• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πήλιο 2011 - live & εντυπώσεις

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Αμάν, τι μυστικοπάθεια είναι αυτή;
Καλά εγώ τιμωρούμαι γιατί προτίμησα τα πουρνάρια, οι υπόλοιποι ομως είναι αθώοι.
Για να μάθουμε λεπτομέρειες ( πέραν του φαγητού) θα πρέπει να γίνουμε Τζέιμς Μποντ...

Last edited by a moderator:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ενταξει δεν ηταν και για michelin ο μπουφες αλλα δεν ηταν και ο,τι χειροτερο... καλουτσικος ηταν.. μερικα πιατα ηταν πολυ καλα..
Πολύ επιεική σε βρίσκω:

οι 2 σαλατες με το μαρουλι και αυτη με τη ντοματα και τη σως τυριων πχ ηταν φρεσκιες και νοστιμες

Ε, αυτό έλειπε, φρέσκια σαλάτα και να μην τρώγεται - δε χρειαζόταν να κάνει και τίποτα ο "σεφ". Το "χταποδάκι" με το ξυνολάχανο ήταν ανύπαρκτο. Σκέτο λάχανο που μύριζε ψαρίλα.

η τυροκαφτερη επισης,

Φτηνή αλοιφή εμπορίου - ούτε τυρί καταλάβαινες, ούτε καυτερή ήταν

τα τυρακια μια χαρα,

Μόνο το καπνιστό και το Πυρηναίων

τα μπιφτεκια και το χοιρινο μπουτι με τη σως συμπαθητικά

Τα μόνα που τρώγονταν (τα μπιφτέκια). Το κρέας με την κόκκινη σάλτσα βρωμούσε. Το χοιρινό, χωρίς τη σάλτσα ήταν παντελώς άνοστο: ανάλατο, χωρίς ίχνος μπαχαρικών, ούτε καν διακριτική παρουσία σκόρδου. Θα πει κανείς: ΟΚ, είχε τη σάλτσα μάνγκο (κονσέρβα). Κι αν κάποιος δεν ήθελε το μάνγκο? Για να μη σχολιάσω την ποσότητα που σέρβιραν. Λες και το μενού έπρεπε να φτάσει για 700 και όχι για 70.

οι πατατες οκ

Οι πατάτες δεν ήταν πατάτες. Ήταν πολτός πατάτας (πουρές) σε σχήμα πατάτας

το ψαρι φαινοταν ωραιο..

Φαινόταν, δεν ήταν (ρώτα τη Bahari να σου πει).

υπήρχαν και αστοχιες βεβαια αλλα μια χαρα ηταν σε γενικες γραμμες..

Εγώ βρήκα "αστοχίες" σ' αυτά που ήταν "μια χαρά σε γενικές γραμμές". Είμαι περίεργος πού εντόπισες εσύ τις αστοχίες.

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεως: Δεν "επιτίθεμαι" ούτε "εξοργίζομαι" μ' αυτά που έγραψες. Το είπα από την αρχή με ποιούς τα έχω. Και για να γίνω και λίγο πιο συγκεκριμένος: και με αυτόν που συζητήσαμε όταν πήγαμε εκεί και μας διαβεβαίωνε για την εκπληκτική ποιότητα του μενού του.

Και όχι Ρενάτα, εγώ δεν έφαγα, απλά δοκίμασα ό,τι δοκίμασα και κατέληξα στο τυράκι και στο κρασί.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Δηλαδη καλα εκανα που δεν ηρθα... νηστικος θα 'μενα...

Bahari

Member
Δηλαδη καλα εκανα που δεν ηρθα... νηστικος θα 'μενα...
Και όχι, εσύ ΔΕΝ έκανες καλά που δεν ήρθες!!! Μπορεί να έτρωγες ελαφρά, αλλά θα χόρταινες άλλα πράγματα: χορό, κέφι, ζωντάνια, ταξιδιωτικές και μη συζητήσεις, βόλτες με καλή παρέα...

