toumpiotis
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- LENSOIS MARAHENSES
Φυσικά και χωράς αύριο θα στείλω και το δικό σου Nickname.Άσε που μπορεί να τα πούμε και πιο πριν (όταν ανέβεις Θεσσαλονίκη).Θα ερθω και εγω, χωραω?
Φυσικά και χωράς αύριο θα στείλω και το δικό σου Nickname.Άσε που μπορεί να τα πούμε και πιο πριν (όταν ανέβεις Θεσσαλονίκη).Θα ερθω και εγω, χωραω?
Τι ενωείς ΕΡΣΗ ?Μην σκας καθολου! Καπου θα βρεις να χωρεσεις...
Τι ενωείς ΕΡΣΗ ?
Ότι μετά τον μπουφέ δε θα χωράω σχεδόν πουθενά ?
Όποιος θέλει να παρεβρεθεί στην κοπή πίτας (πέραν αυτών που έιχαν επιβεβαιώσει )υπάρχουν και επιπλέον δωμάτια στο Δεσποτικό ( Hotel Despotiko: Welcome τηλ +30 2428099046 , +30 2428099048 ,+30 2428099042)Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες τόσο της κράτησης του αριθμού δωματίων όσο και της αίθουσας που θα μας φιλοξενήσει το Σάββατο το βράδυ.
Ξεκινώντας με το δεύτερο έχω να πώ ότι στην αρχή μας είπαν πως δεν μπορούσαμε να έχουμε πριβέ τον χώρο αλλά στην συνέχεια κατόπιν δυναμικής επέμβασης του GKCAPO το θέμα λύθηκε και θα μας παραχωρήσουν όλο το εστιατόριο.Το μόνο που χρειάζεται να απαντήσουμε σχετικά με το εστιατόριο είναι αν θα είναι μενού ή αλα καρτ.Πρέπει να τους απαντήσουμε πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.Συνεπώς περιμένω την άποψη σας επι του θέματος.
Σχετικά με τα δωμάτια μου ζητήθηκε να γίνουν οι κρατήσεις μέχρι και τις 20-25 Νοεμβρίου.Ο κάθε ένας θα παίρνει τηλέφωνο στο ξενοδοχείο και θα κάνει κράτηση με το nickname του.Τα δωμάτια που μέχρι στιγμή έχουν επιβεβαιωθεί είναι 36 (κάποιος θα πρέπει να μείνει στο Δεσποτικό ).Το τηλέφωνο του Ξενοδοχείου Xenia Portarias είναι :Τηλ (+30) 24280 99980-3.
Η επικοινωνία και η συνεννόηση έγινε με την κυρία Πεταλά Μοσχούλα (υπέυθυνη κρατήσεων)και όποιος επιθυμεί μπορώ να του στείλω στο e-mail του την προσφορά (ας μου στειλει πμ ,ήδη την έχω στείλει σε ορισμένα μέλη).
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση και πληροφόρηση επικοινωνήστε μαζί μου με πμ.
Ευχαριστώ
Βαγγέλης - Toumpiotis
Εκείνο που κλείσαμε όλο είναι το εστιατόριο που θα γίνει το δείπνο του Σαββάτου.Το ξενοδοχείο δυστυχώς είχε να μας δώσει 35 δωμάτια.Τα υπόλοιπα δωμάτια είναι στο Δεσποτικό που είναι και αυτό ενα πανέμορφο ξενοδοχείο και βρίσκεται 5 λεπτά με τα πόδια απο το Ξενία.Σχετικά με τα δωμάτια όποιος θέλει μπορεί να έρθει απο Παρασκευή και όποιος θέλει απο Σάββατο.Την Παρασκευή όσοι θα είμαστε θα τιμήσουμε τα τσιπουράδικα του Βόλου και όπως είπε κάποιος εδω μέσα και τα τσιτσίραβλα.Δηλαδή Βαγγέλη το κλείσαμε για πάρτη μας το ξενοδοχείο όλο;
Επίσης η κράτηση είναι μόνο για Σάββατο βράδυ;
Το Δεσποτικό είναι στα 90 ευρό το δίκλινο (σε σχέση με τα 100 του Ξενία).Στην ίδια τιμή είναι το Δεσποτικό;