Έριξα μια ματιά και τις μέρες που θα πάω δεν έχει μπαλέτο. Ποιο φθηνά δεν είναι, αλλά δεν είναι και απαγορευτικό! Το θέμα είναι οτι γι αυτό το ταξίδι το budget είναι περιορισμένο και το μαζεύω απο παντού. Δύσκολα να θυσιάσω τις τσέχικες μπύρες, τουλάχιστον γι αυτή την επίσκεψη. Πάω για καλοπέραση!Επισης μακρια απο τις φασον παραστασεις καθε βραδυ σε εκκλησιες με best of Vivaldi και best of Classical music.
Αν ειναι να δειτε κατι, μονο Συμφωνικη της Πραγας στο καταλληλο θεατρο. Μπορει να κοστιζει και λιγοτερο.
Και εγώ τουριστάκι είμαιΦίλος ηθοποιός με σπουδές στην Πράγα μου έλεγε πως πολύ δύσκολα θα βρεις παράσταση Μαύρου Θεάτρου της προκοπής. Σχεδόν όλες απευθύνονται σε τουρίστες.
Όχι ταξιδιώτισσα; Πέφτω απ’ τα σύννεφα.Και εγώ τουριστάκι είμαι
1) Εδω το επισημο σαιτ, μπορει να βρεις κατιFOK Prague Symphony Orchestra1) Έριξα μια ματιά και τις μέρες που θα πάω δεν έχει μπαλέτο. Ποιο φθηνά δεν είναι, αλλά δεν είναι και απαγορευτικό! Το θέμα είναι οτι γι αυτό το ταξίδι το budget είναι περιορισμένο και το μαζεύω απο παντού. Δύσκολα να θυσιάσω τις τσέχικες μπύρες, τουλάχιστον γι αυτή την επίσκεψη. Πάω για καλοπέραση!
2) Το Laterna Magika τι είναι, ξέρεις; Διαβάζω κάτι για παράσταση με πολυμέσα....
3) Και εγώ τουριστάκι είμαι
αυτοι οι καλλιτεχνες
Μεσαιωνική βραδιά στην Πράγα - Διασκέδαση | Travel2PragueΓεια σας κ απο μενα... ποιο μεσαιωνικο κελαρι με σοου προτεινετε ;; θα ειμαστε φλεβαρη!
Σαν τα μπουζούκια της Ελλάδας ένα πράγμα. Σίγουρα σε στέλνει στο Μεσαίωνα....
Με ότι διασκεδάζει ο καθένας...Σαν τα μπουζούκια της Ελλάδας ένα πράγμα. Σίγουρα σε στέλνει στο Μεσαίωνα....
Τα μπουζούκια της Ελλάδας λίγο δύσκολο να τα φτάσουν αυτά τα σόου.....είναι η απόλυτη παρακμή! Ήταν τουλάχιστον πριν αρκετά χρονιά.... Κατα τ' άλλα εννοείται όπως τη βρίσκει ο καθένας. Δεν είπα πουθενά το αντίθετο.Με ότι διασκεδάζει ο καθένας...
Δεν αμφέβαλα ποτέ για την ευθύτητα των γραφόμενων σου και φυσικά του λόγου σου.Δεν είπα πουθενά το αντίθετο.
Δεν αμφέβαλα ποτέ για την ευθύτητα των γραφόμενων σου και φυσικά του λόγου σου.