• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πήλιο 2011 - live & εντυπώσεις

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Κάτσε να δούμε τα δρομολόγια της Ράιαν πρώτα από Θεσσαλονίκη και μας βλέπω παρέα με τον tripakia αυτή τη φορά κατά Ινγκιλτέρρα μεριά...
Καταλαβαίνεις βέβαια, πως αν το δει αυτό, τον έχω ικανό να ψάχνει από τώρα αίθουσες, μενού και λοιπές δραστηριότητες με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά για να πραγματοποιηθεί η επίσκεψη κατά Λόντον μεριά. :cool:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Κάτσε να δούμε τα δρομολόγια της Ράιαν πρώτα από Θεσσαλονίκη και μας βλέπω παρέα με τον tripakia αυτή τη φορά κατά Ινγκιλτέρρα μεριά...
Αν ειναι για Λονδινο θα κανω την καρδια μου πετρα και θα 'ρθω...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Καταλαβαίνεις βέβαια, πως αν το δει αυτό, τον έχω ικανό να ψάχνει από τώρα αίθουσες, μενού και λοιπές δραστηριότητες με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά για να πραγματοποιηθεί η επίσκεψη κατά Λόντον μεριά. :cool:
Δεν καταλαβες αιθουσες εχω ηδη 2-3 κατα νου...

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Κι εμάς σε τι μας χαλάει αυτό? :) Θα μας κακοπέσει? :haha:

Άσε που θά'χουμε και mod στην παρέα...

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Κι εμάς σε τι μας χαλάει αυτό? :) Θα μας κακοπέσει? :haha:

Άσε που θά'χουμε και mod στην παρέα...
Τα βλέπεις έτσι...Ήδη έχει 2-3 αίθουσες στο μυαλό του. Tripakia αναμένω και για το μενού :bleh:
Baba, εμένα καθόλου δεν με χαλάει. Αν κιόλας δεν έχω επισκεφθεί το Λονδίνο ως τότε, μια χαρά θα μου κάτσει αν τον έχω τον λονδινάκια ξεναγό.

σαιτας

Member
Θα συμφωνήσω με τα παραπάνω. Είμαι περίεργη... εντόπισε κανείς κανένα κομματάκι χταποδάκι μαζί με το λάχανο;:roll: Γιατί εγώ δυο φορές πήρα και δεν κατάφερα να βρω ούτε ένα. Οι πατάτες πραγματικά απαράδεκτες. Με το που πήγαινες να τις κόψεις διαλυόταν. Ενώ φαινόταν για πατάτες, στην πραγματικότητα ήταν πουρές σε σχήμα πατάτας. Το ψάρι φαινόταν καλό, αλλά δεν... Η πίτα Καισαρείας δεν... Η φάβα επίσης δεν... (Κρέας δεν τρώω οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη). Τα τυράκια καλά, όπως και τα ψητά λαχανικά και η πατατοσαλάτα.

Το ζητούμενο όμως, όπως ήδη έχει αναφερθεί, δεν ήταν το φαγητό, ήταν η καλή παρέα και το κέφι που δεν έλειψε από κανέναν. Περάσαμε υπέροχα και νομίζω ότι ακόμα και αν το μενού δεν ήταν και το καλύτερο, η βραδιά ήταν πολύ όμορφη και οι εκπλήξεις που μας επεφύλασσαν οι διοργανωτές καταπληκτικές!!! :clap: Ένα μπράβο λοιπόν σε όλους όσους κουράστηκαν, ξενύχτησαν και διέθεσαν τον πολύτιμο χρόνο τους για να απολαύσουμε ένα απίστευτο τριήμερο στην Πορταριά!!!
δεν το καταλαβες ???? ηταν σαν το φλουρι της πιτας οποιος εβρισκε χταποδι, κερδιζε ενα βιβλιο.

σαιτας

Member
Συμφωνω εν μερει με τον αγαπητο Gkapo..
Ενταξει δεν ηταν και για michelin ο μπουφες αλλα δεν ηταν και ο,τι χειροτερο... καλουτσικος ηταν.. μερικα πιατα ηταν πολυ καλα.. οι 2 σαλατες με το μαρουλι και αυτη με τη ντοματα και τη σως τυριων πχ ηταν φρεσκιες και νοστιμες, η τυροκαφτερη επισης, τα τυρακια μια χαρα, τα μπιφτεκια και το χοιρινο μπουτι με τη σως συμπαθητικα, οι πατατες οκ, το ψαρι φαινοταν ωραιο.. υπηρχαν και αστοχιες βεβαια αλλα μια χαρα ηταν σε γενικες γραμμες..
Οσο για το ακριβο, οκ απο την αρχη σε πολλους μας φανηκε τσιμπημενο το γευμα.. Τελικα ομως αν αναλογιστει κανεις οτι στα 45 ευρω συμπεριλαμβανοταν απεριοριστη καταναλωση κρασιων, μπυρας, αναψυκτικων για ολο (σχεδον) το βραδυ, και η επι 8 ωρες παραχωρηση των δυο επιπεδων του υπεροχου χωρου του εστιατοριου, καταλήγει στο οτι τα χρηματα δεν ηταν πια και τοσο πολλα.. εδω σε ενα μπαρακι της πλακας παμε το καλοκαιρι και σε μια ωρα εχουμε παρει 3 μοχιτο και εχουμε πληρωσει 30 ευρω, ορθιοι, στριμωγμενοι και ξεροσφυρι..
Αλλωστε η διαθεση μετραει πανω απο ολα και απο αυτη υπηρχε αφθονη απο ολους..
αγαπητη erminathess, δεν νομιζω με περιπου 2500-3000 ευρω που εισεπραξαν απο εμας το σαββατο βραδυ μονο για φαγητο συν τα δωματια συν ολα τα αλλα ,τους επεσε ασχημα. δεν υπηρχε περιπτωση να εισπραξουν περισσοτερα με τοσο λίγες παροχες. ολο το φαι ηταν απαραδεκτο κατα γενικη ομολογια.
μια αρπαχτη ημασταν γι αυτους. μην τους δικαιολογουμε κιολας.
ευχαριστουμε για αλλη μια φορα τα παιδια που το οργανωσαν και ετρεξαν για να περασουμε καλα. οπως ευχαριστουμε και σενα καλη μας για τα τοσα που εκανες

GKCAPO

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
...μη ξεχνάμε και την Πόλη...αλλά ότι πείτε ...μέσα!!! Μια καλή δικαιολογία (προς τον εαυτό μου) ψάχνω.

travelina

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
Φαγωθήκατε πια με το θέμα του φαγητού... κοιλιόδουλοι...:D
Αν σας έλεγαν να το ξανακάνετε (να φάτε δηλαδή μέτρια αλλά να διασκεδάσετε πραγματικά και με πολλούς καλούς φίλους) τι θα απαντούσατε;

Καλή και η Πόλη, καλό και το Λόντον, φτάνει να ανέχονται τόσα νούμερα!:haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα