Sokratis
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Puerto Rafti
Μπα, απλα σε ξεγελασε ο φωτισμος...χτες ειχε βαρδια και καλυτερος μακιγιερΑυτός που είδα εγώ χθές...ήταν νεώτερος...λες να είχα πιεί τόσο πολύ??
Μπα, απλα σε ξεγελασε ο φωτισμος...χτες ειχε βαρδια και καλυτερος μακιγιερΑυτός που είδα εγώ χθές...ήταν νεώτερος...λες να είχα πιεί τόσο πολύ??
Γιατί φοβάσαι μην εκτεθείς παππούλη??οι φωτο να μπουν στο Συρτάρι
Αυτός που είδα εγώ χθές...ήταν νεώτερος...λες να είχα πιεί τόσο πολύ??
Μπα, απλα σε ξεγελασε ο φωτισμος...χτες ειχε βαρδια και καλυτερος μακιγιερ
(μια στιγμή παρακαλώ...... ά ok... πήρα και σήμερα μια τζούρα "θέλω να δω τον πάπα")Κυνηγήστε το kalspiro, έχει τα βιντεοντοκουμέντα ήδη
έχετε γράψει 8 σελίδες κι ακόμα κανένα φωτογραφικό ντοκουμέντο. Λοιπόν αφού δεν αναλαμβάνει το ροζ γουρούνι ή κανείς άλλος, ας είμαι εγώ, ο πράσινος χαμαιλέοντας, ο πιο "πρόθυμος"!!!!Υ.Γ. 2. Παρακαλείται θερμά ο Sokratis, να στείλει τα ντοκουμέντα, τις φωτό, τα βίντεα και τα λοιπά πειστήρια, αποδείξεις του Σαββατιάτικου οργίου, μπας και προλάβω να σώσω κάτι από την φήμη μου. Τον taver και τον Θείο δεν τους βλέπω πρόθυμους. Ευχαριστώ θερμά.
Η ελληνικής καταγωγής χανούμισα ήταν όλα τα λεφτά.(ιδού λοιπόν και κάτι για το οποίο κανείς δεν μίλησε)
Να τα.. Τα τσίμπησα τα πρώτα 750! Έλα να βλέπω και τους υπόλοιπους....Και γρήγορα βαλίτσες
ά. mea culpa. νόμιζα ότι αναφερόσουν στην χανούμισσα με τα ροζ...Η ελληνικής καταγωγής χανούμισα ήταν όλα τα λεφτά.