North66
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία
Τι έχουν οι χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ; Τα καλύτερα χάνεις.Συμφωνώ κι εγώ ότι άδεια & χρήμα για χώρες πρώην ανατολικού μπλοκ δεν χαλαλίζω.
Τι έχουν οι χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ; Τα καλύτερα χάνεις.Συμφωνώ κι εγώ ότι άδεια & χρήμα για χώρες πρώην ανατολικού μπλοκ δεν χαλαλίζω.
Την Αίγυπτο την κόβω να ειναι one way ticket για πολύ καιρό ακόμα.Παιδιά καλησπέρα!
Συμφωνώ κι εγώ ότι άδεια & χρήμα για χώρες πρώην ανατολικού μπλοκ δεν χαλαλίζω. Πορτογαλλία και ιδιαίτερα Ελβετία (Αλπικό Τρένο) /Βόρεια Ιταλία είναι πολύ καλύτερα. Πως σας φαίνονται Σκωτία / Αίγυπτος (όταν ηρεμήσουν τα πνεύματα);
Πάντως, όπου και να πάμε θα πρέπει να γίνει μια γνωριμία πρώτα.
Αφού δεν έχετε Facebook, ίσως βολεύει η Αθήνα που είναι στη μέση;
Που εισαι βρε nenaΧαχα ναι ναι θα συνεχισω να τρωω τα λυσακα μου μιας κι εχει πεσει μεγαλη πεινα εδω εξω,κατι ας φαω κ γω.τιμη μπυρας δεκαπεντε ευρω..λιποθυματε χριστιανοι τι σας ζητησα;;;;να θυμηθω να μην ξαναπατησω το τακουνι μου σαυτη τη χωρα χαχα μα καλα σε 2 χρονια πως ακριβυνε κ αλλο??ο δρομος με τις λευκες ..
Συμφωνώ 100% με Μαρλεν. Η αρχή πρέπει να γίνει με κάποια συνάντηση, τουλάχιστον ανά περιοχές, και από την κουβεντούλα να προκύψουν οι προορισμοί!Το θέμα είναι να αρχίσουμε να "γνωριζόμαστε" σιγά σιγά. Γίνεται άραγε σ'αυτήν εδώ τη σελίδα να ανταλλάξουμε κάποια στοιχεία (π.χ. σελίδα στο Facebook) χωρίς να είναι αυτό εμφανές σε όλο τον κόσμο αλλά μόνο μεταξύ μας; Όποιος ξέρει ας μας πει!
Ασε, σε λίγο θα φέρουμε και τα κρεβάτια μας στο γραφείο! Είπα πάντως στο αφεντικό μου πως κανονικά πρέπει να μου πληρώσει τον χειμώνα διακοπές σε εξωτικό μέρος μιας και έφαγα όλο το καλοκαίρι στη δουλειά! Λες να τσιμπήσει; Θα αρκεστώ και με μια ΠορτογαλίαΚοπελια ζηλεψε μας οταν παρουμε τα εισιτηρια..ως τοτε βλεπω να φοραμε μασελες χαχα θα κανουν κ τρελες πολλες
Ναρθεις παρεα μας ..χειμωνα δεν σας δινουν αδεια;;
Ωραία ιδέα, με την ευκαιρία των γενεθλίων.Άστους αυτούς να τρέχουν στας Ευρώπας. Δεν μαζευόμαστε εμείς για κανένα (τύπου) Ελατοχώρι που είναι και δοκιμασμένο;
Πώς και δε βάζετε την Κωνσταντινούπολη στο τραπέζι, που είναι υπέροχη, οικονομική και με πολλαπλούς τρόπους πρόσβασης και από Βόρεια και από Νότια Ελλάδα.Άστους αυτούς να τρέχουν στας Ευρώπας. Δεν μαζευόμαστε εμείς για κανένα (τύπου) Ελατοχώρι που είναι και δοκιμασμένο;