• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πήλιο 2011 - live & εντυπώσεις

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Φήμες ότι η Ράιαν επεκτείνει τα δρομολόγιά της και εγκαινιάζει σύνδεση Αθηνών - Ρώμης λόγω ... Πάπα ελέγχονται ως ανακριβείς...

maria_pap

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλια
Ταξίδι-Όνειρο
Κουβα
Καλημερα σε ολους!!θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδαιτέρως τις φιλες μου zmaria και Κλαιρη που μας καλεσαν εμενα και τον αντρα μου στην συναντηση σας.Γνωρισαμε την παρεα σας η οποία ειναι απιστευτη!!!!Η "αρρωστια" σας για τα ταξιδια πρεπει να πω οτι ειναι κολλητική.Κολλησαμε το "μικροβιο" ενθουσιαστηκα γι'αυτο και ναι θελουμε και εμεις να ταξιδεψουμεεεεεεε!!!!!!!Ηταν ολα τελεια!Σας ευχαριστουμε πολυ!φιλια πολλα!

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
απαπα..όσο πάει και χειροτερεύει η κατάσταση!! Δεν αντέχω άλλο!! Έχω γίνει..ΠΡΑΣΙΝΗ!!!! :klaps: :D
Όπως είπε και ο φίλτατος Σπύρος πιο πάνω...8 σελίδες και μόνο μία φωτό????
Έλα λέμε μην τα πάρω τώρα... :mad:

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Καλημερα σε ολους!!θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδαιτέρως τις φιλες μου zmaria και Κλαιρη που μας καλεσαν εμενα και τον αντρα μου στην συναντηση σας.Γνωρισαμε την παρεα σας η οποία ειναι απιστευτη!!!!Η "αρρωστια" σας για τα ταξιδια πρεπει να πω οτι ειναι κολλητική.Κολλησαμε το "μικροβιο" ενθουσιαστηκα γι'αυτο και ναι θελουμε και εμεις να ταξιδεψουμεεεεεεε!!!!!!!Ηταν ολα τελεια!Σας ευχαριστουμε πολυ!φιλια πολλα!

Μαράκι μουυυυυυυυ!! Wellcome!! Εσύ είχες το προνόμιο πρώτα να γνωρίσεις από κοντά την φανταστική παρέα και μετά να γραφτείς στο φόρουμ... Άντε άντε, για να κανονίζουμε το πρώτο μας ταξιδάκι σιγά σιγά :p

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Μαρία, ένα θερμό "ηλεκτρονικό" καλώς όρισες κι από μένα (το "ζωντανό" το εισέπραξες ήδη! ). Η παρουσία σου και (κυρίως) η συμμετοχή σου ήταν χαρά για όλους και σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη! :D

maria_pap

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλια
Ταξίδι-Όνειρο
Κουβα
Καλώς σας βρήκα!η χαρα ηταν ολη δική μου!ειχα καιρό να περασω τοσο καλα και με τοσο καλη παρεα!:p

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία

Και με τα μαύρα πέπλα...
Ένα δωράκι ;) Καλημέρα σας...:lol:

@ Mαράκι, να σε ξανακαλωσορίσουμε !:D

LIDA

Member
Ενα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους που με έκαναν να νιώσω για άλλη μια φορά τόσο τυχερή που ανήκω σε αυτήν τη σπουδαία ομάδα!!!Χάρηκα πολύ που μου δόθηκε η δυνάτοτητα να γνωρίσω νέους φίλους και νέες φίλες και να ξαναδώ παλιούς αγαπημένους.'Ολα ήταν άψογα και το χαμόγελο ήταν στα πρόσωπα όλων..Ενα ξεχωριστό ευχαριστώ στον toympioti, baba, erminathess, hydronetta, papa(!!) και σε όλα τα παιδιά πoυ συνέβαλαν στη διασκέδαση και οργάνωση και έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να μας ευχαριστήσουν με κάθε τρόπο!!!
Ευχές να σας ξαναδώ όλους γρήγορα από κοντά!!!!!!

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Τι να πω κι εγώ :roll: , με προλάβατε!!!
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο toumpioti και σε όσουν συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωση αυτής της συνάντησης :clap::clap:

travelina

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
:D
Το πόσο ευτυχισμένη με κάνατε μάλλον είναι περιττό να το λέω.
Θέλω να σας ευχαριστήσω για άλλη μια φορά για την υπέροχη παρέα, για τη διοργάνωση, για το τρελό κέφι (και για την τούρτα φυσικά):clap::clap::clap:
Οι στιγμές που περάσαμε μαζί θα μου μείνουν αξέχαστες!
:D

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Για μένα αυτό το Σαββατοκύριακο με την κεφάτη παρέα σας, την άψογη οργάνωση, τα κεφάτα βίντεο και το πηγαίο κέφι σας, λειτούργησαν σαν γέφυρα ανάμεσα σε ένα σκληρό "πριν" και ένα αναπόφευκτο "μετά". Σας είμαι ευγνώμον για αυτό.

σαιτας

Member
ενα τεραστιο ευγε στα παιδια που φροντισαν να περασουμε υπεροχα, απο την οργανωση εως την διασκεδαση. αντε στα επομενα λοιπον. ευχαριστουμε πολυ, ειδικα......για τις ευλογιες του παπα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα