Και σου φαίνεται εφικτό κάτι τέτοιο βρε Κλεοπάτρα μου;;; Εγώ πριν χρόνια ανακοίνωσα ότι πάω Ιταλία σε φίλους και μου "κατσικώθηκε" μια "φίλη" η οποία έλεγε ότι μόνη της δε θα το αποφάσιζε ποτέ, αλλά τώρα που βρήκε κάποιον να το οργανώσει θέλει να έρθει κι εκείνη. Οι προσπάθειες μου να την αποτρέψω ήταν μάταιες Το είχε πάρει απόφαση!!! Θα ερχόταν ντε και καλά μαζί μου Και φυσικά πήγαμε μαζί... τσακωνόμασταν όλη την ώρα... πέρασα πολύ χάλια...μου χάλασε, κατά κάποιο τρόπο όλη τη μαγεία του ταξιδιού και από τότε δεν ξαναεπικοινωνήσαμε! Γιατί λοιπόν να ανακοινώσω ότι πάω τότε ταξίδι και όποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει μαζί μου; Σκέψου να βγάλω μια τέτοια ανακοίνωση και να πλακώσουν 2-3 άνθρωποι άγνωστοι που θα μου χαλάσουν αυτό που τόσο καιρό ονειρευόμουνα :roll:Κοιτα μια ιδεα θα ηταν να υπαρχει εδω μεσα κατι σαν πινακας ανακοινωσεων που θα λεει: Ειμαι η ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ και θα παω απο τοτε μεχρι τοτε εκει.Ενδιαφερεται κανεις?
Σωστά αυτά που λες αλλά, αν δε θέλεις να πας με κάποιον, γιατί να σου "φορτωθεί" και να τον "κουβαλήσεις"? Του λες απλά, "No, thank you, dear, μαζί σου δεν πάω". Ακόμη και χωρίς εξηγήσεις. Θα θυμώσει? Ξύδι. Δε θα σου ξαναμιλήσει? Ε, και? Έτσι κι αλλιώς, εκεί θα καταλήγατε, και θα σου χαλούσε και το ταξίδι.Και σου φαίνεται εφικτό κάτι τέτοιο βρε Κλεοπάτρα μου;;; Εγώ πριν χρόνια ανακοίνωσα ότι πάω Ιταλία σε φίλους και μου "κατσικώθηκε" μια "φίλη" η οποία έλεγε ότι μόνη της δε θα το αποφάσιζε ποτέ, αλλά τώρα που βρήκε κάποιον να το οργανώσει θέλει να έρθει κι εκείνη. Οι προσπάθειες μου να την αποτρέψω ήταν μάταιες Το είχε πάρει απόφαση!!! Θα ερχόταν ντε και καλά μαζί μου Και φυσικά πήγαμε μαζί... τσακωνόμασταν όλη την ώρα... πέρασα πολύ χάλια...μου χάλασε, κατά κάποιο τρόπο όλη τη μαγεία του ταξιδιού και από τότε δεν ξαναεπικοινωνήσαμε! Γιατί λοιπόν να ανακοινώσω ότι πάω τότε ταξίδι και όποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει μαζί μου; Σκέψου να βγάλω μια τέτοια ανακοίνωση και να πλακώσουν 2-3 άνθρωποι άγνωστοι που θα μου χαλάσουν αυτό που τόσο καιρό ονειρευόμουνα :roll:
Έχεις δίκιο... αλλά να... δυσκολεύομαι να το πω αυτό. Αν και αρχικά δεν μπορούσα ούτε καν να φανταστώ τι θα "έβγαζε" σ' αυτό το ταξίδι... δεν πίστευα ότι θα δημιουργούνταν τόσα μα τόσα προβλήματα και ότι θα μου χαλούσε το ταξίδι. Έλεγα οκ θα διαφωνούμε σε κάτι, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε θα το συζητάμε και θα το λύνουμε. Αλλά μπαααααα...Σωστά αυτά που λες αλλά, αν δε θέλεις να πας με κάποιον, γιατί να σου "φορτωθεί" και να τον "κουβαλήσεις"? Του λες απλά, "No, thank you, dear, μαζί σου δεν πάω". Ακόμη και χωρίς εξηγήσεις. Θα θυμώσει? Ξύδι. Δε θα σου ξαναμιλήσει? Ε, και? Έτσι κι αλλιώς, εκεί θα καταλήγατε, και θα σου χαλούσε και το ταξίδι.
Γιατι ρε barba να σου χαλουσε το ταξιδι; Λοιπον, η θεωρια ειναι απλη. Πας με οποιον να 'ναι αρκει να μην βρωμα.Σωστά αυτά που λες αλλά, αν δε θέλεις να πας με κάποιον, γιατί να σου "φορτωθεί" και να τον "κουβαλήσεις"? Του λες απλά, "No, thank you, dear, μαζί σου δεν πάω". Ακόμη και χωρίς εξηγήσεις. Θα θυμώσει? Ξύδι. Δε θα σου ξαναμιλήσει? Ε, και? Έτσι κι αλλιώς, εκεί θα καταλήγατε, και θα σου χαλούσε και το ταξίδι.
Αυτά παθαίνει κάποιος που δεν μπορεί να πει όχι . Αλλά φαντάζομαι έβαλες μυαλόΈχεις δίκιο... αλλά να... δυσκολεύομαι να το πω αυτό. Αν και αρχικά δεν μπορούσα ούτε καν να φανταστώ τι θα "έβγαζε" σ' αυτό το ταξίδι... δεν πίστευα ότι θα δημιουργούνταν τόσα μα τόσα προβλήματα και ότι θα μου χαλούσε το ταξίδι. Έλεγα οκ θα διαφωνούμε σε κάτι, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε θα το συζητάμε και θα το λύνουμε. Αλλά μπαααααα...
Μπα... την πάτησα και άλλη μια φορά, αλλά λιγότερο Την τρίτη φορά όμως που παραλίγο να μου ξανασυνέβαινε είπα STOP (Δηλαδή δεν το είπα εγώ, έβαλα άλλον να το πει, αλλά τέλος πάντων). Είπα ότι, δυστυχώς, είχα ήδη κλείσει αεροπορικά και ξενοδοχείο και ότι τώρα δεν υπήρχε θέση ούτε στο αεροπλάνο, αλλά ούτε και στο ξενοδοχείοΑυτά παθαίνει κάποιος που δεν μπορεί να πει όχι . Αλλά φαντάζομαι έβαλες μυαλό
Το θέμα είναι ότι όταν στην αρχή είχα τους ενδοιασμούς μου γι αυτό το ταξίδι, η "φίλη" μου έλεγε: Μην ανησυχείς! Και μου αράδιαζε μια σειρά από πειστικές απαντήσεις στα ερωτήματά μου: Ναι, θα σηκωνόμαστε πρωί... ναι θα περπατάμε όλη μέρα... ναι, αν κάποια θέλει να κάνει κάτι που η άλλη δε θέλει θα "χωρίζουμε" για λίγο για να μην είναι καμία δυσαρεστημένη... Ε, τελικά δεν έγινε τίποτα απ' όλα αυτάΠόσο δύσκολο είναι, αλήθεια, να πει κανείς: "Κοίτα να δεις, δε γνωριζόμαστε καλά, αλλά έχω την αίσθηση (που μπορεί νά'ναι και λάθος) ότι ίσως θά'ταν καλύτερα να μην το κάνουμε αυτό το ταξίδι μαζί, το ξέρω ότι το θέλουμε κι οι δυό (τρεις, τέσσερις...) πάρα πολύ, αλλά, προκειμένου να τύχει κάτι και να χαλαστούμε, να το δούμε για το επόμενο, αφού γνωριστούμε καλύτερα;" Ούτε ψέμματα θα είναι, καθαρή εξήγηση, κι απ' την αντίδραση θα δεις αν έχεις δίκηο για τις επιφυλάξεις σου...
Αρκεί να μη βρωμά και να μη ροχαλίζει Η "φίλη" με την οποία πήγα εκείνο το υπέροχο ταξίδι στην Ιταλία, ροχάλιζε σαν κομπρεσέρ!!!Γιατι ρε barba να σου χαλουσε το ταξιδι; Λοιπον, η θεωρια ειναι απλη. Πας με οποιον να 'ναι αρκει να μην βρωμα.
1)Αν τα βρειτε στο προγραμμα καλως.
2)Αν οχι, χωριζετε και κανει ο καθενας το προγραμματακι του