηκαμε κατευθειαν για βολτα κ καταλαθος βρεθηκαμε στην πλατεια με τα κοριτσια στην βιτρινα...κακοφημη περιοχη..ευτυχως ειχε αστυνομια..ο καθενας δεν κανει οτι θελει εκει..εχει παντου αστυνομια..καναμε μια βολτα,ειδαμε τα μαγαζια...τα σουβενιρ κ εκει ακριβα..ενα μαγνητακι 3 ευρω..την επομενη μερα ημασταν εξω απ το πρωι γυρνουσαμε γυρω γυρω στην πλατεια κ εξω απ τα κοφι σοπ μυριζε τσιγαρο :rolleyes: βρωμουσε για την ακριβεια!την επομενη μερα πηραμε το τρενο για βρυξελλες εκανε γυρω στην 1.30 ωρα,ευτυχως ειχε μετρο με κυλιωμενες κ ευτυχως το ξενοδοχειο μας ηταν μεσα στο κεντρο..πολυ λιγα λεπτα απ την γκραντ πλας την κεντρικη πλατεια..παντου μυρωδιες απο τα βελγικα γλυκα!βαφλες με 1 ευρω..γλυκα γλυκα..παντου γλυκα!ακριβη πολη κ αυτη..πηγαμε κ φαγαμε καπου σαν ταβερνα ηταν κ πληρωσαμε το μεγαλο μπουκαλι νερο 7 ευρω (ναι καλα ειδατε 7) κ το μικρο εχει γυρω στα 2.50...γι'αυτο προσεξτε με το νερο...τη επομενη μερα πηγαμε στο ατομιουμ..γενικη εισοδος 11 ευρω,για τους φοιτητες 8 ευρω..μια βλακεια ηταν δεν μ'αρεσε ειχε μεσα τους πλανητες...το μονο πουα ξιζε ηταν η θεα των βρυξελλων απ τον 3 οροφο!!μετα πηγαμε σε μια περιοχη εκει που ειχε εστιατορια κ καφετεριες!την επομενη μερα πηγαμε στην μπρουζ (μπριζ) κ ναι ηταν υπεροχαααα...το εισητηριο με επιστροφη εκανε 15 ευρω και η διαδρομη ειναι 1 ωρα...εννοειται πως αξιζει να πατε..ειναι υπεροχα γεματο καναλια κ καθεδρικους ναους!!την επομενη μερα επιστρεψαμε αθηνα,πηρα ενα μικρο μπουκαλι νερο απ το αεροδρομιο που κοστιζε 3.30!!!γι'αυτο...καλυτερα να τρως,παρα να πινεις...οτι χρειαστειτε ειμαι εδω,αν μπορω να σας λυσω αποριες!ελπιζω να μην κουρασα!

Attachments

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
χειμαρος η περιγραφη σου ....χωρίς ανάσα
μου θυμιζει τη γραφή παλαιου μελους του φορουμ

χαιρομαι που περασατε ωραια , αλλά γιατι τα γραφεις στα "νεα μελη"και όχι στις "ταξιδιωτικες ιστοριες ";

Traveller

Member
H Γεωργίτσα μπορεί να γράφει ότι θέλει και όπου θέλει... έχει γνήσια λαϊκή φωνή συγνώμη γραφή και η cult γλαφυρή περιγραφή της μας μαγεύει... τέτοια ιστορία είχα να διαβάσω χρόνια... από τότε με το ΙΚΕΑ και τους παιδεραστές, οι παλιότεροι πιστεύω θα θυμηθούν τι λέω... εύγε Γεωργίτσα... θέλουμε κι άλλο...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εγω ξετρελλαθηκα με την περιγραφη σου... η αληθεια ειναι πως περιμενα και το σχολιο του παραπανω κυριου για να γραψω. Συνηθως κουραζομαι να διαβαζω μεγαλα ποστ μα το δικο σου γλιστρουσε απο μονο του... δεν εχει αλλο;

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Aν θέλεις θύμισέ μας αυτή την ιστορία με το ΙΚΕΑ για να μαθαίνουμε και εμείς οι νεότεροι.

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
H Γεωργίτσα μπορεί να γράφει ότι θέλει και όπου θέλει...

δεν συμφωνώ αγαπητε , σιγουρα μπορει να γραφει οπου θελει , αλλά η συγκεκριμενη περιγραφή θα παει χαμενη
αν παραμεινει στα ¨Νεα μελη ".
Ενω αντιθετα αν μπει στις "ιστοριες " θα την απολαυσουν και άλλοι αναγνώστες .

Georgitsa0707

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Σας ευχαριστω πολυ...επειδη κ εγω κουραζομαι να διαβαζω κ να διαβαζω γι'αυτο τα εγραψα ετσι γρηγορα για να μην κουραζεστε κ εσεις...κικι πες μου σε παρακαλω πως το γραφω εκει...θα κανω αντιγραφη!!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
χειμαρος η περιγραφη σου ....χωρίς ανάσα
μου θυμιζει τη γραφή παλαιου μελους του φορουμ

χαιρομαι που περασατε ωραια , αλλά γιατι τα γραφεις στα "νεα μελη"και όχι στις "ταξιδιωτικες ιστοριες ";
H Γεωργίτσα μπορεί να γράφει ότι θέλει και όπου θέλει... έχει γνήσια λαϊκή φωνή συγνώμη γραφή και η cult γλαφυρή περιγραφή της μας μαγεύει... τέτοια ιστορία είχα να διαβάσω χρόνια... από τότε με το ΙΚΕΑ και τους παιδεραστές, οι παλιότεροι πιστεύω θα θυμηθούν τι λέω... εύγε Γεωργίτσα... θέλουμε κι άλλο...
1.Μηπως το ονομα του παλιου εκεινου μελους αρχιζε απο F_ _ _ _?(ολα κεφαλαια οπως και τα δικα μου)
2. Μπραβο Γεωργιτσα για τις περιγραφες σου και την φωτογραφικη σου μνημη αναφορικα με τις τιμες.Τιμοκαταλογος σκετος εισαι βρε παιδακι μου.Μονο βαζε παραγραφους γιατι ζαλιστηκαμε λιγακι.
3.Παλι εχασα ολα τα καλα ρε γμτ.:(

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh