chris or
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όσλο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Πεκίνο,Λαπώνια,Μάλτα
5 Οκτωβρη...Σαββατο...που και τι ωρα...θελω απαντησεις τωρα,γιατι στη βραση κολλα το σιδερο
penny Μου που την ειδες την οργανωση???ο καθενας με τα θελω του...που να παμε και ταξιδι!!!!Ρε παιδιά!!!!!!! Οι Βόρειοι οργανώθηκαν. Οι της Αθήνας τι κάνουν;;;;;
οσλο βιλνιους ριγα ταλιν ελσινκι βουδαπεστη!Τόσα καλά εεε ?? Για πές ... για πές ...
χαχαχ εσυ τι μιλας βορειος δεν εισαι?(north) ενταξει εισαι και στον 66 αλλά δεν πειράζειΠιστεύω ότι θα κάνουμε δυναμικό comeback οι Νότιοι... οι Βόρειοι θα τσακωθούν γιατί είναι πολλοί και δε θα τα βρίσκουν ούτε με τις ημερομηνίες πρώτης συνάντησης!
ωρε παιδια τι σας φαγαμε; κουβεντα δεν σταυρωσαμε ακομα!μεχρι να βγαλουμε ακρη αστα!μηπως να ταξιδεψουμε απευθειας μην το ζαλίζουμε κ σε οσους αλλους βολεψει να βρεθουμε μεσω email?ε τωρα νιωθω ασχημα για τον κομοτινιωτη να κανει τοσο δρομο τοσα εξοδα να ερθει και να μην παει κανεις..ή πάνε....................1!Νένα σε βλέπω να πηγαίνεις μόνο με αγόρια στη συνάντηση. Πάνε τα κορίτσια. Εγώ είμαι μέσα αλλά είμαι στην Αθήνα δυστυχώς. Μας φάγανε οι Βορειοι. Ντρέπομαι πραγματικά.
Αυτό το κομοτηνιωτη μου έβγαλε τα ματιά ( κομοτηναιος το ήξερα ) αλλά στο βικιπεδια τα έχει και τα 2, άσχημο σκαλωμα.ωρε παιδια τι σας φαγαμε; κουβεντα δεν σταυρωσαμε ακομα!μεχρι να βγαλουμε ακρη αστα!μηπως να ταξιδεψουμε απευθειας μην το ζαλίζουμε κ σε οσους αλλους βολεψει να βρεθουμε μεσω email?ε τωρα νιωθω ασχημα για τον κομοτινιωτη να κανει τοσο δρομο τοσα εξοδα να ερθει και να μην παει κανεις..ή πάνε....................1!
α!δεν χαλιεμαι που ειναι ολα αγορια πιστευω πολυ στην φιλια με το αντιθετο φύλο αλλά και όλοι αγορια ε καταντα αηδια