Bahari

Member
Το "χταποδάκι" με το ξυνολάχανο ήταν ανύπαρκτο. Σκέτο λάχανο που μύριζε ψαρίλα.
Οι πατάτες δεν ήταν πατάτες. Ήταν πολτός πατάτας (πουρές) σε σχήμα πατάτας
Φαινόταν, δεν ήταν (ρώτα τη Bahari να σου πει).
Θα συμφωνήσω με τα παραπάνω. Είμαι περίεργη... εντόπισε κανείς κανένα κομματάκι χταποδάκι μαζί με το λάχανο;:roll: Γιατί εγώ δυο φορές πήρα και δεν κατάφερα να βρω ούτε ένα. Οι πατάτες πραγματικά απαράδεκτες. Με το που πήγαινες να τις κόψεις διαλυόταν. Ενώ φαινόταν για πατάτες, στην πραγματικότητα ήταν πουρές σε σχήμα πατάτας. Το ψάρι φαινόταν καλό, αλλά δεν... Η πίτα Καισαρείας δεν... Η φάβα επίσης δεν... (Κρέας δεν τρώω οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη). Τα τυράκια καλά, όπως και τα ψητά λαχανικά και η πατατοσαλάτα.

Το ζητούμενο όμως, όπως ήδη έχει αναφερθεί, δεν ήταν το φαγητό, ήταν η καλή παρέα και το κέφι που δεν έλειψε από κανέναν. Περάσαμε υπέροχα και νομίζω ότι ακόμα και αν το μενού δεν ήταν και το καλύτερο, η βραδιά ήταν πολύ όμορφη και οι εκπλήξεις που μας επεφύλασσαν οι διοργανωτές καταπληκτικές!!! :clap: Ένα μπράβο λοιπόν σε όλους όσους κουράστηκαν, ξενύχτησαν και διέθεσαν τον πολύτιμο χρόνο τους για να απολαύσουμε ένα απίστευτο τριήμερο στην Πορταριά!!!

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
:haha:Το βιντεο δεν το εχω πια, πουληθηκε εναντι αδρας αμοιβης σε μεσημεριαναδικο και τωρα ψαχνω για προορισμο:bleh::bleh::bleh:
Επειδή ο σκοπός που μας πουλησες σε μεσημεριανό είναι ιερός θα σε συγχωρήσουμε...Ελπίζω τουλάχιστον να είναι ο προορισμός υπερατλαντικός....Μην αγοραστήκαμε για ψίχουλα..:shock:

GKCAPO

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
Εγώ πάλι πήρα μερικούς για να τους χρησιμοποιήσω σαν μπαλάκια του τέννις:D

.........

Το ζουμί όμως είναι αλλού...μ'αυτά και μ'αυτά και με τα φαγητά τους παστουρμάδες και τους λουκουμάδες ξεφύγαμε από το ζητούμενο....
.
Bahari....Το ζητούμενο όμως, όπως ήδη έχει αναφερθεί, δεν ήταν το φαγητό, ήταν η καλή παρέα και το κέφι που δεν έλειψε από κανέναν. Περάσαμε υπέροχα και νομίζω ότι ακόμα και αν το μενού δεν ήταν και το........

Σωστά !!! το ζητούμενο είναι ....πότε θα ξαναστήσουμε το επόμενο πανηγύρι μας. Αποδεικνύεται στη πράξη ότι υπάρχει χημεία, δύσκολοι καιροί που είναι. Παρακαλώ, τα πιο "καταχθόνια" μυαλά μεταξύ μας, ας αρχίσουν να το επεξεργάζονται. Εγώ δηλώνω από τώρα: "παρών"

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Σωστά !!! το ζητούμενο είναι ....πότε θα ξαναστήσουμε το επόμενο πανηγύρι μας. Αποδεικνύεται στη πράξη ότι υπάρχει χημεία, δύσκολοι καιροί που είναι. Παρακαλώ, τα πιο "καταχθόνια" μυαλά μεταξύ μας, ας αρχίσουν να το επεξεργάζονται. Εγώ δηλώνω από τώρα: "παρών"
Κάτσε να δούμε τα δρομολόγια της Ράιαν πρώτα από Θεσσαλονίκη και μας βλέπω παρέα με τον tripakia αυτή τη φορά κατά Ινγκιλτέρρα μεριά...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom