Αντωνη και εγω!! Πεντε βαλιτσες και μια χειραποσκευη και δεν με σταματησε κανεις!Εξαρτάται!
Αν το παραγγείλεις σίγουρα περνάει τελωνείο. Αν ταξιδεψεις και το φέρνεις εσύ είναι στην τύχη. Μπορεί να σταματήσουν τον προηγούμενό σου με 1 βαλίτσα και εσύ να μπαίνεις με 3 τίγκα βαλίτσες και να μη σε σταματήσουν... όπως εγώ ας πούμε!!!!
Συγνώμη αλλά αυτό δεν λέγεται τύχη! Αλλιώς το λέμε εμείςΕξαρτάται!
Αν το παραγγείλεις σίγουρα περνάει τελωνείο. Αν ταξιδεψεις και το φέρνεις εσύ είναι στην τύχη. Μπορεί να σταματήσουν τον προηγούμενό σου με 1 βαλίτσα και εσύ να μπαίνεις με 3 τίγκα βαλίτσες και να μη σε σταματήσουν... όπως εγώ ας πούμε!!!!
Γερμανία: ΣταΓερμανία: Στα… μαλακά ο Oliver Kahn για τα λαθραία από το Dubai
Δημοσιεύθηκε: 22.04.11 08:06
Πρόστιμο 125.000 ευρώ θα κληθεί να πληρώσει ο Oliver Kahn για τα αντικείμενα που μετέφερε από τον Dubai και τα οποία δεν είχε δηλώσει στο τελωνείο. Ο πρώην τερματοφύλακας της Bayern Munchen και της εθνικής Γερμανίας, όταν ρωτήθηκε αν έχει να δηλώσει κάτι από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, απάντησε αρνητικά, ωστόσο οι τελωνειακοί είχαν άλλη γνώμη. «Αγόρασε ρούχα και μανικετόκουμπα αξίας λίγο κάτω από 7.000 ευρώ», ανέφερε σχετικά ο δικηγόρος του Kahn, ο οποίος γλίτωσε τελικά το πρόστιμο που πρότεινε αρχικά η εισαγγελία ύψους 350.000 ευρώ!
Καλά το λές nenena μου! Ούτε εγώ πίστευα στα μάτια μου. Σταμάτησαν την κοπελίτσα πρίν απο μένα με μιά βαλίτσα (άντε και μια χειραποσκευή-δε θυμαμαι) και μένα που φαινόμουν σα γαϊδούρι φορτωμένο τίποτα (είχα πάρει το ελληνικό-κλαψιάρικο ύφος μάλλον). Μάλλον βαριόταν ο τελωνιακός τη μούγρα μου...Συγνώμη αλλά αυτό δεν λέγεται τύχη! Αλλιώς το λέμε εμείς
Ναι, έτσι δεν ξέρουν. Φυσικά είχα βγάλει όοοοσα καρτελάκια μπορούσα. Αλλά σε 3 βαλίτσες και στον πανικό που ετοιμάζεις τα πράγματα απο Αμερική, ξέρεις πόσα καρτελάκια έχεις ξεχάσει πάνω που τελικά τα βρίσκεις πάνω όταν έρθεις Ελλάδα; Όπως επίσης τα δώρα, που πολλά θα τα φέρεις με τα καρτελάκια και τα ρολόγια. Το να κουβαλάς απο 2-3 ρολόγια σε κάθε βαλίτσα ακόμη κι αν έχεις πετάξει τα καρτελάκια τους, έχεις ακόμη τα κουτιά, αλλά και τόσα ρολόγια!! Η φωτογραφική (αφού και απο αυτήν πήρα) έχει το κουτί της. Το είχα διπλώσει βέβαια, αλλά το κρατησα και έτσι κι αλλιώς, κρατάς οδηγίες χρήσεως, λογισμικό που περιείχε η συσκευασία κλπ... Δηλαδή αν είσαι γκαντέμης, ξέχνα το.........Αφελής ερώτηση: και που ξέρουν ότι τα ρούχα τα ψώνισες από εκεί...; Δηλαδή αν βγάλεις καρτελάκια κλπ πώς το αποδεικνύουν; Το ίδιο θα απορούσα και για τη φωτογραφική μηχανή (αν φυσικά είναι εκτός κουτιού)