• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Παρέα για Ταξίδια...

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Πώς και δε βάζετε την Κωνσταντινούπολη στο τραπέζι, που είναι υπέροχη, οικονομική και με πολλαπλούς τρόπους πρόσβασης και από Βόρεια και από Νότια Ελλάδα.
Είχε πέσει μια τέτοια πρόταση παλιότερα αλλά δεν προχώρησε. Δυστυχώς όσο πιο πολύς κόσμος μαζεύεται, τόσο αυξάνεται η πολυπλοκότητα ενός τέτοιου ταξιδιού και θέλει άλλου είδους οργάνωση για να πετύχει.
Έχουμε όμως στο ενεργητικό μας δύο πολύ πετυχημένες συναντήσεις εντός συνόρων. Πάλι όμως κάποιος πρέπει να αναλάβει την πρωτοβουλία της οργάνωσης, κάτι που θέλει αρκετό τρέξιμο.

tr@velFrea@k

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΡΛΑΝΔΙΑ - ΔΟΥΒΛΙΝΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ , ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ
Παιδιά μην το κουράζουμε ... είπαμε Πορτογαλία !
Βρείτε ημερομηνίες γιατί θα αρχίσω και εγώ σαν την Νένα να τρώω τα λυσακά μουυυυυυυυυυυ
Αμα θέλετε για καμία πρώτη συνάντηση ( οι Βόρειοι ) στην Θεσ/νικη εγώ είμαι μέσα ...

Άντε κουνηθείτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ...........

Last edited by a moderator:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
θέλει άλλου είδους οργάνωση για να πετύχει..
ας γινει πιο απλό...πειτε μια ημερομηνία (ή και 2,3..) για συναντηση σε μια πολη κι ας παει ο καθενας όπως θελει, ας μεινει όπου θελει κι όσο θέλει...

frenchman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Venice
Ταξίδι-Όνειρο
Antarctica
Το πιο απλό και λογικό για μένα θα ήταν να κανονίσουν μια συνάντηση οι βόρειοι & μια οι νότιοι,
να γίνει το πρώτο κονέ και γνωριμία. Και εκεί με μπυρίτσα και τσιγαράκι θα έρθουν και τα υπόλοιπα (προορισμοί-ημ/νιες-άδειες κλπ)
Πολύ πιο απλά και άμεσα!

ΥΓ: Ρε μπας και γέρασα?

anlazar

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Περού,Γαλλική Πολυνησία
λοιπόν...πότε θα συναντηθούν οι..Βόρειοι να τα πούμε από κοντά?
Αν γίνεται μετά τις 22/09 παρακαλώ γιατί θα λείπω μέχρι τότε...
Κι επειδή μόνο θεωρία δεν γίνεται...Σάββατο ή Κυριακή 28/29 Σεπτέμβρη ποιοι μπορούν ????

penn2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγγλία
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Εγώ είμαι μέσα για Πορτογαλία Γενάρη. Ας κανονίσουμε μια συνάντηση όσοι είμαστε από Αθήνα.

tr@velFrea@k

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΡΛΑΝΔΙΑ - ΔΟΥΒΛΙΝΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ , ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ
λοιπόν...πότε θα συναντηθούν οι..Βόρειοι να τα πούμε από κοντά?
Αν γίνεται μετά τις 22/09 παρακαλώ γιατί θα λείπω μέχρι τότε...
Κι επειδή μόνο θεωρία δεν γίνεται...Σάββατο ή Κυριακή 28/29 Σεπτέμβρη ποιοι μπορούν ????

Λοιπόν εγώ για 28/09 είμαι μέσα για συνάντηση "Βορείων" στην Θεσ/νικη!
Το 21-22/09 για μένα είναι αδύνατον ! Το κλείνουμε για 28/09 έτσι ώστε όσοι δεν είμαστε απο Θεσ/νικη να μπορέσουμε να κανονίσουμε και το πρόγραμμα μας , πού θα μέινουμε , πώς και όλα τα σχετικά !!
Ακούω ...

basilisraf

New Member
Λοιπόν εγώ για 28/09 είμαι μέσα για συνάντηση "Βορείων" στην Θεσ/νικη!
Το 21-22/09 για μένα είναι αδύνατον ! Το κλείνουμε για 28/09 έτσι ώστε όσοι δεν είμαστε απο Θεσ/νικη να μπορέσουμε να κανονίσουμε και το πρόγραμμα μας , πού θα μέινουμε , πώς και όλα τα σχετικά !!
Ακούω ...
Ακριβώς ανάποδα εγώ. Μπορώ 21 αλλά το πσκ 27-29 θα λείπω εκτός Θεσσαλονίκης

chris or

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όσλο
Ταξίδι-Όνειρο
Πεκίνο,Λαπώνια,Μάλτα
Οποτε θελέτε..... αν θα μπορουσατε ενα σαββατο πρωι

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
Ναι να κανονισουμε ενα σαββατο πρωι εκει γυρω που λετε μενδιαφερει.
Πορτογαλια νομιζω καταληξαμε..
Ρε παντως απομυθοποιειστε τις σχεσεις ειναι απλες..ακομα ανασφαλεια εχετε;;;;
Μη γινουμε σκανδιναβοι..τα μουσκουλα μουσκουλα ματαρες ματαρες αλλα γιαυτους το χαμογελο ειναι μυικη συσπαση...για να μη μιλησω για γελιο...ενα δεν ακουσα!!!!
Να τα βρασω τα λεφτα τους..

Ασε, σε λίγο θα φέρουμε και τα κρεβάτια μας στο γραφείο! Είπα πάντως στο αφεντικό μου πως κανονικά πρέπει να μου πληρώσει τον χειμώνα διακοπές σε εξωτικό μέρος μιας και έφαγα όλο το καλοκαίρι στη δουλειά! Λες να τσιμπήσει; :p Θα αρκεστώ και με μια Πορτογαλία :)
Χαχα η θα τσιμπησει η θα σαπολυσει κατσε να κουνηθω απτη θεση μου...ενταξει κουνηθηκα

Παρακαλειται ο γαλλογατος να κοψει το καπνισμα θα χασει κ τις 7 ζωες του :)
Ισλανδια ελα ιουνη τα κλεισαμε λεμε τα εισητηρια τι τον θες τον απριλη;θα σουβλισουμε στο ρεικιαβικ;

tr@velFrea@k

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΡΛΑΝΔΙΑ - ΔΟΥΒΛΙΝΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ , ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ
Καλημέρα ..
Απ΄ότι κατάλαβα πάμε για 05/10 !
Εγώ μπορώ να έρθω Θεσ/νικη εκείνη την ημέρα αλλά θα είμαι εκεί το απόγευμα ! Το πρωί δεν μπορώ !

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα