Bahari
Member
Τώρα τι ερώτηση είναι αυτή βρε Κλεοπάτρα μου;:roll: Τρώγοντας φυσικάΓια να κανω εγω τωρα την αλλη ερωτηση:
Την Κυριακη τι κανατε?Πως τα περασατε?
Τώρα τι ερώτηση είναι αυτή βρε Κλεοπάτρα μου;:roll: Τρώγοντας φυσικάΓια να κανω εγω τωρα την αλλη ερωτηση:
Την Κυριακη τι κανατε?Πως τα περασατε?
Πολύ επιεική σε βρίσκω:Ενταξει δεν ηταν και για michelin ο μπουφες αλλα δεν ηταν και ο,τι χειροτερο... καλουτσικος ηταν.. μερικα πιατα ηταν πολυ καλα..
Τυχεροί οι προνομιούχοι που γεύτηκαν. Να τό'ξερα, θα έφερνα για όλους.Θα σε ταιζε και εσενα στο στομα η Φατμε!
Και όχι, εσύ ΔΕΝ έκανες καλά που δεν ήρθες!!! Μπορεί να έτρωγες ελαφρά, αλλά θα χόρταινες άλλα πράγματα: χορό, κέφι, ζωντάνια, ταξιδιωτικές και μη συζητήσεις, βόλτες με καλή παρέα...Δηλαδη καλα εκανα που δεν ηρθα... νηστικος θα 'μενα...
Θα συμφωνήσω με τα παραπάνω. Είμαι περίεργη... εντόπισε κανείς κανένα κομματάκι χταποδάκι μαζί με το λάχανο;:roll: Γιατί εγώ δυο φορές πήρα και δεν κατάφερα να βρω ούτε ένα. Οι πατάτες πραγματικά απαράδεκτες. Με το που πήγαινες να τις κόψεις διαλυόταν. Ενώ φαινόταν για πατάτες, στην πραγματικότητα ήταν πουρές σε σχήμα πατάτας. Το ψάρι φαινόταν καλό, αλλά δεν... Η πίτα Καισαρείας δεν... Η φάβα επίσης δεν... (Κρέας δεν τρώω οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη). Τα τυράκια καλά, όπως και τα ψητά λαχανικά και η πατατοσαλάτα.Το "χταποδάκι" με το ξυνολάχανο ήταν ανύπαρκτο. Σκέτο λάχανο που μύριζε ψαρίλα.
Οι πατάτες δεν ήταν πατάτες. Ήταν πολτός πατάτας (πουρές) σε σχήμα πατάτας
Φαινόταν, δεν ήταν (ρώτα τη Bahari να σου πει).
Επειδή ο σκοπός που μας πουλησες σε μεσημεριανό είναι ιερός θα σε συγχωρήσουμε...Ελπίζω τουλάχιστον να είναι ο προορισμός υπερατλαντικός....Μην αγοραστήκαμε για ψίχουλα..Το βιντεο δεν το εχω πια, πουληθηκε εναντι αδρας αμοιβης σε μεσημεριαναδικο και τωρα ψαχνω για προορισμο
Bahari....Το ζητούμενο όμως, όπως ήδη έχει αναφερθεί, δεν ήταν το φαγητό, ήταν η καλή παρέα και το κέφι που δεν έλειψε από κανέναν. Περάσαμε υπέροχα και νομίζω ότι ακόμα και αν το μενού δεν ήταν και το........Εγώ πάλι πήρα μερικούς για να τους χρησιμοποιήσω σαν μπαλάκια του τέννις
.........
Το ζουμί όμως είναι αλλού...μ'αυτά και μ'αυτά και με τα φαγητά τους παστουρμάδες και τους λουκουμάδες ξεφύγαμε από το ζητούμενο....
.
Κάτσε να δούμε τα δρομολόγια της Ράιαν πρώτα από Θεσσαλονίκη και μας βλέπω παρέα με τον tripakia αυτή τη φορά κατά Ινγκιλτέρρα μεριά...Σωστά !!! το ζητούμενο είναι ....πότε θα ξαναστήσουμε το επόμενο πανηγύρι μας. Αποδεικνύεται στη πράξη ότι υπάρχει χημεία, δύσκολοι καιροί που είναι. Παρακαλώ, τα πιο "καταχθόνια" μυαλά μεταξύ μας, ας αρχίσουν να το επεξεργάζονται. Εγώ δηλώνω από τώρα: "παρών"