Marlen123
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νέα Ζηλανδία
Εμείς = οι Νοτιοι που καταφέραμε να συναντηθούμε! Μαζευτηκαμε 5 , κλείσαμε οι 3, 2 είναι σε εκκρεμότητα ακόμα. Το τημ είναι σούπερ πάντως!
Μπραβο παιδια,τα καταφερατε.Καλα να περασετεΜαζευτηκαμε 5 , κλείσαμε οι 3, 2 είναι σε εκκρεμότητα ακόμα.
Καλά το υποψιαζομουνα λοιπόν!!! Εμεις ξεκιναμε με κοντινα και επονται τα πιο μακρινα ταξιδια! Καλά να περάσεις!χεχε. το δικό μου ταξίδι ξεκινάει την Παρασκευή. θα πάω λίγο πιο μακριά. ξεκινάω για Μαδρίτη, Γουατεμάλα, Νικαράγουα, Ονδούρα, Κοστα Ρίκα και Παναμά. Αλλά και το Μιλάνο μια χαρά μου ακούγετε. Πήγα 2 φορές χεχε.
Μπράβο.Εμείς = οι Νοτιοι που καταφέραμε να συναντηθούμε! Μαζευτηκαμε 5 , κλείσαμε οι 3, 2 είναι σε εκκρεμότητα ακόμα. Το τημ είναι σούπερ πάντως!
και μένα μου αρεσει η Νορβηγία .θα ήθελα πολύ να παω. και ειδικά με μηχανή..!!Λοφότεν πρέπει να είναι φόβερή εμπειρία. Η Νορβηγία γενικώς είναι απωθημένο μου. Εγώ είμαι μέσα. Αν εξακολουθούμε να έχουμε δουλειά δηλαδή...
Καλησπέρα σε όλους,Εμείς = οι Νοτιοι που καταφέραμε να συναντηθούμε! Μαζευτηκαμε 5 , κλείσαμε οι 3, 2 είναι σε εκκρεμότητα ακόμα. Το τημ είναι σούπερ πάντως!
Καλησπέρα Ανέστη! καλώς όρισες! Συνήθως επικοινωνούμε μέσω φόρουμ ή μέσω προσωπικών μηνυμάτων! Μέχρι στιγμής κάποιοι νότιοι έχουμε καταφέρει δύο συναντήσεις και αναμένονται και άλλες...Καλησπέρα σε όλους,
Λατρεύω τα ταξίδια
Ψάχνω κάποια άτομα, μια μικρή παρέα, να μιλήσουμε, να γνωριστούμε και να οργανώσουμε μόνοι μας κάποια ταξίδια.
Δυστυχώς δεν ήξερα το forum νωρίτερα αλλιώς θα ερχόμουν στις συναντήσεις σας .Μένω Πειραιά. πως επικοινωνειτε..??