• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Παρέα για Ταξίδια...

Marlen123

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Εμείς = οι Νοτιοι που καταφέραμε να συναντηθούμε! Μαζευτηκαμε 5 , κλείσαμε οι 3, 2 είναι σε εκκρεμότητα ακόμα. Το τημ είναι σούπερ πάντως!

MELAS86-CY

Member
Υπέροχα νέα! Καλά να περάσετε! Μετά απο τόσο καιρό επιτέλους μαζέυτηκαν κάποια άτομα για ταξιδάκι!

Marlen123

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Αν θέλεις είσαι κι εσύ ευπρόσδεκτοι πάντως! αν και θα σου φαίνεται πολυ κοντα!

MELAS86-CY

Member
χεχε. το δικό μου ταξίδι ξεκινάει την Παρασκευή. θα πάω λίγο πιο μακριά. ξεκινάω για Μαδρίτη, Γουατεμάλα, Νικαράγουα, Ονδούρα, Κοστα Ρίκα και Παναμά. Αλλά και το Μιλάνο μια χαρά μου ακούγετε. Πήγα 2 φορές χεχε.

Marlen123

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
χεχε. το δικό μου ταξίδι ξεκινάει την Παρασκευή. θα πάω λίγο πιο μακριά. ξεκινάω για Μαδρίτη, Γουατεμάλα, Νικαράγουα, Ονδούρα, Κοστα Ρίκα και Παναμά. Αλλά και το Μιλάνο μια χαρά μου ακούγετε. Πήγα 2 φορές χεχε.
Καλά το υποψιαζομουνα λοιπόν!!! Εμεις ξεκιναμε με κοντινα και επονται τα πιο μακρινα ταξιδια! Καλά να περάσεις! :clap:

MELAS86-CY

Member
σε ευχαριστώ! να σαι καλά! σίγουρα έπονται και πιο μακρινά ταξίδια αφού έγινε η αρχή. και εννοείται θα βρίσκομαι και γω στην παρέα σας!!!

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Εμείς = οι Νοτιοι που καταφέραμε να συναντηθούμε! Μαζευτηκαμε 5 , κλείσαμε οι 3, 2 είναι σε εκκρεμότητα ακόμα. Το τημ είναι σούπερ πάντως!
Μπράβο.
Καλό σας ταξίδι και καλά να περάσετε.

tasosbita

New Member
Λοφότεν πρέπει να είναι φόβερή εμπειρία. Η Νορβηγία γενικώς είναι απωθημένο μου. Εγώ είμαι μέσα. Αν εξακολουθούμε να έχουμε δουλειά δηλαδή...
και μένα μου αρεσει η Νορβηγία .θα ήθελα πολύ να παω. και ειδικά με μηχανή..!!

anesths7

New Member
Καλησπέρα σε όλους,
Λατρεύω τα ταξίδια
Ψάχνω κάποια άτομα, μια μικρή παρέα, να μιλήσουμε, να γνωριστούμε και να οργανώσουμε μόνοι μας κάποια ταξίδια.
Δυστυχώς δεν ήξερα το forum νωρίτερα αλλιώς θα ερχόμουν στις συναντήσεις σας .Μένω Πειραιά. πως επικοινωνειτε..??

Jimmy78

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία ή Αλάσκα
Καλησπέρα σε όλους,
Λατρεύω τα ταξίδια
Ψάχνω κάποια άτομα, μια μικρή παρέα, να μιλήσουμε, να γνωριστούμε και να οργανώσουμε μόνοι μας κάποια ταξίδια.
Δυστυχώς δεν ήξερα το forum νωρίτερα αλλιώς θα ερχόμουν στις συναντήσεις σας .Μένω Πειραιά. πως επικοινωνειτε..??
Καλησπέρα Ανέστη! καλώς όρισες! Συνήθως επικοινωνούμε μέσω φόρουμ ή μέσω προσωπικών μηνυμάτων! Μέχρι στιγμής κάποιοι νότιοι έχουμε καταφέρει δύο συναντήσεις και αναμένονται και άλλες...

Marlen123

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Καλησπέρα Ανεστη και καλώς όρισες!
Συνήθως επικοινωνούμε μέσω mail ή Facebook. Δεν είμαστε Αθηναιοι ούτε μένουμε στην ίδια πόλη, απλά καταφέραμε να συναντηθούμε 2 φορές στην Αθήνα και να οργανώσουμε τελικά ένα ταξίδι την Πρωτομαγιά για Μιλανο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom