Marlen123
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νέα Ζηλανδία
Πω πω φοβερο ταξίδι... Αυτά που σκεφτόμαστε εμείς θα σου φαίνονται...φλώρικα χαχαχα
με τι budget ρε θηρίο???αρχες μαρτίου πετάω για κεντρική Αμερική. πρώτος σταθμός Γουατεμάλα μετά Ονδουρα , Νικαράγουα κ Κόστα Ρίκα.
ωχ αν ψαξουμε να βρουμε μερος που δεν εχεις παει θα φτάσουμε στο διάστημα -κι άλλο "gravity" θα μας βρει- οποτε ναι παμε Ιαπωνια κι ας έχεις ξαναπάει θέλω να δω τις κερασιές να ανθίζουν..αν και έχω πάει πρόπερσι δεν με χαλάει να ξαναπάω. ίσως μέχρι του χρόνου να οργανωθουμε και να έρθουν και άλλοι. αν και εδώ που τα λέμε ένα ταξίδι εδώ κοντά δεν μπορούμε να οργανώσουμε, θα οργανώσουμε εκτός Ευρώπης; χεχεχε
σου εστειλα πμ γιατί δεν ξέρω αν δικαιούμε να πω το όνομαMelas, ποιο πρακτορειο αν επιτρέπεται(αν δεν επιτρέπεται στείλε ένα πμ πλιζ!)?
Θα πας σε άλλη χώρα για να ξεκινήσεις μαζί με το γκρουπ ή θα τους βρεις στον πρώτο σταθμό πχ?
Για Ιαπωνία δεν πάω άλλη εποχή εκτος απο την εποχή που ανθίζουν οι κερασιές. όταν πήγα ήταν φθινόπωρο. Οσο για τον Καναδά εχω πάει τον μάρτη. Δεν λογαριάζω να ξαναπάω σύντομα. Εκεί που θέλω να πάω μέχρι το 2015 είναι Κίνα( μεχρι Hong Kong πήγα), Θιβέτ, Ινδία και Νεπάλ. Πιστέυω θα τα καταφέρω χαχαχαωχ αν ψαξουμε να βρουμε μερος που δεν εχεις παει θα φτάσουμε στο διάστημα -κι άλλο "gravity" θα μας βρει- οποτε ναι παμε Ιαπωνια κι ας έχεις ξαναπάει θέλω να δω τις κερασιές να ανθίζουν..
Η μονη λυση στο να επιτυχει τελικα αυτό το θεμα ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ είναι να γραφει ο καθένας κάτι που έχει στο μυαλό του, το ποτε θα παει κ ποσες μερες κ όποιος θέλει δειχνει ενδιαφερον. Με λίγα λόγια ας καπαρωσω από τωρα το 2015 για Ιαπωνία κ ίσως Καναδα ε κι αν όλα πανε καλα ως τοτε θα βρω κ παρεα
Μήπως μπορείς να μου το στείλεις κι εμένα με πμ? Ευχαριστώσου εστειλα πμ γιατί δεν ξέρω αν δικαιούμε να πω το όνομα