depy!!!
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Μαλαισία - Βόρνεο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Με βανάκι στη Νορβηγία
Μια χαρα, λιγοι αλλα καλοι........
Καμια ιστοριουλα να μας ανηξεις την ορεξη;;;;ωραία. δεν έμειναν πολλές μέρες. ναι πήγα. αν και ήταν πολύ κουραστικό πέρασα υπέροχα.
Άσε Ντέπυ άμα δεις τις φωτοgraφίες του Melas που είδα εγώ θα σου τρέχουνε τα σάλια!!! Αυτό τουλάχιστον έπαθα εγώ...Καμια ιστοριουλα να μας ανηξεις την ορεξη;;;;
Δυστυχώς δεν είμαι καλός στο γράψιμο. Οσο για τις φωτογραφίες που ανέφερε η Μarlen υπερβάλλει. ουτε καλος φωτογράφος είμαι χαχαχα. από κοντα ήταν όλα καλύτερα.Καμια ιστοριουλα να μας ανηξεις την ορεξη;;;;
Συμφωνώ οτι Δύο άτομα= παρέα ,άλλωστε και εγώ όλα μου τα ταξίδια με παρέα τα έχω πάει.Πριν απο ένα μήνα γύρισα απο ταξίδι 20 ημερών 2 άτομα στην Καμπότζη και Μυανμάρ και γυρίσαμε μια χαρά,και εγώ προσωπικά απεχθάνομαι τα ταξίδια που κάνει κανείς μόνος του.Θέλεις να μιλήσεις και σε κάποιον βρε αδελφέ,να πείς μία κουβέντα .¨Ομως η εμπειρία και ο κανόνας λέει οτι δύσκολα άτομα άγνωστα μεταξύ τους ,χωρίς να γνωρίζει ο ένας τις ιδιαιτερότητες του άλλου να ταιριάξουν και να μείνουν πολλές μέρες μαζί χωρίς προβλήματα. Και βέβαια δεν μιλάμε για ένα οργανωμένο ταξίδι κάτω απο κάποιους κανόνες ενός ταξιδιωτικού γραφείου ,με αρχηγό κ.λ.π. εδώ μιλάμε για άλλο πράγμα.Δυο άτομα = παρέα ή κάνω λάθος; Την πλειοψηφία των ταξιδιών μου στο εξωτερικό την έχω κάνει παρέα με άλλον έναν.