• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πήλιο 2011 - live & εντυπώσεις

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
(μια στιγμή παρακαλώ...... ά ok... πήρα και σήμερα μια τζούρα "θέλω να δω τον πάπα":D)
εγώ βεβαίως διατίθεμαι να διανέμω το περιβόητο υλικό. άλλωστε ο taver με έχει φάει να πάμε το επόμενο ΣΚ στα Svalbard και με την απόλυτα λογική τιμή των 750Ε έκαστος, σίγουρα θα προλάβουμε εισιτήρια. (Κώστα, ετοίμασε βαλίτσες)

έχετε γράψει 8 σελίδες κι ακόμα κανένα φωτογραφικό ντοκουμέντο. Λοιπόν αφού δεν αναλαμβάνει το ροζ γουρούνι ή κανείς άλλος, ας είμαι εγώ, ο πράσινος χαμαιλέοντας, ο πιο "πρόθυμος"!!!!

(ιδού λοιπόν και κάτι για το οποίο κανείς δεν μίλησε)

Eπιτέλους...κάποιος τόλμησε :clap::clap:

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Φήμες ότι η Ράιαν επεκτείνει τα δρομολόγιά της και εγκαινιάζει σύνδεση Αθηνών - Ρώμης λόγω ... Πάπα ελέγχονται ως ανακριβείς...
Καλως τον... που βρήκε το δρόμο :lol:
Πληροφορίες έλεγαν ότι χάθηκες κάπου ανάμεσα σε χανούμισες και τσίπουρα..:haha:

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Καλημερα σε ολους!!θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδαιτέρως τις φιλες μου zmaria και Κλαιρη που μας καλεσαν εμενα και τον αντρα μου στην συναντηση σας.Γνωρισαμε την παρεα σας η οποία ειναι απιστευτη!!!!Η "αρρωστια" σας για τα ταξιδια πρεπει να πω οτι ειναι κολλητική.Κολλησαμε το "μικροβιο" ενθουσιαστηκα γι'αυτο και ναι θελουμε και εμεις να ταξιδεψουμεεεεεεε!!!!!!!Ηταν ολα τελεια!Σας ευχαριστουμε πολυ!φιλια πολλα!
Καλώς ήρθες γλυκό Μαράκι :clap:

YBONNH

Member
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος του κοσμου
Να πω κιεγω ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους φροντισαν να περασουμε τοσο καλα αυτο το τριημερο:D
Τουμπιωτη,hydronetta και παναγιωτατε:haha: ,babadouma, Σωκρατη για την βιντεοκαλυψη, kalspiros καλυτερος DJ!

Αντε, και σιγα σιγα να αρχισουμε να οργανωνουμε το επομενο:lol:

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Ας αρχίσουν ....οι χοροί...

pigi_dikaiou

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιο Ορος
Υβόννη μήπως πρέπει να το κοιτάξεις κορίτσι μου με το μιούζικαλ; Το 'χεις σίγουρα.
Ευχαριστώ με τη σειρά μου τους διοργανωτές για την απίστευτη βραδιά. Εγώ ήξερα ότι οι Κένταυροι μέναν στο Πήλιο, τον Διόνυσο που τον τσακώσατε;;;;)

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Μετά από παράκληση της ΝΤΙΝΑΣ αναρτώ μια φωτό που μου έστειλε....Χωρίς σχόλια από το ροζ γουρούνι. ΝΤΙΝΑαααα ανέλαβε!!

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Ντίνα συμπέσαμε....
Αλλά εγώ την κρόπαρα λίγο στο ζουμί της φωτογραφίας

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Ας αρχίσουν ....οι χοροί...
ας αρχίσουν, ας αρχίσουν:

κατ αρχήν ενα γκρο πλαν από την "εκπληξη" την βραδυάς, την χορεύτρια την ορίτζιναλ!:haha:

,

ρεσιτάλ χορού είδαμε το βράδυ στο βουνό των Κενταύρων::haha:

travelogatos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορταριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Και περάσαμε όμορφα όμορφα …………….:clap:
Ευτυχώς που προλάβαμε διότι εμφανίστηκαν κάτι τσιπουροφιδες ;)(ονόματα δεν λέμε) με αποτέλεσμα να εξαφανίσουν όλο το τσίπουρο απ το νόμο. :haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα