• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πανελλήνια κοπή Πίτας 2011 Travelstories

Σε ποιο ξενοδοχείο θελετε να γίνει η κοπή της πιτας 2011 ?

• Total voters
    27
  • Poll closed .
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Αχά...Κατανοητό και λογικό από την πλευρά τους κυρίως...Εν αναμονή των λεπτομεριών λεπόν!:clap:

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Απ' ότι καταλαβαίνω δηλαδή, για να μας χορηγηθεί το La Veranda για πάρτη μας, η ορχήστρα και ο dj θα πρέπει να είμαστε 150; Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο αριθμός, έχουμε εναλλακτική;
Το οτι δεν έβαλα απο την αρχή την προσφορά είναι διότι υπάρχουν κάποιες μικροαλλαγές που έγιναν μετα απο διευκρινήσεις που έκανα με την κυρία Πεταλά.Συγκεκριμένα διευκρίνησα οτι πολλά μέλη θα έρθουν μόνο για Σ/Κ (μια διανυκτέρευση ),δεν θέλουμε ορχήστρα και dj (η ορχήστρα θα είμαστε εμείς :haha::haha::haha:),θα έχουμε πριβέ το La Veranda και με 70 άτομα ακόμη.Επίσης
σήμερα μου έστειλ e-mail όπου μου αναφέρει πως έχουν μείνει
(εως τις 12 μμ) 10 δωμάτια standard 5 deluxe 2 junior suites 7 suites.
Μέχρι στιγμής έγιναν κράτηση για 11 δωμάτια(αυτά δεν υπολογίζονατι στα εναπομείναντα) διαφόρων τύπων.Επειδή οι σουίτες είναι πιο ακριβές όποιος θέλει standard δωμάτιο πρέπει να κλείσει εγκαίρως διαφορετικά θα πρέπει να εξετάσει την περίπτωση του Despotikon.

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Σχετικά με τις κρατήσεις των δωματίων το ξενοδοχείο ζητά το 50% του συνολικού κόστους το οποίο πρέπει να πληρωθεί μέχρι τις 26 Νοεμβρίου.
Σε κάποιους που πήραν τηλ για μια διανυκτέρευση (για το βράδυ του Σαββάτου ) ζητήσαν ολόκληρη την διανυκτέρευση.Σήμερα επικοινώνησα πάλι με την κυρία Πεταλά και συμφώνησε και γιαυτούς που κάνουν κράτηση για 1 νύχτα να προκαταβάλεται το 50%.Επίσης αν κάποιος δεν έρθει (ενώ έχει προκαταβάλει χρήματα) μπορεί να κάνει οποιαδήποτε διανυκτερευση μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2011.

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Last edited by a moderator:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
εγώ πάλι είμαι ψηλός και ακατοίκητος... τι πόλεμο θα κάνουμε δηλαδή μεταξύ των πόλεων;; δεν μπορεί κάτι θα έχει κατά νου ο σκηνοθέτης

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
εγώ πάλι είμαι ψηλός και ακατοίκητος... τι πόλεμο θα κάνουμε δηλαδή μεταξύ των πόλεων;; δεν μπορεί κάτι θα έχει κατά νου ο σκηνοθέτης
Ψηλός είσαι ,ακατοίκητος όμως δεν είσαι ,απλώς είσαι μαλαγάνα και θέλεις με έμμεσο τρόπο να μάθεις απο πριν τι και πως .Άσε να έχουμε και τίποτις άγνωστο να δείξουμε εκεί.:haha::haha::haha:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Ψηλός είσαι ,ακατοίκητος όμως δεν είσαι ,απλώς είσαι μαλαγάνα και θέλεις με έμμεσο τρόπο να μάθεις απο πριν τι και πως .Άσε να έχουμε και τίποτις άγνωστο να δείξουμε εκεί.:haha::haha::haha:
:roll::roll: σφυρίζω αδιάφορα.... μεταξύ σκηνοθετών η ειλικρίνεια :haha::haha::haha:

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
:roll::roll: σφυρίζω αδιάφορα.... μεταξύ σκηνοθετών η ειλικρίνεια :haha::haha::haha:
Να συννενοηθούμε μονο μην βάλουμε τα ίδια:haha::haha::haha: εκτός αν κατεβάσουμε απο κοινού μερικά (δεν είναι άσχημη ιδέα μετά τις μεταγραφές που έγιναν).

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
:clap::clap::clap: τέλειο το βιντεάκι, Βαγγέλη !:clap: Η μουσική υπόκρουση όλα τα λεφτά...άντε, να ανάβουν τα αίματα...πόλεμος :clap::clap::clap:
Ναι μουσική υπόκρουση από τον αγαπημένο μου βραβευμένο με όσκαρ Bill Conti .

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Συνενοηθείτε γιατί θα μπερδευτούν τα νούμερα :bleh::haha:
Στο μεταξύ το μουσικό ρεπερτόριο σιγά-σιγά αρχίζει να καταγράφεται...:romeo:, οι ομάδες οργανώνονται, επικρατεί μεγάλος ενθουσιασμός :clap: Ασυγκράτητοι λέμε...:haha::haha::haha:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills