dim kyr
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μπαγκλαντες
Ο Αλεσάντρο Νέστα....μιλαν καμια???
Ο Αλεσάντρο Νέστα....μιλαν καμια???
Kοίτα, κι εγώ ροχάλιζα στα μούτρα του κι εκείνος στα δικά μου, αλλά τον πρόσφατο φίλτατό μου συνοδοιπόρο δεν θα τον άλλαζα με τίποτα !! :love1:Αρκεί να μη βρωμά και να μη ροχαλίζει Η "φίλη" με την οποία πήγα εκείνο το υπέροχο ταξίδι στην Ιταλία, ροχάλιζε σαν κομπρεσέρ!!!
Αφού δεν σου είπε, ότι θα έρθει με την επόμενη πτήση και στο ξενοδοχείο θα στριμωχτείτε λιγάκι, φθηνά τη γλίτωσεςΜπα... την πάτησα και άλλη μια φορά, αλλά λιγότερο Την τρίτη φορά όμως που παραλίγο να μου ξανασυνέβαινε είπα STOP (Δηλαδή δεν το είπα εγώ, έβαλα άλλον να το πει, αλλά τέλος πάντων). Είπα ότι, δυστυχώς, είχα ήδη κλείσει αεροπορικά και ξενοδοχείο και ότι τώρα δεν υπήρχε θέση ούτε στο αεροπλάνο, αλλά ούτε και στο ξενοδοχείο
μιλαν καμια???
Συμφωνώ με αυτό που λες... Άλλωστε με τον ύπνο δεν είχα ποτέ μου πρόβλημα. Κοιμάμαι πάντα και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες σαν πουλάκι, αλλά όταν έχεις τον άλλο να σε πρήζει όλη μέρα με τις ιδιοτροπίες του και "τα θέλω" του και το βράδυ πιάνει και το κομπρεσέρ, ε, δεν τον αντέχεις άλλο!!! Αν και για να πω την αλήθεια πιο πολύ με ενοχλούσε η πρωινή-μεσημεριανή-απογευματινή-βραδινή γκρίνια/μουρμούρα και λιγότερο το νυχτερινό "κομπρεσέρ" Θα ήμουν ευτυχής αν το μόνο "κουσούρι" της εν λόγω "φίλης" ήταν το ροχαλητό!!!Kοίτα, κι εγώ ροχάλιζα στα μούτρα του κι εκείνος στα δικά μου, αλλά τον πρόσφατο φίλτατό μου συνοδοιπόρο δεν θα τον άλλαζα με τίποτα !! :love1:
Δύο εκ των τεσσάρων που έχω κάνει μεγάλα ταξίδια ροχαλίζουν, αλλά αυτό δεν με πτοεί καθόλου να ξαναεκδράμω μαζί τους παρά την νυχτερινή απελπισία που με πιάνει. Η (ημερήσια) παρέα τους στη διάρκεια του ταξιδιού είναι ανεκτίμητη :love1:
Καλή περίπτωση , δεν λέω....
Αν εχει και κανα 5000λιτρο βαρελι βενζινη τη γνωριζεις σε εμενα?Καλή περίπτωση , δεν λέω....
ΑΛΛΑ ο φίλος μας προσδιόρισε το φύλο, γένους θηλυκού, αρα η δική μου φιλη νομίζω αρμόζει καλύτερα.
1.48, 178 και 1/2 κιλά, με ολίγον μούσι, 3 χρυσά δόντια μπροστινά που δηλώνουν ευμάρεια, χρυσή καδένα 2 1/2 κιλά στον λαιμό, καθαρή (τελευταίο μπάνιο με τις πλημμυρες του 1996) , και το μεγάλο ατού της 6 πολυκατοικίες στο Λουτράκι, 3 οικόπεδα στην Αράχωβα και 8 μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας.
Ποιον λες να προτιμήσει?
ok, we have a deal!!!Αν εχει και κανα 5000λιτρο βαρελι βενζινη τη γνωριζεις σε εμενα?
Εισαι πολυ ανταγωνιστικη. Ασε του τον φιλο μου και παιρνω τη δικια σου.
Μονο τα δοντια και την καδενα να πουλησει, το Μιλανο τζαμπα θα του 'ρθει.Καλή περίπτωση , δεν λέω....
ΑΛΛΑ ο φίλος μας προσδιόρισε το φύλο, γένους θηλυκού, αρα η δική μου φιλη νομίζω αρμόζει καλύτερα.
1.48, 178 και 1/2 κιλά, με ολίγον μούσι, 3 χρυσά δόντια μπροστινά που δηλώνουν ευμάρεια, χρυσή καδένα 2 1/2 κιλά στον λαιμό, καθαρή (τελευταίο μπάνιο με τις πλημμυρες του 1996) , και το μεγάλο ατού της 6 πολυκατοικίες στο Λουτράκι, 3 οικόπεδα στην Αράχωβα και 8 μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας.
Ποιον λες να προτιμήσει?
Ααα! ξέχασα. Η δικιά μου είναι fun του Τερλέγκα