Pandora
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- θα δείξει...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία
Τελευταία πρόταση μήπως και διεκδικήσεις το εισιτήριο...Εγώ άμα σκουπίζω κερδίζω τίποτα ??
Τελευταία πρόταση μήπως και διεκδικήσεις το εισιτήριο...Εγώ άμα σκουπίζω κερδίζω τίποτα ??
Θα ήταν μιά καλή τιμωρία για όλους μας.Έτσι που το πάτε μούρχεται να συμπεριλάβω στο πρόγραμμα και διαγωνισμό χορού και ότι έχει δηλώσει ο καθένας θα το χορέψει.....
Οι ερχόμενοι απο νησιά θα εξαιρεθούν σε αντίθεση με κάτι Θεσσαλονικείς και Αθηναίους που θα βιντεοσκοπηθούν και θα διανεμηθεί το βίντεο .Θα ήταν μιά καλή τιμωρία για όλους μας.
Για ποιόν βαράει η καμπάνα;;;;;;; Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού :roll:Οι ερχόμενοι απο νησιά θα εξαιρεθούν σε αντίθεση με κάτι Θεσσαλονικείς και Αθηναίους που θα βιντεοσκοπηθούν και θα διανεμηθεί το βίντεο .
Υπάρχει σχετική λίστα στα χέρια μουΓια ποιόν βαράει η καμπάνα;;;;;;; Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού :roll:
Μην ομνυεις αγαπητε μουγιατι σειρηνες θα υπαρχουν γυρω σου πολλεςΓια ποιόν βαράει η καμπάνα;;;;;;; Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού :roll:
Αυτό φοβάμαι ....γιατί είμαι επιρρεπής :roll:Μην ομνυεις αγαπητε μουγιατι σειρηνες θα υπαρχουν γυρω σου πολλες
Γι αυτο και συ τελειως να αφεθεις και να πας!!-οπως λεει και ο ποιητης-Αυτό φοβάμαι ....γιατί είμαι επιρρεπής :roll:
Τοτε γιατι κυρια μου ταζετε και ξεσηκωνετε τον κοσμο,αφου δεν εχετε σκοπο να πραγματωσετε τις υποσχεσεις σας?Εγω παντως θα φερω χαρτι απο γιατρο (και δη απο παιδιατρο, ακους hydronetta οτι πασχω απο τενοντιτιδα. Σεβομαι απολυτως την αισθητικη των παρευρισκομενων.