• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Παλούκια ή Γαλλική Πολυνησία;

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Έχω αρχίσει να κατασταλάζω προς τα Παλούκια.
Να πάω οργανωμένο ή να το επιχειρήσω μόνος μου.Από εμβόλια τι γίνεται;
Θα σταματήσετε το off-topic τώρα;
Εδώ παίζονται οι διακοπές μου.

Έχεις δίκιο, ξεφύγαμε.

Στο θέμα μας λοιπόν. Γνώμη μου είναι να προσπαθήσεις να βρεις κάποιο καλό τοπικό πρακτορείο στα Παλούκια και να κανονίσεις ξεναγήσεις με ειδικό οδηγό μόνο για πάρτη σου.
Είναι κρίμα να πας μόνος και να μην προλάβεις να οργανωθείς καλά ή να πας με τυχαίο πρακτορείο που δεν ειδικεύεται.

Εμβόλια θα χρειαστείς μόνο τα στάνταρ για αυτές τις περιπτώσεις. Ελονοσίας, χολέρας, πανώλης, κίτρινου πυρετού κλπ.

Αν πάλι θεωρείς ότι είναι καλύτερα να πας κάπου μόνος σου και επιπλέον θέλεις να αποφύγεις τα εμβόλια, τότε βουρ για Γαλλική Πολυνησία.
Και άσε τα Παλούκια για άλλη εποχή που θα προλαβαίνεις να οργανωθείς κάπως καλύτερα.

Επίσης, αν το κόστος παίζει κάποιο ρόλο στην απόφασή σου, τότε η Γαλλική Πολυνησία είναι μονόδρομος. Τα Παλούκια θα σου κοστίσουν ο κούκος, αηδόνι.

Αν έχεις άλλες απορίες είμαστε στη διάθεσή σου.

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
μη ξεχασεις να κλεισεις τις εσωτερικες πτησεις νωριτερα καθως τον αυγουστο οι τιμες εκτοξευονται :haha:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Σιγά μην κάθονταν ν' ασχοληθούν (τα βαρύγδουπα)... Έχουν ήδη παλουκωθεί, έχουν παλουκώσει τα σχετικά ιχθυοειδή και παίζουν μπόουλινγκ με τα άδεια καραφάκια!

6-0 (ψήφισα και για τον Άλλον - έχω κι εξουσιοδότηση για όποιον το αμισβητεί)...

edit: 7-0 δηλαδή... (πρόλαβε η anny). Μην πω και 8-0 (κάτι μου λέει ότι κι ο Μέγιστος συμφωνεί...).
Κοιτα να δεις ρε baba που την ώρα που εμείς συζητάγαμε να ανοίξουμε αυτό ακριβώς το θέμα, ο maltakias το άνοιγε πραγματικά....

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Οχι άλλα καραφάκια !!!! θα γινουμε αλκοολικοί με χαρτί πλεόν
Εσένα μάλλον να κόβεις περιπολίες Ίμβρο - Σμύρνη σε κόβω! ... Με πλήρη εξάρτυση! ;) :haha: (ξέρεις εσύ...)

Και ... για να σκάσεις: Το επόμενο τουρνουά μπόουλινγκ θα διεξαχθεί εδώ:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Κοιτα να δεις ρε baba που την ώρα που εμείς συζητάγαμε να ανοίξουμε αυτό ακριβώς το θέμα, ο maltakias το άνοιγε πραγματικά....
Εγώ σου τό'πα: Αυτό το παιδί τελευταία δείχνει έναν αξιοθαύμαστο συντονισμό! Λες ν' άλλαξε καύσιμο? :haha:

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μπα,το ίδιο με πριν καίω

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Επίσης αν τύχει και καταλήξεις στην Γαλλική Πολυνησιά προσοχή στις τσούχτρες. Τον Αύγουστο δεν αφήνουν κανέναν λουόμενο ήσυχο!

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Αν δεν σηκωνει η τσεπη σου πολλα εξοδα πηγαινε Παλουκια. Αν τα σηκωνει, πηγαινε Παλουκια, γυριζοντας παλι παλουκια θα τα βρεις.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αφιερωμένο εξαιρετικά για να το ακούς στις διακοπές σου!

Last edited by a moderator:

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Κοίτα όμως να μην σου δώσουμε πληροφορίες για τα Παλούκια και μετά μας πεις "τελικά θα πάω Πολυνησία"! :D:D:D

Bahari

Member
Maltakia, επειδή σε συμπαθώ θα σου δώσω μερικά τιπς για να μην αντιμετωπίσεις απρόοπτες καταστάσεις που θα σου χαλάσουν το ταξίδι σου στα Παλούκια:
1. Να ελέγξεις το δελτίο καιρού. Κάτι έχει πάρει το αυτί μου ότι ο Ιούλιος και ο Αύγουστος δεν είναι κατάλληλοι μήνες για επίσκεψη στην περιοχή.
2. Προσοχή όταν θα κάνεις την κράτηση. Να διπλοτσεκάρεις το όνομά σου, γιατί αν κάνεις κανένα λάθος θα αναγκαστείς να πληρώσεις ένα κάρο λεφτά για να το αλλάξεις.
3. Να προσέξεις το μέγεθος της βαλίτσας και της χειραποσκευής σου. Αν ξεφύγεις από τις επιτρεπόμενες διαστάσεις θα σου στοιχίσει ο κούκος αηδόνι.

Αυτά προς το παρόν. Αν θυμηθώ κάτι άλλο θα το γράψω. Καλό ταξίδι και μην ξεχάσεις να μας γράψεις την ταξιδιωτική σου ιστορία μόλις επιστρέψεις:lol:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom