babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
Φήμες ότι η Ράιαν επεκτείνει τα δρομολόγιά της και εγκαινιάζει σύνδεση Αθηνών - Ρώμης λόγω ... Πάπα ελέγχονται ως ανακριβείς...
Καλημερα σε ολους!!θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδαιτέρως τις φιλες μου zmaria και Κλαιρη που μας καλεσαν εμενα και τον αντρα μου στην συναντηση σας.Γνωρισαμε την παρεα σας η οποία ειναι απιστευτη!!!!Η "αρρωστια" σας για τα ταξιδια πρεπει να πω οτι ειναι κολλητική.Κολλησαμε το "μικροβιο" ενθουσιαστηκα γι'αυτο και ναι θελουμε και εμεις να ταξιδεψουμεεεεεεε!!!!!!!Ηταν ολα τελεια!Σας ευχαριστουμε πολυ!φιλια πολλα!
Μαρία, ένα θερμό "ηλεκτρονικό" καλώς όρισες κι από μένα (το "ζωντανό" το εισέπραξες ήδη! ). Η παρουσία σου και (κυρίως) η συμμετοχή σου ήταν χαρά για όλους και σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη!Καλημερα σε ολους!!θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδαιτέρως τις φιλες μου zmaria και Κλαιρη που μας καλεσαν εμενα και τον αντρα μου στην συναντηση σας.Γνωρισαμε την παρεα σας η οποία ειναι απιστευτη!!!!Η "αρρωστια" σας για τα ταξιδια πρεπει να πω οτι ειναι κολλητική.Κολλησαμε το "μικροβιο" ενθουσιαστηκα γι'αυτο και ναι θελουμε και εμεις να ταξιδεψουμεεεεεεε!!!!!!!Ηταν ολα τελεια!Σας ευχαριστουμε πολυ!φιλια πολλα!