• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πανελλήνια κοπή Πίτας 2011 Travelstories

Σε ποιο ξενοδοχείο θελετε να γίνει η κοπή της πιτας 2011 ?

• Total voters
    27
  • Poll closed .
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Panagiota^

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Εγώ πάλι έχω μια ιδιαίτερη αφιέρωση για την travelina γιατί τέτοια άσματα αγγίζουν την ψυχή της. Μην ανησυχείς γλυκιά μου, ο Βαγγέλης θα φροντίσει θα μπει σε προτεραιότητα στις playlists του Σαββάτου.:haha::haha::haha:

Last edited by a moderator:

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Υπολογίστε άλλα τέσσερα άτομα απο Αθήνα .Δύο δίκλινα στo Xenia Portarias.

Μόνο που για εμένα είναι δύσκολο να σας ακολουθήσω σε όλες αυτές τις χορευτικές φιγούρες αλλά θα σας θαυμάζω!!!

ΥΓ .Και εσυ βρε Ιωάννα ξεκίνησες με τα δύσκολα..Οι τραυματιοφορείς έλεγαν τίποτα ??
:clap::clap::clap:Βάσει της συζήτησης μας σε είχα στους ανεπιβεβαίωτους συνεπώς πολύ χαίρομαι που επιβεβαιώνεις οτι θα είστε μαζί μας.

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Ιδού και η λίστα με τα άτομα που μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιώσει .
Όποιος δεν βλέπει το ονομα του και επιθυμεί να παρεβρεθεί ας μου στείλει πμ.
ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ
1) toumpiotis + συζ
2) m-stam +ninius
3) ΕΡΣΗ + Αφέντης
4)Babaduma
5) Thanos
6) Rom.Woman
7)Erminathess + Feygatos
8)Giwrgos
9)Xristos
10)GKCAPO + συζ
11)Pandora + συζ
12)Malysa
13)Travelina
14)YBONNH
15)Ioanna Karagianni
16)Bahari
17)Hydronetta
18)Kalspiros + Lepterius
19)Defcalion + συζ
20)Vasso +συζ
21)Vasso No2
22)Panagiota
23)Taver
24)Evi 01
25)NTINA +ΣΥΖ
26)Locacorazon
27)Galat
28)Rosa + συζ
29)Pigi Dikaiou +
30)Serengeti
31)Toumpioti filoi 1
32)Toumpioti filoi 2
33)Toumpioti filoi 3
34)Aria-c
35)Theodora_F
36)Lida
37)Pasios
38)Απο Αθήνα Νο1 + συζ
39)Απο Αθηνα Νο2
40)Traveller
41)Σαιτας
42)Penthesillia
43)Narcissa
Το συνολο αυτών των ατόμων είναι 61 (με τα συνοδά χωρίς παιδιά).Υπάρχουν και άλλα 15 άτομα που δεν έχουν επιβεβαιώσει (πχ makisg ,mfish,Twinkie,KLEOPATRA, κλπ ) που αν θελουν να τους υπολογίσω στον αριθμο δωμάτιων που θα δωσω στο ξενοδοχείο καλό είναι να μου στείλουν πμ (οπως και όποιος δεν βλέπει το όνομα του στην λίστα).

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Λιγο μπερδεμενο μου κανει. Εγω απ' οτι καταλαβα, ειμαι παντρεμενη με τον babaduma και ενδεχομενως και με τον Θανο. :haha:Δε θυμαμαι να εχω διαπραξει κατι τετοιο και επιπλεον διαφορετικο προσωπο βλεπω τωρα που το τσεκαρω στις φωτογραφιες του γαμου μου! Τοσο πολυ αλλαξε με τα χρονια; :haha:
Μηπως λοιπον να τα κανεις λιστα- ο ενας κατω απο τον αλλο- για να καταλαβαινουμε καλυτερα και ποσοι ειμαστε;

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Λιγο μπερδεμενο μου κανει. Εγω απ' οτι καταλαβα, ειμαι παντρεμενη με τον babaduma και ενδεχομενως και με τον Θανο. :haha:Δε θυμαμαι να εχω διαπραξει κατι τετοιο και επιπλεον διαφορετικο προσωπο βλεπω τωρα που το τσεκαρω στις φωτογραφιες του γαμου μου! Τοσο πολυ αλλαξε με τα χρονια; :haha:
Μηπως λοιπον να τα κανεις λιστα- ο ενας κατω απο τον αλλο- για να καταλαβαινουμε καλυτερα και ποσοι ειμαστε;
Το έκανα για να δώ αν με παρακολουθείτε :haha::haha::haha:.Τώρα που βεβαιώθηκα σας έβαλα κανονικά.
Πλάκα κάνω απλώς είχα πρόβλημα με την μεταφορά των ονομάτων απο το Excel ,αλλά αναγκάστηκα να τα ξαναγράψω απο την αρχή και τωρα νομίζω πρέπει να είναι οκ.

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Απουσίες βλέπω και μάλιστα ηχηρές...;) Μέχρι την Κυριακή προλαβαίνετε...για περάστεεεεε :grouphug:

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Απουσίες βλέπω και μάλιστα ηχηρές...;) Μέχρι την Κυριακή προλαβαίνετε...για περάστεεεεε :grouphug:
Υπάρχουν ονόματα που δεν τα έβαλα μέσα γιατί δεν έχω επιβεβαίωση αλλά περιμένω απάντηση λιαν συντόμως.

m-stam

Member
Επόμενο Ταξίδι
ακόμη τίποτα...
Ταξίδι-Όνειρο
Τα πάντα όλα...
Εγώ πάλι όσο και να προπονούμε κάπως έτσι μου βγαίνει, οπότε μάλλον θα αρκεστώ στο να παρακολουθώ απλώς...

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Εγώ πάλι όσο και να προπονούμε κάπως έτσι μου βγαίνει, οπότε μάλλον θα αρκεστώ στο να παρακολουθώ απλώς...

[URL="
- Best Greek Dancing Ever[/URL]
Δεν είν΄καθόλου κακόοο:haha: Να το χορέψουμε μαζί...το συγκεκριμένο άσμα :haha::clap:

pigi_dikaiou

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιο Ορος
Σιγουρα εχει λαθος η λιστα...Ντεν εκω συζυγο,καρντια μου!!!!:haha:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις