• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Παλέρμο ή Κατάνια?

Dafni

Member
Sapieza,καλωσήρθες .Με ξεσήκωσες με τα νέα σου ,πολύ έχω ενθουσιαστεί με αυτό το ταξίδι ....Αν και τα ξενοδοχεία στην Ταορμίνα είναι πολύ τσιμπιμένα στις τιμές σε σχέση με άλλα που βρήκα σε γύρω περιοχες θα κλέισω μέσα στην Ταορμίνα γιατί και εσύ έρχεσαι να επιβεβαιώσεις ότι το μέρος είναι εξαιρετικό.Λοιπόν και πάλι καλωσήρθες.
Αληθεια τα cannoli είναι γλυκό;Μήπως είναι αυτά τα γλυκά που έχουν απέξω κάτι σαν κρούστα και μέσα κρέμα;

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Αμάν βρε Samion!!!Ποιός μπορεί να πεί όχι σε μια cassata και στα cannoli?Θα τα τιμήσω τα ζαχαροπλαστεία σίγουρα,άντε να δώ μετά πώς θα βγούμε στις παραλίες!!!
καλα μας δουλευεις? θα παρεις ενα κιλο και απο τα 49 θα πας στα 50..
τα cannoli ειναι οπως τα ειπε η Dafni (που πρεπει να βαλει στις επιλογες της, αν την ενδιαφερει το οικονομικο, Giardini Naxos, Letojanni μερη on the beach..). super cannoli στην Cubana (και εξαιρετικα "αμυγδαλωτα" alla mandorla-που μεταφερονται και στο σπιτι για θερμιδικη καταστροφη διαρκείας..).

Attachments

Dafni

Member
τα cannoli ειναι οπως τα ειπε η Dafni (που πρεπει να βαλει στις επιλογες της, αν την ενδιαφερει το οικονομικο, Giardini Naxos, Letojanni μερη on the beach..). super cannoli στην Cubana (και εξαιρετικα "αμυγδαλωτα" alla mandorla-που μεταφερονται και στο σπιτι για θερμιδικη καταστροφη διαρκείας..).
Μπράβο αυτά εννοούσα και τα έχω δοκιμάσει σε διάφορες περιοχές της ιταλίας αλλά δεν θυμόμουν πως τα λένε , τα ανάφέρουν πάντα στα καρτελάκια σαν σισιλιάνικα αλλά τα αυθεντικά θα τα τιμήσω δεόντος,Δε βαριέσαι ,ένα κιλάκι είναι αυτό και δυο τρία ακόμα από τα ζυμαρικά και τις πίτσες.Σιγά το πράγμα.....;)

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Sapieza,καλωσήρθες .Με ξεσήκωσες με τα νέα σου ,πολύ έχω ενθουσιαστεί με αυτό το ταξίδι ....Αν και τα ξενοδοχεία στην Ταορμίνα είναι πολύ τσιμπιμένα στις τιμές σε σχέση με άλλα που βρήκα σε γύρω περιοχες θα κλέισω μέσα στην Ταορμίνα γιατί και εσύ έρχεσαι να επιβεβαιώσεις ότι το μέρος είναι εξαιρετικό.Λοιπόν και πάλι καλωσήρθες.
Αληθεια τα cannoli είναι γλυκό;Μήπως είναι αυτά τα γλυκά που έχουν απέξω κάτι σαν κρούστα και μέσα κρέμα;
Δάφνη σ ευχαριστώ πολύ!!!Όντως η Ταορμίνα είναι πανέμορφη αλλα αφού θα έχετε αμάξι,το Giardini Naxos είναι πολύ κοντά κια πολύ ωραίο μέρος!!!Τα cannoli είναι γλυκά έχουν μέσα ricotta!!!Προσωπικά μ αρέσουν και τα torroncini γλυκά με αμύγδαλο και pistacchi είδος φυστικιού(το πιο ακριβό) που παράγεται στην Σικελία!
Θα περάσετε τέλεια στο ταξίδι,είναι σίγουρο!!!Η Σικελία είναι ένα όνειρο και πάς την καλύτερη εποχή!

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Μάλλον ήρθε η ώρα να γράψω την πρώτη μου ταξιδιωτική ιστορία...Το ταξίδι στην Καλαβρία ήταν σκέτη καταστροφή!!!Θα πρέπει να σας δείξω λοιπόν τι έφαγα....Disastro veramente...

Dafni

Member
Eκλεισα λοιπόν και τα ξενοδοχεία. Στο Παλερμο βρήκα ένα αρκετα καλό νομίζω σε κεντρική τοποθεσία.308 ευρώ για τρία βράδια:

Booking.com: Hotel Garibaldi, Palermo , ��αλία - 14 Σ��λια �Ρλα��ν. �άν�Ρ κ�ά�η�η �Ρ ξΡνοδο�Ρίο ���α!

Για Ταορμίνα παιδεύτηκα λιγάκι ,με ξεσηκώσατε καλά καλά και μετά μου λετε κλείσε λίγο παραέξω......ε όχι ,μετά από τόσα που διάβασα ήθελα ξενοδοχείο μέσα στην Ταορμίνα.
Εκλεισα λοιπόν αυτό για δύο βράδια ,190 ευρώ.Αρχικά είχα τις επιφυλάξεις μου γιατί δε μου γέμισε το μάτι αλλά είδα καλά reviews και στο δικό του site λέει ότι είχε μείνει εκέι και ο Oscar Wild.Τι στην ευχή ,αφού έμεινε αυτός ,θα τα καταφέρω κι εγώ για δύο βράδια.....;)

www.booking.com/hotel/it/victoria-taormina.el.html

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
ε όχι ,μετά από τόσα που διάβασα ήθελα ξενοδοχείο μέσα στην Ταορμίνα.

Και πολυ καλα εκανες κατα την ταπεινη μου αποψη
Αλλο να μενεις μεσα και αλλο εξω,και ειδικα οταν ο χρονος παραμονης ειναι περιορισμενος
Απο ο,τι ειδα το ξενοδοχείο σου ειναι παρα πολυ κεντρικο, επανω στον πεζοδρομο,
ολα τα καταστηματα,εστιατορια,μπαρ, καφε κλπ ειναι σε αποσταση αναπνοης
Θα το χαρεις, θα δεις..
δεν θα το μετανοιωσεις..:)

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Eκλεισα λοιπόν και τα ξενοδοχεία. Στο Παλερμο βρήκα ένα αρκετα καλό νομίζω σε κεντρική τοποθεσία.308 ευρώ για τρία βράδια:

Booking.com: Hotel Garibaldi, Palermo , ��αλία - 14 Σ��λια �Ρλα��ν. �άν�Ρ κ�ά�η�η �Ρ ξΡνοδο�Ρίο ���α!

Για Ταορμίνα παιδεύτηκα λιγάκι ,με ξεσηκώσατε καλά καλά και μετά μου λετε κλείσε λίγο παραέξω......ε όχι ,μετά από τόσα που διάβασα ήθελα ξενοδοχείο μέσα στην Ταορμίνα.
Εκλεισα λοιπόν αυτό για δύο βράδια ,190 ευρώ.Αρχικά είχα τις επιφυλάξεις μου γιατί δε μου γέμισε το μάτι αλλά είδα καλά reviews και στο δικό του site λέει ότι είχε μείνει εκέι και ο Oscar Wild.Τι στην ευχή ,αφού έμεινε αυτός ,θα τα καταφέρω κι εγώ για δύο βράδια.....;)

www.booking.com/hotel/it/victoria-taormina.el.html
εγω προτεινα παραλιακα γιατι αυτα ειναι τα γουστα μου, διπλα στη θαλασσα. παντως δεν είναι Παλέρμο. λίγα τα αξιοθέατα, μικρές οι αποστάσεις. όπου και να κλείσατε ωραία θα είναι.
κινηθείτε μετά προς Κατάνια, Συρακούσες. αν μπορείς έλα και στη συνάντηση να τα πούμε από κοντά.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Δεν θα το θελα νομιζεις;Aλλά καθημερινές δουλεύω τα απογεύματα και είναι και η απόσταση στη μέση.:(Να περάσετε καλά πάντως.
κι εγω την ιδια αποσταση εχω, αλλα απογευματα free.
grazie.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα