• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πανελλήνια κοπή Πίτας 2011 Travelstories

Σε ποιο ξενοδοχείο θελετε να γίνει η κοπή της πιτας 2011 ?

• Total voters
    27
  • Poll closed .
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Οι ερχόμενοι απο νησιά θα εξαιρεθούν σε αντίθεση με κάτι Θεσσαλονικείς και Αθηναίους που θα βιντεοσκοπηθούν και θα διανεμηθεί το βίντεο .:haha::haha::haha:
Οι νησιώτες δεν σκοπεύουν να εξαιρεθούν από τα δρώμενα και τους δράστες....

Εγω παντως θα φερω χαρτι απο γιατρο (και δη απο παιδιατρο, ακους hydronetta;) οτι πασχω απο τενοντιτιδα. Σεβομαι απολυτως την αισθητικη των παρευρισκομενων.
Το "Put The Blame On Mame" σου έχει κατοχυρωθεί. Κανένα χαρτί γιατρού δεν μπορεί αυτό να το αναστρέψει.

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Εγω παντως θα φερω χαρτι απο γιατρο (και δη απο παιδιατρο, ακους hydronetta;) οτι πασχω απο τενοντιτιδα. Σεβομαι απολυτως την αισθητικη των παρευρισκομενων.
Θα σε περάσει απο καινούργιες διαγνωστικές μεθόδους ο Hydronetta και θα βγάλει γνωμάτευση επιτόπου .:haha:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Να τα ξεχασετε αυτα! Εγω χωρις τη συνοδεια (και την αδεια) του αφεντου μου δεν προκειται να σηκωθω να χορεψω!

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Να τα ξεχασετε αυτα! Εγω χωρις τη συνοδεια (και την αδεια) του αφεντου μου δεν προκειται να σηκωθω να χορεψω!
Στον Αφέντη έχει δοθεί άλλη ειδική αποστολή (να προγραμματίσει τις Αλκυονίδες μέρες να "πέσουν " στο Σαββατοκύριακο της κοπής της πίτας), εσύ έχεις άλλη ειδική αποστολή και σε αυτήν πρέπει να επικεντρωθείς.:haha::haha::haha:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Έτσι που το πάτε μούρχεται να συμπεριλάβω στο πρόγραμμα και διαγωνισμό χορού και ότι έχει δηλώσει ο καθένας θα το χορέψει.....:haha:
Τετοιος πρεπει να ειναι ο στοχος μας. Αυτον τον συντονισμο κινησεων πρεπει να πετυχουμε! :haha:

[ame=[media=youtube]5nNX0uegtZg[/media] - O Pirixios Xoros [Performed at Athens Olympics]

Last edited by a moderator:
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
:roll::roll::roll::roll::roll::roll:
οκ και άντε και τον πετυχαίνουμε τον συντονισμό,... τον Νταλάρα ποιος θα τον κάνει;
Θα κανουμε μια τοσο καλη προταση στον Τζιμακο που δε θα μπορεσει να πει οχι.... :D

και

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Βάσει της δημοσκόπησης το Ξενία είναι που θα μας φιλοξενήσει.Αύριο κιόλας θα πάρω τηλέφωνο για να ενημερώσω το ξενοδοχείο και να τους πω για πόσα δωμάτια να μας κρατήσουν (θα βάλω και 5 επιπλέον για πάσα ενδεχόμενο).Μετά την επικοινωνία μαζί τους θα υπάρξει ενημέρωση για την διαδικασία κρατήσεων (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει της λίστας που θα δώσω στο ξενοδόχείο).
Ξαναβάζω τη λίστα με τα άτομα που μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιώσει .
Όποιος δεν βλέπει το ονομα του και επιθυμεί να παρεβρεθεί ας μου στείλει πμ όσο πιο σύντομα γίνεται..
ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ
1) toumpiotis + συζ
2) m-stam +ninius
3) ΕΡΣΗ + Αφέντης
4)Babaduma
5) Thanos
6) Rom.Woman
7)Erminathess + Fevgatos
8)Giwrgos
9)Xristos
10)GKCAPO + συζ
11)Pandora + συζ
12)Malysa
13)Travelina
14)YBONNH
15)Ioanna Karagianni
16)Bahari
17)Hydronetta
18)Kalspiros + Lepterius
19)Defcalion + συζ
20)Vasso +συζ
21)Vasso No2
22)Panagiota
23)Taver
24)Evi 01
25)NTINA +ΣΥΖ
26)Locacorazon
27)Galat
28)Rosa + συζ
29)Pigi Dikaiou
30)Serengeti
31)Toumpioti filoi 1
32)Toumpioti filoi 2
33)Toumpioti filoi 3
34)Aria-c
35)Theodora_F
36)Lida
37)Pasios
38)Απο Αθήνα Νο1 + συζ
39)Απο Αθηνα Νο2
40)Traveller
41)Σαιτας
42)Penthesillia
43)Hydronetta No2

Το συνολο αυτών των ατόμων είναι 62 (με τα συνοδά χωρίς παιδιά).Υπάρχουν και άλλα 16 άτομα που δεν έχουν επιβεβαιώσει (πχ makisg ,mfish,Twinkie,KLEOPATRA, κλπ ) που αν θελουν να τους υπολογίσω στον αριθμο δωμάτιων που θα δωσω στο ξενοδοχείο καλό είναι να μου στείλουν πμ (οπως και όποιος δεν βλέπει το όνομα του στην λίστα).

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες τόσο της κράτησης του αριθμού δωματίων όσο και της αίθουσας που θα μας φιλοξενήσει το Σάββατο το βράδυ.
Ξεκινώντας με το δεύτερο έχω να πώ ότι στην αρχή μας είπαν πως δεν μπορούσαμε να έχουμε πριβέ τον χώρο αλλά στην συνέχεια κατόπιν δυναμικής επέμβασης του GKCAPO το θέμα λύθηκε και θα μας παραχωρήσουν όλο το εστιατόριο.Το μόνο που χρειάζεται να απαντήσουμε σχετικά με το εστιατόριο είναι αν θα είναι μπουφε ή αλα καρτ.Πρέπει να τους απαντήσουμε πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.Συνεπώς περιμένω την άποψη σας επι του θέματος.
Σχετικά με τα δωμάτια μου ζητήθηκε να γίνουν οι κρατήσεις μέχρι και τις 20-25 Νοεμβρίου.Ο κάθε ένας θα παίρνει τηλέφωνο στο ξενοδοχείο και θα κάνει κράτηση με το nickname του.Τα δωμάτια που μέχρι στιγμή έχουν επιβεβαιωθεί είναι 36 (κάποιος θα πρέπει να μείνει στο Δεσποτικό ).Το τηλέφωνο του Ξενοδοχείου Xenia Portarias είναι :Τηλ (+30) 24280 99980-3.
Η επικοινωνία και η συνεννόηση έγινε με την κυρία Πεταλά Μοσχούλα (υπέυθυνη κρατήσεων)και όποιος επιθυμεί μπορώ να του στείλω στο e-mail του την προσφορά (ας μου στειλει πμ ,ήδη την έχω στείλει σε ορισμένα μέλη).
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση και πληροφόρηση επικοινωνήστε μαζί μου με πμ.
Ευχαριστώ

Βαγγέλης - Toumpiotis

m-stam

Member
Επόμενο Ταξίδι
ακόμη τίποτα...
Ταξίδι-Όνειρο
Τα πάντα όλα...
Εγώ ψηφίζω υπέρ του μπουφέ, για την ποικιλία, τη διάρκεια, τα τσιμπολογήματα και τις επαναλήψεις..

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou