Twinkie
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Με το νου
- Ταξίδι-Όνειρο
- Στα πέντε σημεία της Γης
Αχά...Κατανοητό και λογικό από την πλευρά τους κυρίως...Εν αναμονή των λεπτομεριών λεπόν!
Το οτι δεν έβαλα απο την αρχή την προσφορά είναι διότι υπάρχουν κάποιες μικροαλλαγές που έγιναν μετα απο διευκρινήσεις που έκανα με την κυρία Πεταλά.Συγκεκριμένα διευκρίνησα οτι πολλά μέλη θα έρθουν μόνο για Σ/Κ (μια διανυκτέρευση ),δεν θέλουμε ορχήστρα και dj (η ορχήστρα θα είμαστε εμείς ),θα έχουμε πριβέ το La Veranda και με 70 άτομα ακόμη.ΕπίσηςΑπ' ότι καταλαβαίνω δηλαδή, για να μας χορηγηθεί το La Veranda για πάρτη μας, η ορχήστρα και ο dj θα πρέπει να είμαστε 150; Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο αριθμός, έχουμε εναλλακτική;
τέλειο το βιντεάκι, Βαγγέλη ! Η μουσική υπόκρουση όλα τα λεφτά...άντε, να ανάβουν τα αίματα...πόλεμος[URL="- Travelwars .wmv[/URL]
Ψηλός είσαι ,ακατοίκητος όμως δεν είσαι ,απλώς είσαι μαλαγάνα και θέλεις με έμμεσο τρόπο να μάθεις απο πριν τι και πως .Άσε να έχουμε και τίποτις άγνωστο να δείξουμε εκεί.εγώ πάλι είμαι ψηλός και ακατοίκητος... τι πόλεμο θα κάνουμε δηλαδή μεταξύ των πόλεων;; δεν μπορεί κάτι θα έχει κατά νου ο σκηνοθέτης
:roll::roll: σφυρίζω αδιάφορα.... μεταξύ σκηνοθετών η ειλικρίνειαΨηλός είσαι ,ακατοίκητος όμως δεν είσαι ,απλώς είσαι μαλαγάνα και θέλεις με έμμεσο τρόπο να μάθεις απο πριν τι και πως .Άσε να έχουμε και τίποτις άγνωστο να δείξουμε εκεί.
Να συννενοηθούμε μονο μην βάλουμε τα ίδια εκτός αν κατεβάσουμε απο κοινού μερικά (δεν είναι άσχημη ιδέα μετά τις μεταγραφές που έγιναν).:roll::roll: σφυρίζω αδιάφορα.... μεταξύ σκηνοθετών η ειλικρίνεια
Ναι μουσική υπόκρουση από τον αγαπημένο μου βραβευμένο με όσκαρ Bill Conti .τέλειο το βιντεάκι, Βαγγέλη ! Η μουσική υπόκρουση όλα τα λεφτά...άντε, να ανάβουν τα αίματα...πόλεμος