romantic woman
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΙΑΠΩΝΙΑ
εγώ προτιμώ α λα κάρτ
Εγώ οφείλω να ρωτήσω ,πιθανόν κάποιος να μην θέλει να φάει (για οποιονδήποτε λόγω) οπότε δεν είναι υποχρεωμένος να πληρώσει όλο το μενου/μπουφε.ΑΑπο την άλλη όμως αν δεν μαζευτούν το μινιμουμ των ατόμων για το μπουφέ (αν θυμάμαι καλά 70 άτομα)τότε θα πρέπει ή να ζητήσω καινούργια προσφορά για τα άτομα που θα μαζευτούν ή να οδηγηθούμε όλοι σε αλα καρτ.Mε τοσα ατομα νομιζω πως το μενου ή μπουφε ειναι μονοδρομος. Αν καποιος εχει λογους για συγκεκριμενη διατροφη ας εξαιρεθει.
Mε τοσα ατομα νομιζω πως το μενου ή μπουφε ειναι μονοδρομος. Αν καποιος εχει λογους για συγκεκριμενη διατροφη ας εξαιρεθει.
Έρση μου ,είχα την ατυχή έμπνευση να γράψω μενού ενώ εννοούσα τον μπουφέ .Μετά (απο μύνημα του Παναγιώτη)το διόρθωσα και πρόσθεσα τον όρο μπουφέ.Δέν είχα κάποια άλλη προσφορά ,οι προσφορές που έχω απο το Ξενία είναι τα 3 είδη μπουφέ BBQ ,Παραδοσιακός και GALA.Βαγγελη, μια διευκρινηση: Αυτο που παρουσιαζεται στην σελιδα 5 ειναι η πρωτη προταση η οποια αφορα τον μπουφε στο ξενοδοχειο Ξενια. Περιεχομενο για το set menu ακομη δεν εχουμε ουτε ποσο θα στοιχισει.
Καταλαβα καλα;
ΥΓ. Οτι και να μπει ενωπιον των οφθαλμων μου θα το καταβροχθισω. Οποτε δε με απασχολει ιδιαιτερως το θεμα, αν και εκεινη η σαλατα με το συγκλινο πολυ με συγκινησε...
Γράψτα κάπου αυτά μην τα ξεχάσεις ,ίσως μας χρειαστούν στο επικείμενο Σ/Κ. .Αν η τυροκαυτερη μυκονου ειναι απο τη συρο εγω δεν ερχομαι
Σιγα μην ειναι απο τη Μυκονο, οταν πηγα μονο ξανθιες ειδα, κανενα κατσικι.