D
Delmem9770
Guest
Και εγω ενδιαφερομαι
καλησπέρα, ευχαριστώ για την απάντηση. Μήπως υπάρχει κάποιο email να κάνω την αρχή..!!Καλησπέρα Ανεστη και καλώς όρισες!
Συνήθως επικοινωνούμε μέσω mail ή Facebook. Δεν είμαστε Αθηναιοι ούτε μένουμε στην ίδια πόλη, απλά καταφέραμε να συναντηθούμε 2 φορές στην Αθήνα και να οργανώσουμε τελικά ένα ταξίδι την Πρωτομαγιά για Μιλανο.
Απαγορεύεται από τους διαχειριστές η παράθεση προσωπικών στοιχείων. Αν θέλεις μπορείς να αρχίσεις μια προσωπική συζήτηση.καλησπέρα, ευχαριστώ για την απάντηση. Μήπως υπάρχει κάποιο email να κάνω την αρχή..!!
kαλησπέρα , συγγνώμη αλλα πωσ μπορούμε να εχουμε προσωπική συζήτηση?Απαγορεύεται από τους διαχειριστές η παράθεση προσωπικών στοιχείων. Αν θέλεις μπορείς να αρχίσεις μια προσωπική συζήτηση.
Mηπως ειναι η ωρα να αλλαξεις παρεα και να τους πεις....μου αρεσουν οι εκδρομες υπαρχει παρεα αλλα παμε οποτε μπορουν αυτες και συνηθως σε μερη που δε μου αρεσουν και οταν προτεινω κατι εγω πχ ημερησια εκδρομη δεν ερχονται παω αναγκαστικα μαζι τους οταν οπου και οποτε μπορουν γιατι δεν εχω αλλη παρεα..και δε φτανει μονο αυτο μοιζεριαζουν συνεχεια...
καλο!!!μαλλον αυτο θα κανω!!τις βαρεθηκα ειναι μανα με κορη και με πανε ολο σε εκλησσιες και μοναστηρια για..προσκυνημα!!εγω θελω αλλου ειδους προσκυνημα καθοτι ελευθερη!!Mηπως ειναι η ωρα να αλλαξεις παρεα και να τους πεις.... View attachment 59007